KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

iyilik hazalcım senden nbr..ne kadar kaldı doğuma ben pek giremiyorum buraya o yüzden takipde edemiyorum eskisi gibi..

bende iyi sayilirim cnm bugun kasik agrim cok sabah sabah kustum dogum belirtisi galiba bilmiyorumkismile

valla cnm benim sata gore 4 kasim ultrasona 8 kasim bakalim belki kasimi bile beklemicek oglum hayirlisi ile dogsunda

sen nasilsin cnm

iyilik elacim senden naber hersey ylundadir umarim pek giremedigin icin görüsemiyoruz kizin nasil annesi büyüyormuopuyorumnanaktan

tşk ederim kızlar bizde iyiyiz...21 haftalık oldu hareketlerini tam hissedemiyorum ama içimde kalp atışına benzer bişiler oluyo bişi atıyo gibi..anlatılması zor ama açıklayıcı olmuştur umarım

gunaydin kizlar nasilsiniz?

günaydin diicem ama ben yazana kadar artik ögle oldu sanirsamolumunekankayizsmile

iyi diyelim iyi olalim canim.
benimde cok sancilarim gelip gidiyor bu gece hic uyuyamadim sancidan inlemisim hep kocam diyor
kiz öyle biseyki gaz sancisimi diyim adet sancisimi diyim bide mide agrisimi diyim karisik bisi acep bu dogum sancisi nasil bisikiCADIARZU

ben seni bekliyom sen dogur sonra sira bende arkadasimolumunekankayizsmile bu sefer ultrason 8 kasim diyor banaakannehir

off hala doktor bulamadım kendime yaa..bide doğum konusu beni ürkütmye başladı şimdiden..
gerçi siz daha yakınsınız doğuma böle negatif konuşmam da pek doğru değil ama korkuyorum

tşk ederim kızlar bizde iyiyiz...21 haftalık oldu hareketlerini tam hissedemiyorum ama içimde kalp atışına benzer bişiler oluyo bişi atıyo gibi..anlatılması zor ama açıklayıcı olmuştur umarım

büyümüs pitircik.
öyle hissediliyor zaten kücük bir seyirme falan gibi dahada sertlesir büyüdükce.
doktora falan gidiyormusun canim

off hala doktor bulamadım kendime yaa..bide doğum konusu beni ürkütmye başladı şimdiden..
gerçi siz daha yakınsınız doğuma böle negatif konuşmam da pek doğru değil ama korkuyorum

dogum yapmayi düsündügün hastanenin doktoruna git canim iyi olmazmi.

korkma hic canim dünyada bir sürü kadin doguruyor senmi doguramican öyle düsün.

ben pek korkmuyorum normal dogumdan cokta istiyordum ama bana epidurall sezeryan yolu görünüyor.

evet cnm adet sancisi gibi dun gecede mide yanmasindan yatamadim cok yaklasatik valla hayirlisi olsun
once beni bekle sonra sen cikar tamammi arkadasim yerimseniben valla ultrasona gore deilde sata gore dogum oluomus insallah hayirlisi ile olur Şeniz

selam kızlar nasılsınız hamişlerŞeniz öptüm hepinizi

iyi sayiliriz cnm sancilar basladi artik sen nasilsin bizde optuk seni opuyorumnanaktan

cnm sen sezeryanmi olacan kizin asagiya inmemismi?

büyümüs pitircik.
öyle hissediliyor zaten kücük bir seyirme falan gibi dahada sertlesir büyüdükce.
doktora falan gidiyormusun canim

evt cnm seyirme olarak hissediyorum ayy kuzucum benim ben burdayım diyo demekki
bazen eşimle tartıştığımızda sus duyo bizi artık sessiz konuş diyorum ayy ne komik oluyo..
canım ben anadolu yakasında özel anadolu üsküdar hast.gidiyodum annemler burda olduğundan dolayı ilk kontrollerimi burda yaptırdım ama avrupa yakasında oturuyorum aslen o yüzden zor oluyo karşıya geçmek şimdi iyi bir hastane arayışına girdim açıkçası hem yakın hem özel ve güvenilir bi hastane olması gerek...

hosgeldin canim iyiz yuvarlanip gidiyoruz top gibi olduk zaten.kaydirigubbakcemile3
sen nasilsinolumunekankayizsmile

hoş bulduk canım bebişlerde iyidir umarım
beni hiç sorma berbat bi haldeyim doktora gittim mantar olmuşum:çok üzgünüm: bugün de regl oldum berbat durumdayım yanimafoldumben

pıt pıt bişi atıyo kalp atışı gibi bacaklarımı çarpıyo acaba anammmmmm çıksada ısırsam off
ama kıyamam heralde ağlarsa bende ağlarım

pıt pıt bişi atıyo kalp atışı gibi bacaklarımı çarpıyo acaba anammmmmm çıksada ısırsam off
ama kıyamam heralde ağlarsa bende ağlarım

ay cnm hareketlerini hissetmek ole guzel bi hiski tarifi imkansiz ne guzel sende hissediorsun hayirlisi ilede dogsunda isir ye annesi onu ben ole yapcem yicem oglumu tabi mecazi anlamda :lepi:

hoş bulduk canım bebişlerde iyidir umarım
beni hiç sorma berbat bi haldeyim doktora gittim mantar olmuşum:çok üzgünüm: bugün de regl oldum berbat durumdayım yanimafoldumben

cnm benim uzulme ya hayirlisi olsun mantarin tedavisi var dimi en kisa surede iyilesirsin insallah Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…