- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #3.321
canolar ben kacar sonra tekrar gelirim öptüm yanaciklardan Şeniz
aynen yaazicik su icsem hemen tuvalet bide öyle sikisiyorumki zor yetisiyom yaptigimda neki azicikohaoldumsmile
bugün öğle yemeğine eve gittim ev işl arası 10 dakka aram 1 ssat eve gittim etrafı topladım bazen yatağımı toplamadan gidiyorum üşeniyorum uyku daha tatlı geliyo oturma odasını eşim dağıtır sağolsun:mymeka:2 odayı toparladım bulaşıkları yıkadım makarna yaptım yedim işe geldimkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ben ne söylenirdim vallabilmiyorumkismile
ay canim ya valla isin zor.
bu esler hep ayni benimkide dagitir mutfagi odayi ama yatmadan toplattiriyom.bak yapamiyorum artik falan diyorum kiyamiyor topluyor hemen
benimkide yapar ama onun işi çok ağır kıyamıyorum ben hamileykende çalışıyordum son 1 aya kadar çalıştım akşama misafir gelcek ben öğle arası eve süpürge yapmaya
yakinda yine söylenecen valla icime öyle doguyor.zemuszemus
fatma gülü takip ediyormusun canim
sen cok hamaratissin kiz masallah olumunekankayizsmile
canım benim inşallah akşam arkadaşımda aynısını diyor daha adet olmadım inş olmazsın diyorbakalım bu akşam doktora gideyim de
ya bide 1 haftadır kaşıntı ve yanma var:kedi: 3 hafta önce tatile gittim mikropmu kaptı acaba:kedi: onun için gitçem doktora
evet insallah olmazsinzemuszemus
himm evet buyuk ihtimalle mikrop kapmissindir ama ger canim ya ay cok zor su iltihap mikrop falan ya.
ben varya balayinda sistit olmustum senelerce cektim o illeti su hamilelikte rahat ettim insallah daha sonrada tekrarlamaz.
bende msnde arkadasa takildim kacirdim.bi dün akşam izleyemedim arkadaşa gittim ondan önceki bölümler izledim
sağol canım sende öylesinolumunekankayizsmile baksana hamileyken iş yapıyon habire
bende msnde arkadasa takildim kacirdim.
canim arkadasim.
biz yapmayalimda kim yapsin demikaydirigubbakcemile5
a.s.inş caanım
tekrarlamaz inş canım çok zor ya kadın hastalıkları
zor valla.sende dikkat et kendine kiz havalarda sogudu ya baslar artik hastaliklar,
evet ben başlarda bi grip oldum umarım bidaha olmam benim hastalığım hiç çekilmiyoben bile çekemiyorum kendimi
ay evet ya erkek hastalığı çekilmiyo yine benim eşim naz yapmaz pek, canı tatlı değildir ama babamı sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?