KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

selamlar olsun benden herkeseee
kizlar kizimi kucagima aldim 29 ekim 8.44 de ay allahim ne güzel bir duyguymus bu rabbim tüm isteyene nasib etsin insallah.
kizim 3500 kilo 52 cm olarak dünyaya geldi.bir güzel kizim varki teyzeleri allah nazardan saklasin.sagligida yerinde cok sükür hic bir problemimiz yok.
bugun hastaneden ciktim.sezeryan oldugu icin 6 gün hastanede kaldim.
cok iyim hicbir problemimde yok cok sükür.korktugum gibi deilmis.
size anlatacak cok seyi var yarin sohbet ederiz gelince kizlar hepinizi öptüm tek tek.

hosgeldin canim bizde kesin dogum yapti ondan gelemiyo falan dedik
sag saglim bebisini kucagina almana cok sevindim
herseyde yolundaymis cok sükür
ay yerim ben o minicik prensesi ya
koca bir ona ve sana
artik dogumda yaptigina göre ismini söylersin dimi
meraktan catliyorumda

cok saol canim
ayy unutmusum yazmayi l
kizimin adini yazmayii
Almira koyduk teyzesi.

Sadece başlığı okudum ve şunları yazmak geldi içimden,umarım kimseyi rahatsız etmem...

Dost bulmak neden bu kadar zor?Eskiden nasıl kolay güvenirdim herkese,kendimden önce hep başkalarına koşardım..Ama şimdi öyle mi?Kendine "artık kendimi kullandırmayacağım" "kim beni ne kadar severse ben de o kadar seveceğim" diye kurallar koyan tanıyamadığım biri var..Sorgusuz sualsiz korkusuz sevmeyi,dost olmayı özledim..23 yaşımda aldığım yaralar canıma yetti ve dost defterini kapattım..Şimdi 26 yaşındayım ve bir dost yüzüne geçiyor ömrüm...Görüyorum her yerde yıllardır dost olanları nasıl kardeş gibiler,gülüyor eğleniyorlar,nasıl yüreğim sızlıyor bilemez ki kimse..Niye ben hakedemedim böyle bir sevgiyi..Neden verdiklerimi alamadım?Bu soruların cevabı yok...
Herşey tamam hayatımda sevdiğim eşim,mutlu evliliğim,hayat hep zor orası Allahın emri ama bir dostum neden yok benimde diye sormadan edemiyorum kendime..Nankörlük ediyorum belkide..Bu yaştan sonra çok zor diyor herkes..Bir kaç kişiyle arkadaş oluyorum,tanıştığım kimse gözümün içine bakmıyor benim gibi,kız kıza muhabbeti kocalarını çekiştirmekten ibaret sanıyorlar,bir akıl hastasının kaleminden çıkmış dizileri izlemekle geçiyor ömürleri..Gülmüyor aynı şeylere,olmuyor işte..Ve sanırım olmayacakta..Ben bu güne kadar yapamadığım gibi bu günden sonra da "canım çok sıkkın" diye kimsenin kapısını çalamayacağım..
Ama bulsaydım seni,ne güzel olurdu....

Son düzenleme:
cok saol canim
ayy unutmusum yazmayi l
kizimin adini yazmayii
Almira koyduk teyzesi.

coook güzel bir ismi varmis prensesin
kocamn bir masallh ona

canim yazdiklarini okuyunca duygulandim gercekten
cok haklisin bu zamanda dost bulmak cok zor arkadas bulunur ama dost cok zor
cünkü herkes kendini düsünür olmus cikarlari pesinde kosturuyo herkes
ama bak mutlaka burada anlasa bilecegin birilerini bulabilirsin canim bende kisa süre oldu buraya yazali ama hepsi birbirinden seker ve cok samimi insanlar

Haklısın,ben de buraya ilk kayıt olduğumda çok mutlu olmuştum her kafadan insan var ama dedim ya güvenmek zorlaştı artık,hesapsız sevemiyoruz..Benim 17 yaşımdan beri bıkmadan her gece ettiğim bir dua vardır..Hep " Allahım kim neyi hakediyorsa onu nasip et yarabbim" derim..Bu dua sayesinde eşimi bulduğuma inanıyorum,yine bu dua sayesinde hastalıklardan kötü günlerden korunduğuma inanıyorum.Tek eksiğim o dost ama şükür çok önemli şükür ediyorum her zaman..

