- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #3.401
canım benim öyle düşünme benim yavrumu bana birilerinin hatırlatmasına gerek yok o aklımdan hiç çıkmıyor hep aklımda özlediğimde de resmine bakıyorum bilgisayardan veya telefondan onun için çekinme yani sorcaksın tabi bizde bildiğimiz ve yaşadığımız kadarıyla sana seve seve yardımcı olcazŞeniz
amin canım inşallah kavuşurum..Allah bilir ama görürsün bence 2,5 aylıkmış çünkü düşükler ile ilgili de okuduğum şeyler olmuştu ana rahmine düştüğü gibi bi canlı oda ruhu var sonuçta inş seninde şefaatçin olur o melek:Saruboceq:canim benim yaa evet unutulmaz ama aklina geldikcede kendini cok uzme cnm cennette kavusursunuz insallah benimkide 10 haftalikti gorebilirmiyim die hep aklim agelio insallah gorurum yaa cok kucuktu ama olsun ben yinde gormek isterim
bundan sonra gelecek bebeklerimize bakcaz artik herseyin hayirlisini versin RABBIM :Saruboceq:
hiic belli olmaz heran dönebilir diyor doktorum bir umut bekliyoz :ecrin_bebek:
yaw dun pazardi,hava berbat bi sekildeydi yagmurluydu bugun pazartesi günes acmis gicik oldum.
amin canım inşallah kavuşurum..Allah bilir ama görürsün bence 2,5 aylıkmış çünkü düşükler ile ilgili de okuduğum şeyler olmuştu ana rahmine düştüğü gibi bi canlı oda ruhu var sonuçta inş seninde şefaatçin olur o melek:Saruboceq:
benim hafta sonumu kaynımla karısı berbat etti neyse kendiisi komik duruma düştü bende eğlendim
dengesiz bi eltim var kaynıma resmen hayatı zindan ediyor gereksiz kıskançlıklar surat asmalar hem kendileri çağırdılar hemde eltimin surat 5 karış eşim bile onun yüzünden görüşmek istemiyo kardeşiyle kaprisli çok. gerçi kaynım bana yeni evliyken çok yaptı çok çektirdi bana yaptıklarının cezasını çekiyor üzülmek bile gelmiyor içimden ona böyle bi eş düşman başına bi görsen ağzın açık kalır valla
selam canımselam kizlar nasilsiniz cok fene midem agriyo anio resmen yaa cikarcak gibi oluorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?