- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #3.301
kilolu hamile kaldim ondan pek almadim galiba insallah gider dedigin gibi zemuszemus
hmm dur hemen üretelim secenek kiymali makarna ve hazir corbakaydirigubbakcemile3
bende kac gündür makarnaya takmisim kafamçokkarıştı
ohh ellerine saglik
katilll nasikl kiydin hayvancagiza sırnaşık şeysırnaşık şey
saka saka
bende kiyamiyorum pecete veya kagit parcasiyla alip disari atiyorum
ama korkmam hic fare den cok korkarim ismi gecsin yeterli benim icin bütün günüm kötü gecer:1ninca:
güzel fikir bende faydalabiliirm bu seceneklerden sempatiksalakcinni
faredenmi kiz almanyadada coktur fare haaa tam yerine gelmissinkaydirigubbakcemile3
yok ya o kadar cokmu etkiliyor seni bu hayvanlar
ben hic korkmuyorum minik olanlarindan tabi ama igren hayvanlar hastalikli
ay hic karsilasmadim cok sükür
insallah da karsilasmam suan nasil oldum anlatmam
tuglerim diken diken oldu üff
bizim burda büyük orman var bide göl var oraya yürüyüse gidince karsilasiriz kendileriyle arada bir. neyse kapatalim bu konuyu biz
daha karar veremedim bulgur pilavim var dünden kalma ama bakalim uydururz bisiler
hmm dur hemen üretelim secenek kiymali makarna ve hazir corbakaydirigubbakcemile3
bende kac gündür makarnaya takmisim kafamçokkarıştı
güzel fikir bende faydalabiliirm bu seceneklerden sempatiksalakcinni
daha karar veremedim bulgur pilavim var dünden kalma ama bakalim uydururz bisiler
amaan canin ne cekiyorsa onu yap.
kiz nihan nere gittin bacim
iyi fikir canım ama bıktım valla böyle aparatif yemekten yarın evdeyim yapçam en zor yemeklerden
lavoboya kadar canım
evet ya eve gittiğimde hazır olsa bide ne güzel olur hedelikafaduldeninsan bi zaman sonra cani agir yemekler cekiyor demi.
kaydirigubbakcemile3 bende gidecemde üseniyom
kiz hem sen calisiyon hem calis hem yemek yap hem evi temizle hem kocisinle bisiler yap zor ya kac parcaya bölünüyon sen allah yardimcin olsun.
evet ya eve gittiğimde hazır olsa bide ne güzel olur hedelikafadulden
kiz sana yakin olsaydim biraz fazla yapar verirdim herseyden haa 2 kisisiniz neki.
git kız son zamanlarda ne çok gelir şimdi he senin bide gidersin azcık olur çok komik
canolar ben kacar sonra tekrar gelirim öptüm yanaciklardan Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?