KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

tamam canım bende yeğenimle konuştum bayadır konuşamadık 1 saat konuşuk sanırım baya birikmiş bayrama gelicek şimdi özledim buranın bi ilçesine gelin gitti burdayken hep geliyodu yanıma dertleşiyoduk gezip tozuyoduk şimdi burda deil

1.5 saat ama daha yeni evliler haziranda evlendiler ondan bide bayram geliyoya bayrama gelirler teyzemle aynı ilçede oturuyolar biz geçenlerde teyzeme gitmiştik onada gidelim dedik telefon açtım napıyon dememle bende şimdi seni arıcaktım biz çanakkaledeyiz dedi bende gözün kör olmasın bizde bigaya geldik dedim sana gelcektikti dedim denk gelemedik

hay aksi şansa bak ya:26:
keşke önceden haberleşseydiniz
ikinizde sürpriz yapçaktı herhalde

resmini deiştirmişsin hayırlı ossun güle güle kullan
hayırlısı olsun canım hakkında hayırlısı neyse o olsun Allah büyük birini kapatıp birini açar merak etme yaptığı kötülükte kimsenin yanında kalmaz

sağol canım
canım sıkıldı değiştirdim
öyle haklısın Rabbim çok büyük
kimsenin yaptığı yanına kalmaz

eee günün nasıl geçiyor

nası geçsin dükkandayım facede geziniyom burdayım bide oktay ustayı açtım şimdi ona bakıyom senin nası geçiyo sen neler yapıyon işte bide oruç nası gidiyo rahatmısın

şu kazalar için bende kalksam çok iyi olcak ama birkaç gün kalkamam heralde korku oldu tek başıma korkarım eşimde kalkmaz varya dükkanda vitrinin camları falan açılmız vitrinden bişeyler düşmüş Allahtan alarm ötmemiş bide onu kapatmaya gelirdik

nası geçsin dükkandayım facede geziniyom burdayım bide oktay ustayı açtım şimdi ona bakıyom senin nası geçiyo sen neler yapıyon işte bide oruç nası gidiyo rahatmısın

senin orda televizyon varmı
oruç iyi gidiyor işler biraz yoğun okadar
akşama evde yemek te yok dün akşamdan yapamadım
ezan okunurken gitçem eve ne yicem onuda bilmiyorum oruçluyum ne kadar zamanda ne hazırlıcam ya ne kadar zor bizim halimiz ya böcüğüm

topiğede kimse gelmiyo polyananla hazalda gelmez kimseler yok
evet bi ikimiz varız gelenlerde gidiyor zaten olsun biz birbirimize yeteriz

evet ya o kadar yolu gecenin bi vakti
alarm ötse size haber verirler dimi
ben eşimide kaldırıyorum oda yiyor benle bidaha sabah işe giderken hazırlamıyorum ona bende korkuyorum neden korkuyorsam birde sabah tekrar hazırlamak zor geliyor idare etsin napim

yok canım bilgisayardan tivibu var ordan izliyorum
hadi ya giderken bişeyler alsan yolunun üstünde yokmu pizza kebapçı tarzı bişey giderken alsan

yok canım bilgisayardan tivibu var ordan izliyorum
hadi ya giderken bişeyler alsan yolunun üstünde yokmu pizza kebapçı tarzı bişey giderken alsan

yolumun üstünde çok var pideci dönerci kebabçı ben çok işlek biyerde oturuyorum caddede ama ne bileyim hazır yemektende bıktım
artık ayarlıcaz bi şekilde napalım

verirler canım bekçi var burda
aslında benimkide kalkarda o kalkarsa daha teferruatlı sofra hazırlamak gerekir ramazanda kaldır benide yalnız yeme diyodu ben hiç kaldırmıyodum kendim hemen kahvaltı bi parça yiyiyodum

evet teferruatlı hazırlıyorum bende hatta geç kalıyordum akşam
olsun yanlız yemektense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…