- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #4.701
kırmızısını istiyom diye istek at azgun karu
bu sene kumral modası var . Bende koyu kumral yaptırdım
öğlen gittiğimde tartılıyordu , soyunmuş, sonra meme istedi emerken uyudu
nihan nabıyo bu avatardaki insancıklarr
[sıze="2"]
pro olmak istedim oldum
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...kk-pro-uyelik-nedir-avantajlari-nelerdir.html
[/sıze]
onlar insanmı karıncamı, çok göz yoruyo be
varmı bu pro kartın avantajları, bende düşünüyorum ama tam karar vermiş değilim
[sıze="2"]
yazdığım linkteki gibi işte canım
mesela siz özel mesajları 10 dakikada bir atmak zorundasınız ben her saniye arka arkaya atabilirim şuan olduğu gibi gizli dolaşıyorum sitede çevrimdışı görünüyorum hangi topikte olduğumu kimse göremiyor
bide profili renklendiriyorsun filan
[/sıze]
uyusunda büyüsünmink pirenses bende pro olmak istiyorum bende sitede görünmez olmak istiyorumm:90:hızlı dolaşıyorum derken nasıl hızlı ben annamadım canım ya
hızlı demiyo kız gizli diyo
uyusunda büyüsünmink pirenses bende pro olmak istiyorum bende sitede görünmez olmak istiyorumm:90:hızlı dolaşıyorum derken nasıl hızlı ben annamadım canım ya
gizliymiş o ben hızlı okudum bende mi alsam acaba ben sipariş ettm ama sonra vazgeçtim istanbula gidecektim kart elime ulaşmz diye :97:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasıl keyifler bu gün bakalım :92: :92:
kızlar günaydın nasılsınız bakalım çok şükür ben iyiyim ameliyatoldum şuan iyiyim bitek bel ağrım var belimden iğne yapıp uyuşturdular ya hala acısı ağrısı geçmedi ama katlanıyorum gezinebiiliyorum bugün bankada işlerimiz olduğu için geldim ama yine geri gidicem bayramdan sonra gelirim artık siz nasılsınız nihan iyimisin canım polyanan kızın nasıl bebişler iyimi
keyifler süpper bebişim
allah nasip ederse bu akşam rize yolcusuyumm
valla bende aksine yolculuıktan nefret ederim
ataraxs içecem bidaha rizede uyanacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?