- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #4.001
kankagillerim nasılsınız bakıyım
çok soğuk hadi sarılak aklinialirimsmile
nihan ticerin hayırlı olsun
kız ordamısınız yazan kaçıyo nen
kimsecikler olmayinca bende cikmistim.biz iyiyiz canım sen nasılsın telaş yapma canım yorma kendini olur herşey sen nasılsın bugün
selam kizlar nasilsiniz kimsecikler yok yine nerdesinizz
polyanancim islreini hallet cnm yarin kizin kucaginda olcak insaallah nasil heyecanlisin dimi ay bende cok mutlu oluorum senin adina ne guzel alican kuzunu kucagina
bugunde benim bel ve kasik agrilarim varr yaa artsada dogursam diorum ama SIK DEIL SANCILAR GIDIP GELIOO
ama bunada sukur oglum cikmaya calisio bi ciksin yicem ben onuu yaaa
bu forum hoşuma gitti
kimsecikler olmayinca bende cikmistim.
islerimi bitirdim canim cok sükür bi dus alicam okadar.
cok iyim bugün ay yarin cok büyük günnnneyvahedigeldismile
bitirdim herseyimi canim insallah yapmayi unuttugum bisi yoktur. evi bastan asagi temizledim sildim toz aldim.
ay hic sorma valla kalbim yerinden cikicak gibi atiyor cok heyecanliyim yaaa hayirlisiyla bi kucagima alsaydim kizimi:ecrin_bebek:
ay sende insallah bian önce alirsin bebisini hayirlisiyla.
sancilarin cogalsin insallahhh
o gelicegi zamani cok iyi biliyor annesi
hadi hayirlisi cnm saglikla alirsin kucagina insaallah benim icinde dua et hemen dogsun oglum saglikli bi sekilde bende cok sabirsizlaniorum artik ne guzel yarin melegin kucaginda olacak artik kacta girceksin doguma evine geldikten sonra bilgi veririsin artik bize insaallah kizin ve senin icin kolay bi sezeryan ameliyati olur ikinizde sagsalim kavusursunuz birbirinize :Saruboceq: opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?