Son düzenleme:

ne güzel canim senin adina sevindim
insallh en kisa zamnda anlasabilecegin iyi bi dost bulursun canim
kendini tanitsana biraz taniyalim seni

İnşallah..
Ben Bursanın bir ilçesindeyim.Eşimle internet cafe işletiyoruz..3 senedir buradayız,bu cehennemdeyiz maalesef..Burası köyden bozma çok kötü bir ilçe...Daha doğrusu ben doğma büyüme İstanbullu olduğum için burada yapamadım..Ne kafa dengim var ne de özlediğim şehir ortamı..Ama sabrediyoruz kısmetse bir kaç sene sonra taşınacağız..İnternet cafe gerçekten çok zor..3 senede sadece 1 tane elle tutulur tatilimiz var..Haftasonu yok gece 1 e kadar..O herkesin sıkıldığı akşam evde oturup film izlemeyi bile nasıl özledim tarif edemem size..E değiyor mu diyeceksiniz cafenin geliri..İnanın değmiyor ama bir dikiş tutturduk bozmak istemiyoruz,daha iyi olması için çırpınıyoruz..Ama dediğim gibi şükür halimize..İşte eşimle bile sadece 1-2 saatin hayalini kurarken bunları anlatacak bir dost bulamayınca insan kötü oluyor ister istemez..

Son düzenleme:

isiniz zormus gercekten canim
Allah yardimciniz olsun
izin olmadan dinlenmeden hergün ise gitmekte cok zordur eminim
ve hergün binbir cesit insanla ugrasmak zor gercektende
hadi bakalim bir kac sene sonra baska sehre tasinirsaniz belki daha mutlu olursun oralarda canim

Ah bir taşınabilsek eminim çok daha güzel olacak herşey..Hatta bu kış taşınıyorduk tam gözümüzü kararttık ama düşündük taşındık olmuyor..Burası ufak yer geçim kolay fakat şehire geçmek orada tutunmak hepsi masraf,olmadı...
Büyük konuşmuş olmayayım ama inanın normal bir karı kocanın kaldırabileceği bir iş değil..Eşinle geçirdiğin zaman sıfırlanıyor çünkü,hiç bir şey anlamıyorsun geçen günden..
Allahım hepimize acılarımızla başa çıkabilme gücü versin..Herkesin bir derdi var büyük ya da küçük..

günaydın
bi kaç gündür işyerinde sıkıntı yaşıyodum, atlattım çok şükür..
bugün de bu haftayı sonlandırıyorum. arkadaşıma ziyarete gidicem izmire.
çok stresli bir dönemdi. hakettim
siz neler yapıyosunuz

evet canim yaza Hamile kalmak istiyorum ama bakalim kismet belki seneye kisada erteleye bilirim
iyi o zamn bak beraber büyütür karnimizi
evet ya ne güzel olur ikimiz de aynı zamanlarda hamile kalıyormuşuz

ay canım geldin demek
çok sevindim doğumun güzel geçmesine
Allah ikinizide nazarlardan saklasın
İsmide pek güzelmiş inş bugün gelirsin dadlımmm

bursanın bi ilçesimi
bende bursanın bi ilçesinde oturuyorum
kim bilir belki aynı ilçedeyizdir canım
hoşgeldin ayrıca buraya herzaman bekleriz

Ne kadar güzel birsey

utanma sekerim
burda bir tek ben degil tüm arkidisler cok ilgilidir
hoşgeldin sende canım herzaman bekleriz çene çalmaya

günaydın deryacım
senindemi işyerinde sıkıntıların var benimgibi
Allah bize sabır versin canım sende uğramıyon ne zamandır ya
gelsene muhabbete

bu arada günaydın topiğin güzel kankaları

günaydın deryacım
senindemi işyerinde sıkıntıların var benimgibi
Allah bize sabır versin canım sende uğramıyon ne zamandır ya
gelsene muhabbete

bu arada günaydın topiğin güzel kankaları
[/QUOTE]

geldim artık, buralardayım
sabır nihancım sabır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…