- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #4.161
1.5 saat ama daha yeni evliler haziranda evlendiler ondan bide bayram geliyoya bayrama gelirler teyzemle aynı ilçede oturuyolar biz geçenlerde teyzeme gitmiştik onada gidelim dedik telefon açtım napıyon dememle bende şimdi seni arıcaktım biz çanakkaledeyiz dedi bende gözün kör olmasın bizde bigaya geldik dedim sana gelcektikti dedim denk gelemedik
hay aksi şansa bak ya:26:
keşke önceden haberleşseydiniz
ikinizde sürpriz yapçaktı herhalde
valla nası denk geldi onların geliceğini hiç tahmin etmedim onlarda aniden karar vermişler süpriz yapıcaktık biz olmadı ama
senin iş nası duruldumu biraz
resmini deiştirmişsin hayırlı ossun güle güle kullan
hayırlısı olsun canım hakkında hayırlısı neyse o olsun Allah büyük birini kapatıp birini açar merak etme yaptığı kötülükte kimsenin yanında kalmaz
nası geçsin dükkandayım facede geziniyom burdayım bide oktay ustayı açtım şimdi ona bakıyom senin nası geçiyo sen neler yapıyon işte bide oruç nası gidiyo rahatmısın
evet bi ikimiz varız gelenlerde gidiyor zaten olsun biz birbirimize yeteriztopiğede kimse gelmiyo polyananla hazalda gelmez kimseler yok
şu kazalar için bende kalksam çok iyi olcak ama birkaç gün kalkamam heralde korku oldu tek başıma korkarım eşimde kalkmaz varya dükkanda vitrinin camları falan açılmız vitrinden bişeyler düşmüş Allahtan alarm ötmemiş bide onu kapatmaya gelirdik
senin orda televizyon varmı
oruç iyi gidiyor işler biraz yoğun okadar
akşama evde yemek te yok dün akşamdan yapamadım
ezan okunurken gitçem eve ne yicem onuda bilmiyorum oruçluyum ne kadar zamanda ne hazırlıcam ya ne kadar zor bizim halimiz ya böcüğüm
yok canım bilgisayardan tivibu var ordan izliyorum
hadi ya giderken bişeyler alsan yolunun üstünde yokmu pizza kebapçı tarzı bişey giderken alsan
evet bi ikimiz varız gelenlerde gidiyor zaten olsun biz birbirimize yeteriz
evet ya o kadar yolu gecenin bi vakti
alarm ötse size haber verirler dimi
ben eşimide kaldırıyorum oda yiyor benle bidaha sabah işe giderken hazırlamıyorum ona bende korkuyorum neden korkuyorsambirde sabah tekrar hazırlamak zor geliyor idare etsin napim
yolumun üstünde çok var pideci dönerci kebabçı ben çok işlek biyerde oturuyorum caddede ama ne bileyim hazır yemektende bıktım
artık ayarlıcaz bi şekilde napalım
verirler canım bekçi var burda
aslında benimkide kalkarda o kalkarsa daha teferruatlı sofra hazırlamak gerekir ramazanda kaldır benide yalnız yeme diyodu ben hiç kaldırmıyodum kendim hemen kahvaltı bi parça yiyiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?