KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

yok cnm ya cok yemedim zaten istahimda pek yok ama midem yanio resmen ozellikle gecelrei oturarak yatiorum sirtustu yatinca dahda cok yanio cok buyudu herhalde baski yapio mideme oglum

selam kizlar nasilsiniz cok fene midem agriyo anio resmen yaa cikarcak gibi oluorum
selam canim hazalcim bence sen bi doktora git.

yapmaya basliyim dikte oturamiyorumki anam.
benimkide herzaman giymiyor ama ben kotlarida ütülüyorum canim.

nihancim su iki gündür gögüslerimden acayip sivi akiyor hep iz oluyor kiyafetlerim acaba son ay oldugu icinmi

yok cnm ya cok yemedim zaten istahimda pek yok ama midem yanio resmen ozellikle gecelrei oturarak yatiorum sirtustu yatinca dahda cok yanio cok buyudu herhalde baski yapio mideme oglum
hazal mideye baskı yaptığı için mide kapakçığı açılıyor ve mide asidi yukarı çıkıyor mide asiti ise çıktığı gibi yanma yapıyor maden suyu iç tatlım hamileyken ben hep içmiştim iyi geliyordu bi sakıncasıda yok hatta mineralli olduğu için yararlı bile tabi ister bi doktoruna danış tatlım

belliki sütlerin geliyor keşke gelmese ya doğumdan önce bi arkadaşımında geliyordu temiz bi bez koy akmasın
benim göğüslerimden sütler gelmeye başlamamıştı kimininde geliyor göğüslerin biraz büyükse ondan olabilir canım

kotları bende ütülüyorum ama kot ütülemek kolay kumaş ütülemeyi sevmiyorum hiçsempatiksalakcinni

süt gelmeye basladi evet bir yerde okumustum ilk gelen sivi cok faydaliymis bebege ama benimki akiyor durduk yere.gögüs pedi kullanayim.
valla cok büyükte deillerdi ama artik büyükler yani nerdeyse 1 beden büyüdü.

dogru kot cok kolay kumasi bende sevmiyom valla
birkeresinde 2 3 cizgi yapmistim giymemisti kocam alsanaalsanasmile sanki ne olcak

polyanancim doktara gitsem ne dicekkki normal diyip gondercek beni sonucta hamileyiz ya hersey normal doktora gore

evet nihancim soda ii gelir ama hic asa inip alasim yok esimde koltukta yatio kaldiramam

evet keşke gelmese ama sağlık olsun senin bebişide hemen hazır olcak sütler doğduğu gibi yapısır göğüslerine:kedi:
bugün müge anli topigindeydin takip ediyormusun canim
bugün baktım bi ara havva diye bi kadaın varya yapmacık geldi çok ya kadını ağlaması bile komik bugün öğle arası evde baktım birazda
polyanancim doktara gitsem ne dicekkki normal diyip gondercek beni sonucta hamileyiz ya hersey normal doktora gore

evet nihancim soda ii gelir ama hic asa inip alasim yok esimde koltukta yatio kaldiramam

inme zaten boşver bi ara alırsın bi kaçtane benim evde durur mutlaka çok severim sade sodayı meyvelileri sevmem

ay ne bileyim kiz mide agrisi baska-bulanmasi baska-yanmasi baska aman önemli bisi olmasinda.
dogru doktora göre hersey normal...
su,süt,ayran iyi geliyor yanmaya ben yanma baslayinca ilac aliyorum bazen ama ayran cok iyi geliyor koca bir bardakta yap otur ic yavas yavas.

ay insallah yapisir nihancim niyeyse bir korkumda bu ya dogunca emmezse istemezse diye korkuyorum bazi cocuklar almiyor ya.
bende takip ediyorum müge anliyi o kadin hickimseye inandirici gelmiyor zaten.
bir ara dilber diye bir kadin vardi oda cocugunu ariyordu meger sevgilisiyle bir olup oldurmus bilmiyorum onu biliyormusun ona benzetiyorlar havvayida

evet duymuştum onuda canım ve çok kötü olmuştum ne cani insanlar var ama onlara insan da denilemez bi hayvan bile yavrusunu koruyor ya hayvandan da aşağı varlık böyleleri

neyse canım sen merak etme yapışır o en başlarda emzirmekte sıkıntı çekersin ikinizde bilmiyonuz sonuçta benimki 4 günde öğrenmişti alamıyordu memeyi yakalayamıyordu inatla sok ağzına aç kalmaması lazım aklında bulunsun

dogru diyorsun canim valla insan bile deil onlar cok üzülmüstüm bende allahim böyle insanlara niye evlat veriyorki.bide kizi vardi galiba kisirlastirmak lazim böyle adamlari kadinlari.

akliin bir kösesinde bulunucak canim saol almazsa zorla agzina sokarim baslarda.gerci kayinvalidem bendende daha iyi bilir bu isleri insallah gelir ben dogum yapana kadar.
iki hamis iciyoz karsilikli valla:içelim:
insallah gecer yanman hazalim.
ben bugün cok büyük kalsiyum patlamasi yasicam galiba sabahta 2 bardak süt icmistim

Son düzenleme:
yap cnm celim karsilikli :içelim:

ya teolog ne yaptiki merak ediom onu evini tasimistir yaa ne zamandir yok umarim iidir :1closedeyes:

kaydirigubbakcemile3 biz ancak ayranlarla cekeriz kafalari zaten.
ay tövbe tövbe allah günah yazacak bak. rabbim haram seylerden uzaklastirsin bizi.
teologu bende merak ettim ya tasinmistir kesin evine interneti baglatamamistir dahaCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…