KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

annem büyük olduğu için teyzemler dayımlar falan geliyo öyle biyere gitmiyoruz pek annemlere falan kayınvalidemde altkatımda olduğundan evde oluyoruz burda falan geziyoruz sadece biz ramazan bayramında ev çocuk bahçesiydi annemin teyzemde 2 tane var biri 9 aylık oğlu kızı büyük 11 yaşında abimin büyüğü 2.5 yaşında küçük 15 günlüktü felaket bi curcuna vardı evde siz napıyosunuz bayramda siz gidiyomusunuz kayınvalidene falan

doktora sormadınmı canım ne kadarda toparlanırım diye bence bayramda gezecek kadar iyi olursun

biz ilk gün kayınvalidem annem benim ve onun 1.dereceden yakınlarına gidiyoruz sonraki günler uzak akrabalara gidiyoruz. benim pek kimsem yok burda, hep akrabalarım istanbulda. eşimler çok kalabalık dıdısının dıdısı hiç bitmiyor gittiğimiz yerleri biliyorum ama isimlerini bilmiyorum bunlar kim diyorum mesela bi başlıyor anlatmaya tamam tamam sormadım farzet sus şimdi hesap yapamam diyorum:roflol: okadar yani düşün.

bide benimki bayramlarıda çalışıyor bayrama vardiyası 4,12 öğlen 3 gibi gitçek işe bende o gittikten sonra evde dinlenirim veya arkadaşlarla buluşurum

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 off çok sıkıcı olur ben çok sıkılırım ordan oraya Allahtan eşimin de pek yok annelerine kalsa bizde çok gezeriz öylede eşimde istemez Allahtan bitek dayısıyla köyde teyzesi var onlara gidiyoruz eşinin çalışması kötü olmuş ama olsun o yokkende sen kendine vakit ayırırsın arkadaşlarınla olursun

ben bayramları hep evde otururdum küçükken patlardım sıkıntıdan akrabalarımız hep uzakta diye hep derdim kocamın bir sürü akrabası olsunda evde oturmayayım diye:roflol:
nerden demişim
olsun ya küçükken hep sıkıldığım için şimdi eşimle gezince akrabalarını sıkılmıyorum

evet o işe gidince kendime vakit ayırıcamdelikafadulden en azından yatıp kafamı dinlerimsositososito

ewet aslında bayramında tadı öyle çıkıyo evde durunca insan sıkılıyo bazen ama küçüklüğümde yaşadığım bayram sevincini artık yaşayamıyorum sanki hiç bayram deilmiş gibi geliyo küçükken anneannem dedem sağ dı her bayram köye giderdik sevinçten uyuyamazdık köye gidicez diye

orası bi gerçek
ya şimdi bayramların tadı yok yadaa
biz büyüdük dilek
çocuklarda hala vardır bayram sevinci ama onlarda büyüyünce öyle dicek nerde eski bayramlar
keşke hep çocuk kalsaydık dimi ah ahh

valla ya annem diyo babam bana oyuncak falan alınca ben tabi çocuk çok sevinirmişim oyuncağa oynarmışım onunla babamda ne güzel dert yok tasa yok bi oyuncağa ne kadar seviniyo dermiş valla negüzeldi bitek ne oynasam ne yapsam diye düşünürdük büyüdük dertlerde büyüdü

evet ya büyüdü gerçekten

şu laf çok hoşuma gider
keşke hep çocuk kalsaydım sadece düştüğümde canım acırdı ve sadece koştuğumda kalbim hızlı çarpardı

doğru valla ama napalım hayat bu misafiriz bizde herkez gibi doğduk büyüyoruz ve bigün terk edicez hayatın kuralı bu Rabbim kendine layık kullar olmayı nasip etsin onun yolundan ayrılmayalımda karşısına çıktığımızda utanmayalım
senin az kaldı hafta sonu tatil 2 gün olması çok iyi dimi ne yapıcaksın hafta sonu varmı planların

yok hiç bi planım valla eşim cumartesi ve pazar gündüz evde o cumartesi uyur bende temizlik yaparım pazar ne olur bilmiyorum hiç bu gece annemlerde kalcam geceleri girmiyon dimi buraya canım

evimde net yok canım giremiyorum pazarda eşinle gezersiniz cumartesi işleri hallet Allah izin verirse pazar günü bende dolaşmak istiyorum sıkıldım iyice biraz hava alırım

evet canım dolaşın tabi insanın ihtiyacı oluyor belki bizde çıkarız pazar günü

inşallah canım sizde gezersiniz bizde gezeriz inşallah havada güzel olur
polyanan huuhuu derdesin yeğenim gibi sesleniyim sana bişey ararkan huuhuu derdesin diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…