- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #4.141
anladım canım bende o saatlerde kalktıydım tamda he sahura
hazalda doğurmuş he çok sevindim normal yapmış bide
acaba dikişleri çok mu ki
Allah korusun canım ya geçmiş olsundeprem oluyo ben rüyamı gerçekmi anlayamadım hala yatıyom yatakta sonra kendime geldim eşime yapıştım seslendim ona deprem oluyo dedim o kalktı hemen yoksa ben yatıyom hala sonra camdan dışarı baktı eşim kaynanamda kalkmış ona seslendi deprem oldu dedi ayy çok kötüydü ama çok şükür kötü bişey olmadı ölüm falan
Allah kabul etsin canım benimde kazalar kaldı bitürlü kalkamadım
doğurmuş valla gelse deyip duruyodu geldi bak negüzel polyanan naptıki giremedi o haber alsaydık ondanda
bende valla negüzel 2 tane bebişimiz oldu keşke yakın olsalardı gidip görürdük
sen neler yapıyosun iyimisin canım neden 6 ay bekliceksin bebek için çok uzun deilmi
hemen 1 sene sonra doğuranlar nası doğuruyo
herdoktor bişey söylüyo işte
hayırlısı olsun canım okadar bekledin biraz daha bekle tabi
çok güzel hava canım ama dükkanın içi buz kesiyo
dışarsı müthiş şuanda dışarda gezmek vardı ya kordonda olmak akşam arkadaşla dışarı çıkçaktık alışveriş falan yapçaktık işi çıkmış onunda gelemicekmiş
sinemaya kösem sultan gelmiş kocikle oraya gidelim bari bi işi çıkmazsa
öyle bi iş imkanı çıksa düşünmem gelirim çanakkale aşığıyım bengelin canım buraya valla ne güzel olur
gezeriz çanakkale çok güzel ya deniz muhteşem
tarih doğa ve deniz işte Çanakkalemizçoştum bian
gelin canım gezmeye gezilecek çok yer var çanakkalede
bende bursaya gelmek istiyorum ikeaya gidicem ist gidemedikya bari bursaya götür dedim belki bayramdan sonra geelicez inşallah
inşallah canım ilk önce bi gelelimde belki buluşuruk he ne güzel olur
sizin orda hava nasıl canım güzelmi sen 5 te çıkıyosun çıkınca gezebilirsin dışarda eşin işte olsa bile kardeşin evdeydidimi onla çıkıp dolaşın valla bu havalar bidaha olmaz ne güzel kardeşin sana arkadaş olur
ohh çok iyimiş eşinin 5 te çıkması iyi bari bu hafta rahatsın eşinle beraer tadını çıkarın sanayi bölgesi olduğu için heralde çok kötü ozaman havanın kötü olması canım sağlığınızıda etkiler bizim burda kışın kömür yanınca çok kötü oluyodu valla zor soluyoduk ama şimdi doğalgaz geldi sizin farika dumanı daha kötüdür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?