KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

burdayım şekerim günlükleri okudum geldim sende bağanmişsin günlüğümü tişekkür ederim sana
ailenin istanbulda olmasına üzüldüm polyanan ve hazalda senin gibi gelin gitmişler ne diyim Allah yardımcınız olsun ne dimişler doğduğun yer deil doyduğun yer

öyle canim tabiki zaten SIKSIK gidiyorum cokta özlem gekmeye firsat kalmiyo
saolsun esim yoluyo hep

sadrazam nasılsın canım kızın nası iyimisiniz bi sorun yok dimi nezamandır gelmedin bebişlerimiz geldi bak darısı senin başına

iyiyiz hayatım belim ağrıyo ama bebeğim çok hareketli maşşallah
karnımda besliyorum onu şimdilik..
darısı bizede valla ürküyorum ben polyanan kurtuldu ALLAH ın izniyle sıra bizde..

hoşgeldin canım günaydın
nasılsın
herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin hepimizin gönlündeki muratlarımızı versin inşallah
herşey gönlünüzce olsun:128:dua eden smileyi bulamadım:18:

hoşbulduk canım günaydın
cuma cuma ağzından bal akıyor kız amin inş
smilelerin çoğu değiişti ya ondan
ee neler yaptın aksamdan beri
ben bugün oruç tutamadım uyanamadım sahura
kendimi suçlu gibi hissediyorum

olsun canım yarın tutarsın nasip deilmiş Allah senin dinlenmeni istemiş bugün
akşam abimlere gittik arkadaşlar gelmiş geç oldu biz gidinceye kadar 10 ordaydık 11 buçukta kalktık oturduk biraz işte sonra eve geldik yattık uyuduk sabahta dükkan bu akşamda arkadaşım çağırdı dün bu akşamda onlara gidicez bişey çıkmazsa leyleği havada gördük bu günlerde
bide burda pazar var bugün belki pazara giderim
sen napıyon siz naptınız bakalım

bizde akşam pazara çıktık birazz annemlere gittik oturduk sonra eve geçtik tv izlerken koltukta uyuya kalmışız ne kadar monoton dimi
bu akşamda ne yaparız bilmiyorum ya evde oluruz yada yürüyüşe çıkarız
yarın hafta sonu temizlik yaparım daha yazlıklarla kışlıkları yerlerini bile değiştiremedim onlarla uğraşırım artık:95:

ayy 10 kere yazdım kapattım ha eşim dükkandaydı tam yazıyom hop kaldırıyo beni sinir geldi
çokmu yoruldunuz okadarda uyuyakaldınız kız hayatımız hep monoton şekerim işe git eve gel başka yaptığımız bişey yok
ohh temizlikmi yapçan şimdiden kolay gelsin sana yaparken zor geliyoda yapıncada tertemiz oluyo insan rahatlıyo

bende birazdan çarşıya çıkıcam annemler gelcek eşim dükkana gelirse giderim inşallah bizim yeğenler 2 tane olduya araba alcaklar bastonlardan bi tane araba var biyere giderken olmuyo 2 sinede istiyo geçen gün bakmıştık annemle gidip alcaz bakalım

çok yorulmadık ya bu hafta hep böyle oldu erkenden saat 9 oldumu uyku bastırıyor beni sahura kalkıyorum ya ondan sanırım hep erkenden uyuyoruz 3 akşamdır.
evet yapması zor ama ev temizlenince bi ferahlık oluyor he misss gibi temizlik kokuyor acaba perdeleride yıkasammı yoksa bayrama bi kaçgün mü varken yıkasam sence he tatlım

güzel bi araba bulursunuz inş o baston gibi olanları sevmiyorum ben nedense

acık daha dur canım hepsini sıkıştırma hem bayrama yakın yıkarsan bayramda mis gibi kokar evin
öbürtürlü var chicconun çok büyük zor oluyo bide ona bebiş yatıyo şimdi bide öyle baston alalım dedik pratik olsun ikiside hantal olunca arabaya sığmaz malum 2 çocuk
sahura kalkıyonya canım uyku bölünüyo ondan uykun geliyodur olsun yatın dinlenirsiniz:98:

evet öyle yapim şimdi ince işleri yapayım ben
o baston gibiler büyüyünce kullanılıyor zaten sanırsam
hafta sonuda tutmayayım diyorum oruç temizlik yapıcam ya zor gelir belki
artık yine pazartesi başlarım inşallah..

tutma canım temizlik yaparken zorlanırsın pazartesi başlarsın
nihan kasım anneleri doğum hikayeleri bölümünde hazal doğum hikayesini yazmış çok güzel oku istersen

selam kızlar nasılsınız ben şimdi internet cafeden yazıyorum
netim hala gelmedi malesef zaten izne ayrıldım annemlerde kalıyorum inşallah kendi evme gecip netim de gelince sizlerle yine paylaşımlarda bulunuruz:)
kendinize çok iyi bakın
bu arada gebelik suyum çok fazlaymış her an erken doğum olma ihtimalim var:)
inşallah güzel haberlerle dönerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…