KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

değil mi ama kariyer yapıcam ben zaten

ee nasıl evlilik? mutlu musun, memnun musun kocandan? yamuk yapmıyor değil mi?

ilk 1 sene evlilik oturana kadar çok çektik severek evlendiğimiz halde anlaşamadık ama 3 sene olacak yani artık herşey, evliliğimiz oturdu tabi bikaç fırın ekmek yememiz lazım daha
bildiğim kadarıyla bi yamuğu yok:92: ama yaparsa oyarım tabi
sefiyorum kocamı

her ilişkide olur canım öyle anlaşmazlık azıcık. ne güzel seviyorsun o da seni seviyordur. daim olsun mutluluğunuz canım :81:

Son düzenleme:
cok saol sehnazcim:98:

nihanim tesekkürler canim ya cok sükür evimdeyim bebegimle inanamiyorum ya.insallah darisi basiniza dua ettim hepinize.gece buraya uyuyamiyorum yazdiktan sonra uyumusum saat 3.30da acil hastaneye gittik bi uyandimki yatak su icinde kalmis suyum gelmis.gecendede konusmustuk birden gelebilir faan diye.

ececim cok saol canim benim ya.

hadi ya suların geldi demek
napıyo bebiş şuan üzmüyo dimi seni mis gibi kokuyordur şimdi o
nasıl geçti sezeeryan epidural oldu dimi memnun kaldınmı

Son düzenleme:

hadi ya suların geldi demek
napıyo bebiş şuan üzmüyo dimi seni mis gibi kokuyordur şimdi o
nasıl geçti sezeeryan epidural oldu dimi memnun kaldınmı

iyikide sezeryan gününü 29una almisiz yoksa aceleye gelecekti sezeryan.
cok telaslandim su gelince bebege bisi olucak diye korktum sanki suyun hepsi gelmisti.

almiram uyuyor teyzesi yok canim karni doysun yeter hic sesi cikmiyor.

sezeryanim spinaldi benim cok güzel gecti canim tir tir titriyordum igne yapilana kadar.
igne yapildiktan sonra hicbisi hissetmedim kocamla sohbet ede ede gecti 45 dakika:98:
cok memnun kaldim ama hic yürüyemicem sandim ilk gün ve 2 gün ayagi kalktim cok agiriyordu ama ay allaaha sükür gecti hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…