KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ay canim ya valla isin zor.
bu esler hep ayni benimkide dagitir mutfagi odayi ama yatmadan toplattiriyom.bak yapamiyorum artik falan diyorum kiyamiyor topluyor hemen

ay canim ya valla isin zor.
bu esler hep ayni benimkide dagitir mutfagi odayi ama yatmadan toplattiriyom.bak yapamiyorum artik falan diyorum kiyamiyor topluyor hemen

benimkide yapar ama onun işi çok ağır kıyamıyorum ben hamileykende çalışıyordum son 1 aya kadar çalıştım akşama misafir gelcek ben öğle arası eve süpürge yapmaya

benimkide yapar ama onun işi çok ağır kıyamıyorum ben hamileykende çalışıyordum son 1 aya kadar çalıştım akşama misafir gelcek ben öğle arası eve süpürge yapmaya

sen cok hamaratissin kiz masallah olumunekankayizsmile

yakinda yine söylenecen valla icime öyle doguyor.zemuszemus

canım benim inşallah akşam arkadaşımda aynısını diyor daha adet olmadım inş olmazsın diyor bakalım bu akşam doktora gideyim de

ya bide 1 haftadır kaşıntı ve yanma var:kedi: 3 hafta önce tatile gittim mikropmu kaptı acaba:kedi: onun için gitçem doktora

evet insallah olmazsinzemuszemus
himm evet buyuk ihtimalle mikrop kapmissindir ama ger canim ya ay cok zor su iltihap mikrop falan ya.

ben varya balayinda sistit olmustum senelerce cektim o illeti su hamilelikte rahat ettim insallah daha sonrada tekrarlamaz.

a.s.inş caanım
tekrarlamaz inş canım çok zor ya kadın hastalıkları

bende msnde arkadasa takildim kacirdim.

canim arkadasim.
biz yapmayalimda kim yapsin demikaydirigubbakcemile5

aman nasılsa tekrarını 10kere verirler
komedi dükkanını seviyormusun ben ona bitiyorum ya çok seviyorum

biz yapmazsak işleri öylece kalır valla

dogru verirler artik habire.
arada bir izliyorum evet cok seker adam ya

evet ben başlarda bi grip oldum umarım bidaha olmam benim hastalığım hiç çekilmiyo ben bile çekemiyorum kendimi

insallah olmazsin bidaha kiz yine kadin hasta olunca kendi kendini idare ettiriyor ama erkek hasta oldumu asil o cekilmiyor.:sinifsinif:

ay evet ya erkek hastalığı çekilmiyo yine benim eşim naz yapmaz pek, canı tatlı değildir ama babamı sorma

ay evet ya erkek hastalığı çekilmiyo yine benim eşim naz yapmaz pek, canı tatlı değildir ama babamı sorma

ay bu kadar olur yakaydirigubbakcemile3
benim kocamda naz yapmaz.
ama benimde babamda bi hasta oldumu kalkmazdi yataktan ay allah saglik versin ailelerimize.
eski adamlarin cani tatli galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…