KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bende bu aralar bittere taktım kafayı. ama şu magnumun portakallı sını almak istiyom. onlarda çikolata değil ev satıyor mübarek ne kadar oahalı bi çikolata. insan yerken vicana azabı duyuyor.

ay

varya benim kızım olduğunu düşünemiyorum ya :82:
bana çekerse vay halimize kokoş dolanır ortada

ya kızlar sabahtan beri düşünüyorum bi rüya gördüm ama ne rüya gördüm diye şimdi aklıma geldi rüyamda kızım olmuştu hemde çok güzeldi 3 yaşlarında filandı

ay

varya benim kızım olduğunu düşünemiyorum ya :82:
bana çekerse vay halimize kokoş dolanır ortada

zamane kızlarının hepsi kokoş şekeirm merak etme. ben öyle olmadığım halde kızım kime çekti bilmem evde şapkasız fularsız, çantasız ve terliksiz gezmiyo. çok komik görünyo ama ya

bende bu aralar bittere taktım kafayı. ama şu magnumun portakallı sını almak istiyom. onlarda çikolata değil ev satıyor mübarek ne kadar oahalı bi çikolata. insan yerken vicana azabı duyuyor.

ay güldürdün beni çok nekadar kızz ben hiç yemedimö benimkine söyliyimde yarın getirsin bende afiyetnen yiyim

ben bütün ve bol antep fıstıklıları çok seviyorum magnumu almaya kıyamıyorum çok pahalı diye

zamane kızlarının hepsi kokoş şekeirm merak etme. ben öyle olmadığım halde kızım kime çekti bilmem evde şapkasız fularsız, çantasız ve terliksiz gezmiyo. çok komik görünyo ama ya

ay ayy yirim onu yaa bak canım istedi benimde evlenince hemen yapacam bitaneee çok şeker yaa benim yeğenler de öyle eteksiz dışarı çıkmazlar pantolan hayatta giydiremezlerr ikisinede

evet ya coco star çok güzell bol hindistan cevizlii ay bak çikolata şeysine soktun beni şimdi markete gidip çikolata reyonunu satın alacam

hepinizi öpüyorum bebişler ben kaçar
işler bana bakıyor ben onlara yeter bu kadar bakışmak
yine gelirim çavvvv :92: :92:

donum kalsın hatırlarsınız beni

reyhan kimdi gıı

yaşlı kadın var ya. adını unuttum onun kızımı torunumu ne . hastanede çalışan hemşire. güzel bir kız

bende evlenmeden önce seviyordum
şimdiyi hiç sorma

ayy maşallahh yirim onuazcık benim yerime mıncır adı ne şeker hanımın

benimde canım çekti kızımı valla. seninin yerime kendi yerime mıncıklarım iyice.
ay onlar kesiyor benii ağır geliyor
bu ara coco star varya ona taktım okunuşunu yazdım

oda güzel.

ay güldürdün beni çok nekadar kızz ben hiç yemedimö benimkine söyliyimde yarın getirsin bende afiyetnen yiyim
4,5 liraydı sanırım

ben bütün ve bol antep fıstıklıları çok seviyorum magnumu almaya kıyamıyorum çok pahalı diye

benim kafadan

hepinizi öpüyorum bebişler ben kaçar
işler bana bakıyor ben onlara yeter bu kadar bakışmak
yine gelirim çavvvv :92: :92:

donum kalsın hatırlarsınız beni

donsuz çıkmasaydın anacım dışarda rüzgar olabilir

he he
bnede çıkıyorum kızlar, son çıkan topiği kilitleisn
herkezlere afiyet olsun
byeeeeeee

yine gell laz kızı nihan sanada afiyet olsun canımm datlu cadum biz kaldık sankim ay kaç yaşında minik pirensess

anam herkez gitti neyse ben de kk keyfi yapayım bakayım ne var ne yokk hadiyin hoşçakalınnn:92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…