- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #3.361
gunaydin kizlar nasilsiniz?
tşk ederim kızlar bizde iyiyiz...21 haftalık oldu hareketlerini tam hissedemiyorum ama içimde kalp atışına benzer bişiler oluyo bişi atıyo gibi..anlatılması zor ama açıklayıcı olmuştur umarım
off hala doktor bulamadım kendime yaa..bide doğum konusu beni ürkütmye başladı şimdiden..
gerçi siz daha yakınsınız doğuma böle negatif konuşmam da pek doğru değil ama korkuyorum
selam kızlar nasılsınız hamişlerŞeniz öptüm hepinizi
günaydin diicem ama ben yazana kadar artik ögle oldu sanirsamolumunekankayizsmile
iyi diyelim iyi olalim canim.
benimde cok sancilarim gelip gidiyor bu gece hic uyuyamadim sancidan inlemisim hep kocam diyor
kiz öyle biseyki gaz sancisimi diyim adet sancisimi diyim bide mide agrisimi diyim karisik bisi acep bu dogum sancisi nasil bisikiCADIARZU
ben seni bekliyom sen dogur sonra sira bende arkadasimolumunekankayizsmile bu sefer ultrason 8 kasim diyor banaakannehir
selam kızlar nasılsınız hamişlerŞeniz öptüm hepinizi
dogum yapmayi düsündügün hastanenin doktoruna git canim iyi olmazmi.
korkma hic canim dünyada bir sürü kadin doguruyor senmi doguramican öyle düsün.
ben pek korkmuyorum normal dogumdan cokta istiyordum ama bana epidurall sezeryan yolu görünüyor.
büyümüs pitircik.
öyle hissediliyor zaten kücük bir seyirme falan gibi dahada sertlesir büyüdükce.
doktora falan gidiyormusun canim
hosgeldin canim iyiz yuvarlanip gidiyoruz top gibi olduk zaten.kaydirigubbakcemile3
sen nasilsinolumunekankayizsmile
evt cnm seyirme olarak hissediyorum ayy kuzucum benim ben burdayım diyo demekki
bazen eşimle tartıştığımızda sus duyo bizi artık sessiz konuş diyorum ayy ne komik oluyo..
canım ben anadolu yakasında özel anadolu üsküdar hast.gidiyodum annemler burda olduğundan dolayı ilk kontrollerimi burda yaptırdım ama avrupa yakasında oturuyorum aslen o yüzden zor oluyo karşıya geçmek şimdi iyi bir hastane arayışına girdim açıkçası hem yakın hem özel ve güvenilir bi hastane olması gerek...
pıt pıt bişi atıyo kalp atışı gibi bacaklarımı çarpıyo acaba anammmmmm çıksada ısırsam off
ama kıyamam heralde ağlarsa bende ağlarım
hoş bulduk canım bebişlerde iyidir umarım
beni hiç sorma berbat bi haldeyim doktora gittim mantar olmuşum:çok üzgünüm: bugün de regl oldum berbat durumdayım yanimafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?