- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #3.541
bu bayram tatili uzunya daha geçen sene bakmaştım gözlerim fırlamıştı ne güzel uzun bi tatil eşimle gezeriz evimde otururum falan diye geçen seneden hayalini kuruyodum ilkönce eşimin yakınarkadaşı sadıç bidebdüğün tarihini bayrama koymuşlar bi off çektim gitti 2 gün diye sonra öğrendimki doktor 8 kasıma gün vermiş bu dahada kötüydü ya iyileşemezsem diye korktum valla napçaz hiç bilmiyorum çok özenince illa bişey çıkarya gitti upuzun güzelim tatil
annem büyük olduğu için teyzemler dayımlar falan geliyo öyle biyere gitmiyoruz pek annemlere falan kayınvalidemde altkatımda olduğundan evde oluyoruz burda falan geziyoruz sadece biz ramazan bayramında ev çocuk bahçesiydi annemin teyzemde 2 tane var biri 9 aylık oğlu kızı büyük 11 yaşında abimin büyüğü 2.5 yaşında küçük 15 günlüktü felaket bi curcuna vardı evde siz napıyosunuz bayramda siz gidiyomusunuz kayınvalidene falan
biz ilk gün kayınvalidem annem benim ve onun 1.dereceden yakınlarına gidiyoruz sonraki günler uzak akrabalara gidiyoruz. benim pek kimsem yok burda, hep akrabalarım istanbulda. eşimler çok kalabalık dıdısının dıdısı hiç bitmiyor gittiğimiz yerleri biliyorum ama isimlerini bilmiyorumbunlar kim diyorum mesela bi başlıyor anlatmaya tamam tamam sormadım farzet sus şimdi hesap yapamam diyorum:roflol: okadar yani düşün.
bide benimki bayramlarıda çalışıyor bayrama vardiyası 4,12 öğlen 3 gibi gitçek işe bende o gittikten sonra evde dinlenirim veya arkadaşlarla buluşurum
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 off çok sıkıcı olur ben çok sıkılırım ordan oraya Allahtan eşimin de pek yok annelerine kalsa bizde çok gezeriz öylede eşimde istemez Allahtan bitek dayısıyla köyde teyzesi var onlara gidiyoruz eşinin çalışması kötü olmuş ama olsun o yokkende sen kendine vakit ayırırsın arkadaşlarınla olursun
ewet aslında bayramında tadı öyle çıkıyo evde durunca insan sıkılıyo bazen ama küçüklüğümde yaşadığım bayram sevincini artık yaşayamıyorum sanki hiç bayram deilmiş gibi geliyo küçükken anneannem dedem sağ dı her bayram köye giderdik sevinçten uyuyamazdık köye gidicez diye
valla ya annem diyo babam bana oyuncak falan alınca ben tabi çocuk çok sevinirmişim oyuncağa oynarmışım onunla babamda ne güzel dert yok tasa yok bi oyuncağa ne kadar seviniyo dermiş valla negüzeldi bitek ne oynasam ne yapsam diye düşünürdük büyüdük dertlerde büyüdü
doğru valla ama napalım hayat bu misafiriz bizde herkez gibi doğduk büyüyoruz ve bigün terk edicez hayatın kuralı bu Rabbim kendine layık kullar olmayı nasip etsin onun yolundan ayrılmayalımda karşısına çıktığımızda utanmayalım
senin az kaldı hafta sonu tatil 2 gün olması çok iyi dimi ne yapıcaksın hafta sonu varmı planların
polyanan nette annesiyle konuşuyor galiba ondan daha yazamadı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?