KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

niye çıkmıyorsun canım çık işte bişey olcak diyemi korkuyorsun ben doğumuma 1 gün varken bile çıkıp gezmiştim yanlız görenler evinde otur sokakta doğurcan diyordu

yok canım ya doktor zaten düşmez dedi büyükmüş ameliyat olcam heraldede bayrama 1 hafta kalaya gün vermiş ya iyileşemezsem bayramda düğünde var off valla çok sinir bi durum ya bide aşağıdan yapılcak kafayı yicem ya

kesme dikiş olmıcakmıkafamçokkarıştı idrarın olduğu deliktenmi:kedi: nasıl aşağıdanohaoldumsmile:teselli:

mafoldumbeneyvahedigeldismile kesme falan olmucakmışya ama evet işte o delikten ya napçam ben ya:bbo::1no2:

canım uyuturlar seni veya belden aşağı uyuştururlar dikiş daha çok acırdı canım ya korkma sakın ilerde anne olcan inş tatlım onu düşün bence ağır bişey olmıcak korkma:teselli:

belden aşası uyuşturuluyomuş basit bişeymiş tek korkum aşağıdan ordan olması ama sancı felaket bide bulantısı o acıları bidaha yaşamamak için katlanıcam valla tek bi tane çubuk kraker yiyiyodum çıkarabilmek için 1 tane kraker den insan çıkarabilirmi çıkarınca 1-2 dk rahatlıyodum düşün felaket bişey Rabbim bidaha göstermesin kimseyede yaşatmasın inşallah

evet canım çektiğin acılar daha beter,
hele o mide bulantısı çok berbat bişey ya
dikiş olmayacağı için daha çabuk toparlanırsın canımolumunekankayizsmile

benim rejim iyi ya 500 gram verdim şimdiye kadar ama bu hafta regl haftam olduğu içinde veremedim pek artık haftaya tam gaz devam canım.
eceyle buluşamadık bidaha

bayramda gezmeler gidiyorsunuz dimi nasıl geçiyor bayramlar

bu bayram tatili uzunya daha geçen sene bakmaştım gözlerim fırlamıştı ne güzel uzun bi tatil eşimle gezeriz evimde otururum falan diye geçen seneden hayalini kuruyodum ilkönce eşimin yakınarkadaşı sadıç bidebdüğün tarihini bayrama koymuşlar bi off çektim gitti 2 gün diye sonra öğrendimki doktor 8 kasıma gün vermiş bu dahada kötüydü ya iyileşemezsem diye korktum valla napçaz hiç bilmiyorum çok özenince illa bişey çıkarya gitti upuzun güzelim tatil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…