- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #4.621
aykızım teyzesi, daha hanımı sana olsun
kızım teyzesi, daha hanımı sana olsun
ay
varya benim kızım olduğunu düşünemiyorum ya :82:
bana çekerse vay halimize kokoş dolanır ortada
ay
varya benim kızım olduğunu düşünemiyorum ya :82:
bana çekerse vay halimize kokoş dolanır ortada
bende bu aralar bittere taktım kafayı. ama şu magnumun portakallı sını almak istiyom. onlarda çikolata değil ev satıyor mübarek ne kadar oahalı bi çikolata. insan yerken vicana azabı duyuyor.
bende bu aralar bittere taktım kafayı. ama şu magnumun portakallı sını almak istiyom. onlarda çikolata değil ev satıyor mübarek ne kadar oahalı bi çikolata. insan yerken vicana azabı duyuyor.
hayırdır inş. buraya beklerim
ya kızlar sabahtan beri düşünüyorum bi rüya gördüm ama ne rüya gördüm diye şimdi aklıma geldi rüyamda kızım olmuştu hemde çok güzeldi 3 yaşlarında filandı
zamane kızlarının hepsi kokoş şekeirm merak etme. ben öyle olmadığım halde kızım kime çekti bilmem evde şapkasız fularsız, çantasız ve terliksiz gezmiyo. çok komik görünyo ama ya
hayırdır inş. buraya beklerim
http://www.kadinlarkulubu.com/ruya-yorumlari/400284-nacizane-ruyalarnizi-yorumlayabilirim-14.html
reyhan kimdi gıı
yaşlı kadın var ya. adını unuttum onun kızımı torunumu ne . hastanede çalışan hemşire. güzel bir kız
bende evlenmeden önce seviyordum
şimdiyi hiç sorma
ayy maşallahh yirim onuazcık benim yerime mıncır adı ne şeker hanımın
ay onlar kesiyor benii ağır geliyor
bu ara coco star varya ona taktım okunuşunu yazdım
4,5 liraydı sanırımay güldürdün beni çok nekadar kızz ben hiç yemedimö benimkine söyliyimde yarın getirsinbende afiyetnen yiyim
ben bütün ve bol antep fıstıklıları çok seviyorum magnumu almaya kıyamıyorum çok pahalı diye
hepinizi öpüyorum bebişler ben kaçar
işler bana bakıyor ben onlara yeter bu kadar bakışmak
yine gelirim çavvvv :92: :92:
donum kalsın hatırlarsınız beni
benimde canım çekti kızımı valla. seninin yerime kendi yerime mıncıklarım iyice.
oda güzel.
4,5 liraydı sanırım
benim kafadan
hepinizi öpüyorum bebişler ben kaçar
işler bana bakıyor ben onlara yeter bu kadar bakışmak
yine gelirim çavvvv :92: :92:
donum kalsın hatırlarsınız beni
anam herkez gitti neyse ben de kk keyfi yapayım bakayım ne var ne yokk hadiyin hoşçakalınnn:92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?