KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

faredenmi kiz almanyadada coktur fare haaa tam yerine gelmissinkaydirigubbakcemile3
yok ya o kadar cokmu etkiliyor seni bu hayvanlar
ben hic korkmuyorum minik olanlarindan tabi ama igren hayvanlar hastalikli

faredenmi kiz almanyadada coktur fare haaa tam yerine gelmissinkaydirigubbakcemile3
yok ya o kadar cokmu etkiliyor seni bu hayvanlar
ben hic korkmuyorum minik olanlarindan tabi ama igren hayvanlar hastalikli

ay hic karsilasmadim cok sükür
insallah da karsilasmam suan nasil oldum anlatmam
tuglerim diken diken oldu üff

ay hic karsilasmadim cok sükür
insallah da karsilasmam suan nasil oldum anlatmam
tuglerim diken diken oldu üff

bizim burda büyük orman var bide göl var oraya yürüyüse gidince karsilasiriz kendileriyle arada bir. neyse kapatalim bu konuyu biz

hmm dur hemen üretelim secenek kiymali makarna ve hazir corbakaydirigubbakcemile3
bende kac gündür makarnaya takmisim kafamçokkarıştı

güzel fikir bende faydalabiliirm bu seceneklerden sempatiksalakcinni

daha karar veremedim bulgur pilavim var dünden kalma ama bakalim uydururz bisiler

iyi fikir canım ama bıktım valla böyle aparatif yemekten yarın evdeyim yapçam en zor yemeklerden

kiz hem sen calisiyon hem calis hem yemek yap hem evi temizle hem kocisinle bisiler yap zor ya kac parcaya bölünüyon sen allah yardimcin olsun.

Son düzenleme:
kiz hem sen calisiyon hem calis hem yemek yap hem evi temizle hem kocisinle bisiler yap zor ya kac parcaya bölünüyon sen allah yardimcin olsun.

bugün öğle yemeğine eve gittim ev işl arası 10 dakka aram 1 ssat eve gittim etrafı topladım bazen yatağımı toplamadan gidiyorum üşeniyorum uyku daha tatlı geliyo oturma odasını eşim dağıtır sağolsun:mymeka:2 odayı toparladım bulaşıkları yıkadım makarna yaptım yedim işe geldimkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

aynen ya azicik su icsem hemen tuvalet bide öyle sikisiyorumki zor yetisiyom yaptigimda neki azicikohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…