KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

anladım canım bende o saatlerde kalktıydım tamda he sahura
hazalda doğurmuş he çok sevindim normal yapmış bide
acaba dikişleri çok mu ki

Allah kabul etsin canım benimde kazalar kaldı bitürlü kalkamadım
doğurmuş valla gelse deyip duruyodu geldi bak negüzel polyanan naptıki giremedi o haber alsaydık ondanda

Allah korusun canım ya geçmiş olsun
Allah kabul etsin canım benimde kazalar kaldı bitürlü kalkamadım
doğurmuş valla gelse deyip duruyodu geldi bak negüzel polyanan naptıki giremedi o haber alsaydık ondanda

amin canım bende kazaları tutuyorum bu kısa günleri kaçırmamak lazım
polyanan sezeryan ya daha ağrıyordur dikişleri
ama hazal normal o daha çabuk toparlar canım
ama çok duygulandım he

sen neler yapıyosun iyimisin canım neden 6 ay bekliceksin bebek için çok uzun deilmi

ya anlamadım gitti zaten kimi sezeryandan sonra 1 yıl beklemek yeterli diyor
kimid 1,5 sene diyor kimi 2 sene diyor doktorlarda çok kararsız oluyorlar canım
dikişlerim patlayabilirmiş 1 sene oldu ama 6 ay daha bekle diyor
bi arkadaş sezeryandan 8 ay sonra doğum yaptı tekrar ona bişey olmadı
kararsızım beklicem herhalde ya

hemen 1 sene sonra doğuranlar nası doğuruyo
herdoktor bişey söylüyo işte
hayırlısı olsun canım okadar bekledin biraz daha bekle tabi

çok güzel hava canım ama dükkanın içi buz kesiyo
dışarsı müthiş şuanda dışarda gezmek vardı ya kordonda olmak akşam arkadaşla dışarı çıkçaktık alışveriş falan yapçaktık işi çıkmış onunda gelemicekmiş
sinemaya kösem sultan gelmiş kocikle oraya gidelim bari bi işi çıkmazsa

gidin canım ne güzel değişiklik olur hem
burdada hava güzel
ohh sizin orda deniz var mis gibi keşke burdada olsa deniz insanı rahatlatıyor valla
çanakkalede yaşamayı çok isterdim

Son düzenleme:
gelin canım gezmeye gezilecek çok yer var çanakkalede
bende bursaya gelmek istiyorum ikeaya gidicem ist gidemedikya bari bursaya götür dedim belki bayramdan sonra geelicez inşallah

gelin canım gezmeye gezilecek çok yer var çanakkalede
bende bursaya gelmek istiyorum ikeaya gidicem ist gidemedikya bari bursaya götür dedim belki bayramdan sonra geelicez inşallah

hadi inş canım bi iskender yemeden gitme he
keşke müsait olsakda görüşsek he ne güzel olurdu

inşallah canım ilk önce bi gelelimde belki buluşuruk he ne güzel olur
sizin orda hava nasıl canım güzelmi sen 5 te çıkıyosun çıkınca gezebilirsin dışarda eşin işte olsa bile kardeşin evdeydidimi onla çıkıp dolaşın valla bu havalar bidaha olmaz ne güzel kardeşin sana arkadaş olur

bizim burda hava güzel güneşli ama yinede soğuk tabi
birde buranın havası kötü biraz kömür yakanlar ve organize sanayi dumanlarından dolayı zehir soluyoruz o yüzdende sisli biraz
kardeşim pek uymaz bana genelde annemle gezeriz zaten bu hafta eşim 5 te çıkıyo işten onlayız

ohh çok iyimiş eşinin 5 te çıkması iyi bari bu hafta rahatsın eşinle beraer tadını çıkarın sanayi bölgesi olduğu için heralde çok kötü ozaman havanın kötü olması canım sağlığınızıda etkiler bizim burda kışın kömür yanınca çok kötü oluyodu valla zor soluyoduk ama şimdi doğalgaz geldi sizin farika dumanı daha kötüdür

evet canım ya resmen zehir soluyoruz en çok kanser hastası burdan çıkıyor Allah korusun,, buranın sanayisi çok gelişmiş olduğu için birsürü fabrika var ve duman içinde kalıyoruz
evet ya keşke hep 5 te çıksa ama hemen geçiveriyor gündüzcü olduğu hafta

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…