- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #3.501
inşallah düşer canım
Rabbim herkese sağlık versin inşallah hastalık çok zor rabbim düşmanımın başına vermesin çok kötü bişey
heran bekliyoruz kim doğurcak bakalım önce 3 tane hamile var napalım bizde sizle 9doğuruyoruzselam kizlar
ben dogurmadimsabahtan beridir is yapiorum azcik dinleneyim dedim belim agridi yaa dogsa artik oglum hayirlisiyla :2:
kaydirigubbakcemile3 nihanim ne dogurmasi gii keske öyle sancim gelsede hemencik normal dogursam ama nerdeeeee.
bugun gec uyandim bi ara kk girdim ama ciktim disaridaydim gezdim dolastim biraz ondan daha giremedim, yarinda doktor kontrolüm var sabah erkenden.
böcügüm gecmis olsun canim ya insallah su tas düserde rahatlarsin.
kaydirigubbakcemile3 nihanim ne dogurmasi gii keske öyle sancim gelsede hemencik normal dogursam ama nerdeeeee.
bugun gec uyandim bi ara kk girdim ama ciktim disaridaydim gezdim dolastim biraz ondan daha giremedim, yarinda doktor kontrolüm var sabah erkenden.
böcügüm gecmis olsun canim ya insallah su tas düserde rahatlarsin.
evet ela dileğe katılıyorum bende hamilikte üzülünce bebişde etkileniyor aman dikkat et canımmerhaba arkadaşlar elacım kızını görmene çok sevindim ne güzel kesinleşmişte artık hep pembiş pembiş alırsın ne güzel canım şu sorunlar herneyse bilmiyoruum ama çok fazla kafanı takma onlara bak sen hamişsin bi can taşıyosun bebeğinde seninle birlikte senin çektiğin sıkıntıyı çekiyo doğunca stresli bi bebek olur hamilelikte sakin olmaya çalışki bebeğinde huzurlu olsun doğunca sakin bi bebek olsun dikkat et kendine bebişine odaklan kimseyi düşünme doğunca kızınla geçireceğin vakitleri düşün
inşallah düşer canım kız sen hamişsin hamilelerin duası kabul olurmuş acık dua et banada düşsün ameliyat zor deilmiş ama aşağıdanya ondan korkuyom o düşündürüyo beniya hadi bakalım bugün kızını görcekmişin ne güzel slm söyle bizden kızçene çok
merhaba arkadaşlar elacım kızını görmene çok sevindim ne güzel kesinleşmişte artık hep pembiş pembiş alırsın ne güzel canım şu sorunlar herneyse bilmiyoruum ama çok fazla kafanı takma onlara bak sen hamişsin bi can taşıyosun bebeğinde seninle birlikte senin çektiğin sıkıntıyı çekiyo doğunca stresli bi bebek olur hamilelikte sakin olmaya çalışki bebeğinde huzurlu olsun doğunca sakin bi bebek olsun dikkat et kendine bebişine odaklan kimseyi düşünme doğunca kızınla geçireceğin vakitleri düşün
heran bekliyoruz kim doğurcak bakalım önce 3 tane hamile var napalım bizde sizle 9doğuruyoruzAllah kolaylık versin canım
anam ne bilim belli mi olur gelir birden anlamazsın bu yaramazların ne yapçağı belli olmazbakalım ne dicek doktor haber bekliyoruz canımŞeniz
ben geldim kızlar herkeze günaydın...
hamileliğim sorunlar yüzünden stresli geçiyo dün doktora gittim ultrasonda ona baktık yine..
tam 5 aylık oldum..kız olduğu iyice netleşti:))))
kızımın kalp atışları çok hızlıydı inanılmaz bişi yaa içinizde atan bi kalp artık hareketlerinide hissediyorum..
yüzünü gördüm artık tam bi insana benziyo bebeğim...
midesinide gördüm..
sonra biraz ağladım doktorum ama ağlama sonra oda hep ağlar dedi..
çok şeker bi doktorum var..çok seviyorum doktorumu..
işte dün böyle geçti artık bebek kıyafetlerinide içimde bi tereddüt olmadan alabilicem..
bu arada TEOLOG nerde acaba o doğurdumu ki polyanan cnm senin önündeydi sanırım dimi hafta olarak doğurmuş olmasın yoksa
selam nihancim bende durumlar ayni cnm dogumu bekliorum 4 gozle sancilarimin gelmesini bekliorum artik bu son zamanlar iyice sabirsizlastim yaa hayirlisi olsun artik sipanin keyfi ne zaman yerine gelirse o zmn gelcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?