KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

canim benim yaa evet unutulmaz ama aklina geldikcede kendini cok uzme cnm cennette kavusursunuz insallah benimkide 10 haftalikti gorebilirmiyim die hep aklim agelio insallah gorurum yaa cok kucuktu ama olsun ben yinde gormek isterim

bundan sonra gelecek bebeklerimize bakcaz artik herseyin hayirlisini versin RABBIM :Saruboceq:

hiic belli olmaz heran dönebilir diyor doktorum bir umut bekliyoz :ecrin_bebek:

yaw dun pazardi,hava berbat bi sekildeydi yagmurluydu bugun pazartesi günes acmis gicik oldum.

amin canım inşallah kavuşurum..Allah bilir ama görürsün bence 2,5 aylıkmış çünkü düşükler ile ilgili de okuduğum şeyler olmuştu ana rahmine düştüğü gibi bi canlı oda ruhu var sonuçta inş seninde şefaatçin olur o melek:Saruboceq:
hiic belli olmaz heran dönebilir diyor doktorum bir umut bekliyoz :ecrin_bebek:

yaw dun pazardi,hava berbat bi sekildeydi yagmurluydu bugun pazartesi günes acmis gicik oldum.

benim hafta sonumu kaynımla karısı berbat etti neyse kendiisi komik duruma düştü bende eğlendim

ne yaptilar canim:sinifsinif:

dengesiz bi eltim var kaynıma resmen hayatı zindan ediyor gereksiz kıskançlıklar surat asmalar hem kendileri çağırdılar hemde eltimin surat 5 karış eşim bile onun yüzünden görüşmek istemiyo kardeşiyle kaprisli çok. gerçi kaynım bana yeni evliyken çok yaptı çok çektirdi bana yaptıklarının cezasını çekiyor üzülmek bile gelmiyor içimden ona böyle bi eş düşman başına bi görsen ağzın açık kalır valla

eeee insanin yaptiklari hicbir zaman yanina kalmaz her insan ettigini bulmadan son nefesini vermicek malesef:Saruboceq:

iyiyim ben de bilgisayar başında oturuyorum işyerindeki işleri bitirdim kk da tur atıyorum
bebek nasıl zorluyormu canım

iyi yapiyorsun cok sikici bir gün ya
bebekte iyi teyzesi gündüzleri cok iyim ama geceleri sanci veriyor bana.

ütüm var yaa nasil yapcam ben simdi:çok üzgünüm:

evet geceleri çok kıpraşır bebişler belki ondan sanvı giriyor birde gün geçtikçe aşağı iniyor ya

ütü masan kademeliyse indir koltuğa otur kendi hizana getir masayı olmazmı canım

benim bebek asagi inmiyorki dönmedigi icin yukaridan gayet memnun galiba
evet en iyisi o sekilde yapayim ütüyü.
kiz benim ütülenecek tek parca biseyim yok bi kerede yikiyip utulüyorum ama saolsun kocamin pantolon gömlek sayisizca.
bide havalar sogudu ya zor kuruyor biriktikce birikiyor artik.

evet kurutma banada kabus gibi caddede oturduğum için balkona asamıyorum oda içinde 1 hafta da kuruyor öyle yap tatlım oturduğun yerde yap kambur durma tamammı benimki Allahtan herzaman giymez kumaş pantalon kot giyer bi gömlek ütülerim sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…