- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #4.381
şehnaz hepsine baktım hepsi çok güzeller hele oğluşun maşallah Allahm nazarlardan saklasın çok tatlı
rabbim bahtınıda güzel etsin inşallah
canım ailende almanyadamı yoksa burdamı
burdayım şekerim günlükleri okudum geldim sende bağanmişsin günlüğümü tişekkür ederim sana
ailenin istanbulda olmasına üzüldüm polyanan ve hazalda senin gibi gelin gitmişler ne diyim Allah yardımcınız olsun ne dimişler doğduğun yer deil doyduğun yer
sadrazam nasılsın canım kızın nası iyimisiniz bi sorun yok dimi nezamandır gelmedin bebişlerimiz geldi bak darısı senin başına
taam burda seni bekliyor olucamafiyet olsun şimdiden
hoşgeldin canım günaydın
nasılsın
herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin hepimizin gönlündeki muratlarımızı versin inşallah
herşey gönlünüzce olsun:128:dua eden smileyi bulamadım:18:
olsun canım yarın tutarsın nasip deilmiş Allah senin dinlenmeni istemiş bugün
akşam abimlere gittik arkadaşlar gelmiş geç oldu biz gidinceye kadar 10 ordaydık 11 buçukta kalktık oturduk biraz işte sonra eve geldik yattık uyuduk sabahta dükkan bu akşamda arkadaşım çağırdı dün bu akşamda onlara gidicez bişey çıkmazsa leyleği havada gördük bu günlerde
bide burda pazar var bugün belki pazara giderim
sen napıyon siz naptınız bakalım
ayy 10 kere yazdım kapattım ha eşim dükkandaydı tam yazıyom hop kaldırıyo beni sinir geldi
çokmu yoruldunuz okadarda uyuyakaldınız kız hayatımız hep monoton şekerim işe git eve gel başka yaptığımız bişey yok
ohh temizlikmi yapçan şimdiden kolay gelsin sana yaparken zor geliyoda yapıncada tertemiz oluyo insan rahatlıyo
bende birazdan çarşıya çıkıcam annemler gelcek eşim dükkana gelirse giderim inşallah bizim yeğenler 2 tane olduya araba alcaklar bastonlardan bi tane araba var biyere giderken olmuyo 2 sinede istiyo geçen gün bakmıştık annemle gidip alcaz bakalım
acık daha dur canım hepsini sıkıştırma hem bayrama yakın yıkarsan bayramda mis gibi kokar evin
öbürtürlü var chicconun çok büyük zor oluyo bide ona bebiş yatıyo şimdi bide öyle baston alalım dedik pratik olsun ikiside hantal olunca arabaya sığmazmalum 2 çocuk
sahura kalkıyonya canım uyku bölünüyo ondan uykun geliyodur olsun yatın dinlenirsiniz:98:
tutma canım temizlik yaparken zorlanırsın pazartesi başlarsın
nihan kasım anneleri doğum hikayeleri bölümünde hazal doğum hikayesini yazmış çok güzel oku istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?