- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #31.741
erkekse yaşayan normal olması baya uğraştıracak ama seni kiri pası neyse ağırdan yaparsın bacımm
bilom nere gittin kısss
iim bacim esimi bekliyom iste kolileri tasiyacaz bugun.
norvecliydi cikan kiraci erkek tek basin yasiyormus. micmis resmen ya evin icine heryeri tavan duvar boyadik, ama mutafak cok kirliydi ya mutfaktaki aspirator hele fisini cikardim prizden spreyle ozan siktim her yerine yag damaliyordu yaa dusun artik ne kadar kirliydi cifledim herbi yanini temiz oldu gibi ama bugun yine ayni islemi yapcam. mutfak dolaplarinida boyadik tertemiz oldu ya evin sekli degisti resmen ev sahibi gorse ustune bize para verirdi valla
kolay gelsin canım size çocukla taşınmak zor olur.
çocukların dişleri için tr de dentinox diye bir jel var bir süre rahatlatıyor.
birde diş kaşıyıcılarını buzlağa koyun oda iyi geliyor.
sagol cnm
oglumun disleri cok kasiniyor gece kalkmis dis etlerini emzikle kasiyordu eczaneden aldigim bi ilac var dis etlerini uyusturuyo kasinmasini onluyor, onu surdum biraz rahatladi oglum. disleri cikana kadar gece rahat uyumuyacak anlasilan zaten gece 3 4 kere kalkiyor artik sahada cok kalkar bende uykusuz dolancam artik
ben tıkındım bacım kahvaltı yapmamıştımda
yedim geldimm
kaşınır canım inşallah patlatacağı zaman çok huysuzlanmaz
bana göre diş çıkarma en zor dönemleri
seni emiyormu
afiyet bal şeker olsun
kaşınır canım inşallah patlatacağı zaman çok huysuzlanmaz
bana göre diş çıkarma en zor dönemleri
seni emiyormu
afiyet bal şeker olsun
ben tıkındım bacım kahvaltı yapmamıştımda
yedim geldimm
yok cnm emzirmiyom ben evt ne zormus bu dis yahu insallah en kisa surede cikar.
afiyet olsun cnm
nen diger syafada ølumden dondugumu amlattim niye okumadin nen okudunda cevapmi yazmiyon hi
yapooom dun oluyodum bacim.
dun temizlik yaparken yatak odanin avizesinide sileyim dedim.
cikardim kafasini avizenin sadece lambalar kaldi, ici simsiyah toz olmus dur dedim sunlarida sileyimde temiz olsun anamm bezle lambanin takildigi yere bi dokundum sag elim omzuma kadar elektik akimina kapildi. ben hiiiiiiii diye bi bagirdim esim ve kardesleri yanima kostu noldu diye dedim beni elektrik carpti. hepsi once biseyin varmi diye sordu yok dedim ama cok korktum diye aglamaya basladim ve surekli tavana bakiyormusum korktum deyip. ya sonrada basladilar hepsi gulusmeye senin orda ne isin var lamba silinirmi hic diyeebende soktan cikip akilsiz kafama guluyordum ne isim vardi lambanin takildigi yerde yaa
amanınnnn bacım nettin sen ıslak bezlemi sildin kız göz göre göre çarpılacaktın Allah iyiliğini versinbenide güldürdün he çarpılınca senin saçlar dimdik oluyomuş hayal ettimde şimdi
şaka bi yanada dikkat et bacım daha beter çarpılırdında Allah korusun ıslak bezle falan silme kuru bezle alabildiğin kadar al tozunu yeter
hahahah bende kendi halime guluyom yaa simdi.. valla ne bilim kiz temiz olsun diye sildimama sacim falan tikelmedi nen omzuma kadar hissettim sadece
geçmiş olsun bacumm
topik bu hafta canlanır dedik gelen giden yok
brownim gelse ceyda gelse barim
galiba eski gunler geri gelmiyecek cnm baksana kimse gelmiyor bi sen ben variz yine...
napalim gecen hafta gibi bu haftada ugrasiriz topici ayakta tutmaya ama ben seni 3 4 saat sonra yalniz birakcam cnm o zaman kadar ceydos ve brownim gelirde muhabbet edersiniz..
sendemi gidiyon
hayırlısıyla evini dizde bol bol konuşuruz
he ya ceydoyla tubiş gelse :97:
cadumda öğleden sona girer sanırım :97:
evet cnm esim aradi simdi gec gelebilirmis o yuzde 3 4 gibi giderim o zaman senin mesainin bitmesine az kalir. cadunun isimi vardi birden cikti:44::44:
nihan bir daha girmeyecekmi yaa ben analamadim bisi :44::44:
heralde onun bölümümü değişmiş ne oradada bilgisayarı yokmuş
ne istedilerse kızdan ya ne güzel orada bi düzen oturtmuştu değiştirdiler yerini
geçmiş olsun bacumm
topik bu hafta canlanır dedik gelen giden yok
brownim gelse ceyda gelse barim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?