KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

oh iyi olmuş canım dişleriniz çürümez bebek sizdeki bütün kalsiyumu topluyo
tabi kayınvaliden daha iyi bilir inşallah gelir canım ya çok işine yarıcak çünkü

ay evet internet baglatmamis olabilir insallah iidir

şehir dışına mı taşındı şehir içinde yerdeğiştirdiyse bağlatması lazımdı uzun zamandır yok çünkü

teoloğun sayfasına baktımda en son bu ayın 13ünde gelmiş önemli bişey yok galiba

sehir ici tasinmaydi yanilmiyorsam 13demi niye buraya ugramamis klava:
ama belki öylesine girmis cikmistir iyidir ozaman bencede

bisi deil canim yanma cok kötü cünkü insanin yedikleri bogazinda duruyomus gibi oluyor
evet o yanma hissi berbat gece yatarken bişeyler yersem hala bile olur bende
sehir ici tasinmaydi yanilmiyorsam 13demi niye buraya ugramamis klava:
ama belki öylesine girmis cikmistir iyidir ozaman bencede

öylesine girmiştir canım

dislerim zaten mahvolmus durumdalar benim 20lik dislerim daha cikmadi uclari cikmis ve cürümüs acayip baski yapiyor öburlerine arada agiriyorda dogumdan sonra onlari aldirmam lazim.

evet o yanma hissi berbat gece yatarken bişeyler yersem hala bile olur bende

öylesine girmiştir canım

doktorlar söylüyor zaten yatmadan 2 saat önce bisiler yemeyin diye ama nerdee
benimde yatagimin basinda jelibon seker kreker duruyor

dislerim zaten mahvolmus durumdalar benim 20lik dislerim daha cikmadi uclari cikmis ve cürümüs acayip baski yapiyor öburlerine arada agiriyorda dogumdan sonra onlari aldirmam lazim.

20lik dişlerden çok korkuyorm daha 1 tane çıktı şuan bi zararı yok umarım ilerde de olmaz zarar veriyorsa çektirmek lazım tabikieyvahedigeldismile

20lik dişlerden çok korkuyorm daha 1 tane çıktı şuan bi zararı yok umarım ilerde de olmaz zarar veriyorsa çektirmek lazım tabikieyvahedigeldismile

bazi insanlarda normal diger disleri gibi bir sorun yaratmiyor ama bende:sinifsinif:
daha bekarken doktor alinmasi lazim demisti ama korkudan elletmemistim simdi anliyorum cok yanlis yaptigimi.

dis zaten hep korkutucu eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…