KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kendi adıma iyiyim sen nasılsın çıkarma kız sütyenini

salla tatkeyi sendeeiyiyim bende şekerr kahvaltımı yaptımm temizliğimide bitirdim eccük size bakyım dedim yarın nişanlımın ailesi geliyo ne ikram yapsam diye düşünüyorum laz kızı sen nasılsın

eh burdan baya bi yozgatlı tanıdık çıkaracaz bu gidişle, :122:
evet yokmu arttıran
bende çok iyiyiyyiyiyiyiyiymmm
anaa gı o südyenmiymişşş
evet kız yenimi gördün aha bu da donun sallıyiii
salla tatkeyi sendeeiyiyim bende şekerr kahvaltımı yaptımm temizliğimide bitirdim eccük size bakyım dedim yarın nişanlımın ailesi geliyo ne ikram yapsam diye düşünüyorum laz kızı sen nasılsın

kaynananın yemeğine müsil at

enaammm kaynanan düşmanları

akşam yaprak dökümünde rayhan kahveleri karıştırdı sende tabakları karıştırma sonra aman dikkat et gece yeli

aman iyi olda ben de çok seviyorum hepsinii inşallah evlenincede böyle devam ederr amiiiinnnevet ya akşam fincanlar karıştı çok güldüm ama o kadına müstehakk

bi koşu markeste git kız al cikolatanı bak benim de canımı istettirdin şimdi:84:

akşam yaprak dökümünde rayhan kahveleri karıştırdı sende tabakları karıştırma sonra aman dikkat et gece yeli
reyhan kimdi gıı
aman iyi olda ben de çok seviyorum hepsinii inşallah evlenincede böyle devam ederr amiiiinnnevet ya akşam fincanlar karıştı çok güldüm ama o kadına müstehakk

bende evlenmeden önce seviyordum
şimdiyi hiç sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…