KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

2 saat mi durdu ee gelmişken otursaydı okadar hazırlık yaptın ben gelirsem öyle hemen kalkmam ha geldimi oturum :86::76:

o bembeyaz dislerini yirim sinin :81:
canim kücük kiziyla geldi iki tanede oglu var onlarda yuvadaydi 1 de almasi gerekiyodu ondan erken kalkti malesefki oynaski ne gözel sohbet neyin ediyoduk :2: neyse haftaya bende gidicem yada pazar günü devam ederiz kalkidigmiz yerde
:92::92:

saol canım benim çok teşekkür ederim ellerine sağlık:78::118:ewet çok güzeller:104:

anladım canımcım
iyiyiz oturup duruz
sen ne yapıp durun buda düriyenin güğümlerinden alıntı

hıyarlı babadan sonra şimdide dürüyenin güğümlerimi kıı

baglantim suwan cok yavas cünküm faceye yeni cekinmis fotolari eklorumm
ondan yazdiklarinizi kacirabilirim sorry

:86::86: ye beni yawrumm şehnazım:87::108::111::98:

nihan akşam sinemaya gittik mahpeyker kösem sultana biliyomusun koca sinemada eşim ve ben vardık eşim diyoki senin için sinemayı kapattım

nihan akşam sinemaya gittik mahpeyker kösem sultana biliyomusun koca sinemada eşim ve ben vardık eşim diyoki senin için sinemayı kapattım

vuuuuuuuu aska bak
nasildi o film canim bende cok merak ediyorummm
ve sadice nie nihan diyorsun benim adimida ekler insan nihaninim yanina küstüm

vuuuuuuuu aska bak

yok canım dün konuşmuştuk nihanlada ondan nihan didiydim şehnaz da dirim merak etme sen:79: ahh canım keşke kapatsa sinemada bizden başka kimse gelmedide ondan kimse yoktu yoksa nerde bide öyle romantik koca
ama film çok güzel benim gibi harem kitaplarına bayılan biri olarak çok seviyorum harem le ilgili kitap okumayı ben

vuuuuuuuu aska bak
ay yirim seni ben şehnazım bana didiydi dün o ondan öyle şeyetti

sinemalar gişe rekorlu film olmadan dolmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…