KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

evet eurolar çıkıyordur yabancı kanalları nasıl almanyanın güzel programlar varmı

kizlar ben kaciyom annemlerle görüsücem msnde bide ütü yapayim kocam üstsüz kalmasin ben yatarken gerci kalmazda icim rahat etmiyor birkac sey ütülenecek yapayim simdiden yarinda evimi süpürür silerim tamammmm

evet eurolar çıkıyordur yabancı kanalları nasıl almanyanın güzel programlar varmı

yabanci kanallari cok sacma geliyor bana bizimkiler gibi dizileri falan yok varsada hep polisiye, saglik dizileri bide komedi programlari var bi onu izliyom arada

ben yarın öğleden sonra cuma günü burda olamıcam 29 ekim tatili var cumartesi belki olurum bilmiyorum artık

polyanan görüşemezsek eğer ki görüşemicez gibi inş çok güzel geçer doğum sağlıklı bişekilde kavuşun inş özletme kendini:gitme:

ayyy görüsemezsek eger hakkini helal et canim duada et benim icin olurmu.:1hug:

nedemek bitanem ya dualarım seninle çok özlicem seni inş çabuk iyileş canım hemen gel:gitme::gitme::gitme:
çok alıştım sizlere keşke yakın olsak gelirdim:gitme:

nedemek bitanem ya dualarım seninle çok özlicem seni inş çabuk iyileş canım hemen gel:gitme::gitme::gitme:
çok alıştım sizlere keşke yakın olsak gelirdim:gitme:

keske yakin olsaak ama nerdeee iste neyse burdanda bana cok destek ve yardimci oluyorsunuz canim
insallah iyilesir iyilesmez solugu burda alicaz bebisimle bende cok alistim size

keske yakin olsaak ama nerdeee iste neyse burdanda bana cok destek ve yardimci oluyorsunuz canim
insallah iyilesir iyilesmez solugu burda alicaz bebisimle bende cok alistim size

inşallah canım korkma sakın heyecanlanmada tammı korkulcak bişey yok içini ferah tut öptüm kendine dikkat et:1hug:

tamam cook sakin olucammm
kendine cok iyi bak nihanim:gitme:

yakinda görüsmek üzere.

Son düzenleme:
nihan yarındamı tatil sana ohh negüzel valla kız sen bu işi hiç bırakma taa pazartesi işe başlıcan ne güzel ya

güle güle polyanan canım gene gel:gitme::ecrin_bebek::CüvCüv:delikafaduldendelikafadulden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…