KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

[sıze="2"]
Ne yozgat mış be artık kız memleketini söylemeye korktu
[/sıze]

tanıdığa rastlamayayayım diye şehri diğer yaptıktan sonra sizlerin yozgattan tanıdıkları çıkması garip oldu, yoksa memleketimi sever ve gurur duyarım

isim söylemesek olmazmı ki ben çalışmıyorum nihan tanıdık mı çıkıcaz yoksa kızz23 yaş sen istanbuldamı oturuyosun

Ya sizler bu topiğe yenimi yazmaya başladınız arkadaşlar, ben dün başladım ve mesaj sayısıda bi hayli olmuş, topiği açan arkadaşada henüz rastlamadım

isim söylemesek olmazmı ki ben çalışmıyorum nihan tanıdık mı çıkıcaz yoksa kızz23 yaş sen istanbuldamı oturuyosun

yok kız ne tanıdığı sende aman kim tanıcak sen, burda benim buraya takıldığımdan kimsenin haberi yok ve istememde her özelimi burda paylaşıyorum ama kullanıcı adım ismim türkiyede dolu nihan vardır kim dicek aaaa bu bizim nihan diye sende

Ya sizler bu topiğe yenimi yazmaya başladınız arkadaşlar, ben dün başladım ve mesaj sayısıda bi hayli olmuş, topiği açan arkadaşada henüz rastlamadım

topik açıldığından beri yazıyorum ben eskiyim yani ama 2 arkadaş doğum yaptı giremiyorlar pek topiği açanda hamile oda gelemiyor pek diğer arkadaşta ameliyat oldu oda bayramdan sonra gelir canım böcüğüm benim çok sefiyorum onu ve bebişleri olanlarıda tanışırsınız inş çok iyilerdir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…