KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

var oruç canım bayrama kadar tutmayı düşünüyorum inş tutabilirim
sen nasılsın öğleden önce yoktun böcüüm
Allah yardımcın olsun canım inşallah tutarsın Allah kabul etsin
yoktum canım kocik tükkandaydı bende fırsattan istifade arkadaşımla kayvaltıya gittim deniz kordonda kayvaltı yaptık beraber hava çok güzeldi sonrada çarşıda dolaştık elbise baktık bana ama beğenemedim hiç ya kış gününde elbiseler ya kolsuz ya kısa kollu kışın nası giyilcek o elbiseler hiçdeilse yarım olsa:95:

daha kış sezonu başlamadı demek
inş tutarım canım amin sağol
iyi olmuş ay ne güzel deniz manzaralı kahvaltı özendim valla

daha kış sezonu başlamadı demek
inş tutarım canım amin sağol
iyi olmuş ay ne güzel deniz manzaralı kahvaltı özendim valla

sen gel canım yeterki ben seni daha nerelere götürürüm bizim burda intepe diye biyer var pazar sabahları genelde orda yapıyoruz kahvaltımızı böyle orman yeşillik ve karşıda deniz muhteşem biyer bide çok güzel kahvaltı oluyo siz gelin oraya götürürüz sizi:81:

polyanan canım benimmmmmmmmmmmmmmm
güzel anne hoşgeldin...aklım hep sendeydi şuan napıyo acaba bebeği yanında nasıl bi durumda..canı acıdımı acaba diye düşündüm hep..
Canım benim kızına kavuştun demek..ay inanamıyorum daha bi kaç gün öncesine kadar karnındaydı canım nasıl geçti memnun kaldım demişsin allaha şükür şuan da iyisin..kızın nasıl küçükmü..minikmi..ay nasıl heycan yaptım şimdi..
Hayırlı uğurlu olsun canım

bende geliyorum kızz benide götür

hadi ya çok severim öyle yerleri ne güzel
inş canım ya ne güzel olur

sadrazam nasılsın canım kızın nası iyimisiniz bi sorun yok dimi nezamandır gelmedin bebişlerimiz geldi bak darısı senin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…