KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

burda cogu kadin öyle yapiyo cünkü 3 yasinda krese basliyor burdaki cocuklar yaza hamile kalirsam oglan 3 yasini gecmis olcak gayetde iyi yas araligi arayi cok acmak istemiyorum ikisinide büyütp artik is hayatina atilmak istioyrum

hımm ozaman bilemem tabi kreş varsa sorun olmaz ikisi birden büyürler sende gelecekle ilgili planlarını yaparsın canım

begenmene cok sevindim canim
esyalarimi bende cok seviyorum ama evimi sevmiyorum
yeni evlenicek bile olsam yine ayni esyalari alirdim sanirsam
bahatrtliklarimi bende cok seviyorum
oo ne güzel pc dükkaniniz var hee
hayirli bol kazanclar canim size

saol canım amin inşallah herkeze bizede hayırlı bol kazançlar versin allahım
evimi bende sevmiyorum canım ya off nolcak halimiz Rabbim tez vakitte gönlümüze göre ev versin inşallah ama senin evin gayet güzel canım genişte hem nesini beğenmiyosun:44:

Son düzenleme:
kızlar müjde hazal doğurmuş 30 ekimde saat 5te normal doğum yapmış kasım annelerine yazmış çok vaktim yok yazmış o yüzden buraya yazamamış sanırım oğlunu emzirmeye çalışıyomuş..
hayırlı olsun çok sevindim valla çok istiyodu doğurmayı

baktım çok hoş. sade ve şık. mobilyalar çok doğal görünümlü özellikle onu beğendim.

cok tesekkür ederim cnaim sevindim begenmene

evin kendisni ve etrafimdkai insnalari sevmiyorum zaten ev bakiniyoruz yine
alt tarafina esimin dükkanini üstede biz oturmak istiyoruz bakalim bulursam öyle bi ev
daha düzgün bir sekilde yaptrcam ins icini disini

ayy cok sevindimm
allhim saglikla büyütmeyi nasip etsin ins

selam kizlar nasilsiniz tahmin etmisinizdir belki dogurdamda geldim 30 ekim sabah 5.14 te normal dogum yaptim kus gibi hafifim simdi bebekte bende iyiyim cok sukur bi tek emzirme problemim oluo oda zamanla gececekmis cok guzel bi his Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaallah vakit buldukca girmeye calisacam hepinizi opuyorum bu rada polyananda almistir bebegini kucagina kesin gemisi okuyamiyorum vaktim yok yine gelebilirim insaallah

cok sevindim inanki canim sag saglim aldin yavrunu kucagina
ne güzeldir simdi onun kokusu

bu ara benimde cok pis cocuk yapasim geliyo ama yok diyorum yaza kadar sabret
hadiya sende mi yaza düşünüyon canım bende mecbur yaza erteledim doktor 6 ay daha yapma dedi

ay çok sevindim ve duygulandım
normal doğum yapmanada çok sevindim inş dikişlerin çok değildir
doğumun nasıl geçti
bebişin nasıl yavrum benim ya

Son düzenleme:
günaydın kızlar kızlar deprem oldu akşam ya çok korktum hala içimde korku var
hazal çok sevindim canım yaşı uzun olsun bebeğinin

deprem oluyo ben rüyamı gerçekmi anlayamadım hala yatıyom yatakta sonra kendime geldim eşime yapıştım seslendim ona deprem oluyo dedim o kalktı hemen yoksa ben yatıyom hala sonra camdan dışarı baktı eşim kaynanamda kalkmış ona seslendi deprem oldu dedi ayy çok kötüydü ama çok şükür kötü bişey olmadı ölüm falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…