- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #4.781
off cok pis canim cekti bak simdi
iyiyim nihancim sen nasilsin?
yatak odasindaki kück dolabim kirilmisti onu tamir ettim
cok becerikliyim dimi
eskisinden daha saglam oldu valla
hosbulduk canim
kıs kocana yaptırsaydın ya becerikli hatun seni
iyiyim bende takılıyorum kk da
benim kocisim cok yoruluyo amakiyamam ona ben
elimdende geliyo haha
8 aylik hamileydim oglumun odasini kuruyoduk bi yatagi kalmisti kurulmayan canim sikiliyodu gittim kurdum koca karnimla yatagini birde kück kat li dolabi vardi onu kurmustumertesi günde suyum geldi uyanik oglum odami kurdunuz icerde kalmamin anlami yok dedi ve geldi
sehnaz hamilesmisin yoksam
yok kiz allh korusun simdilik istemiyorum birsey ama hamis kalma riskim var bu ay yine
zaten hep öyle oluyor ne zaman harıl harıl iş yapsan sular geliyorbenimde öyle oldu sabah kalktım anne ben pasta yapçam dedim 3 çeşit pasta yaptım ve gece sularım geldi benim yaptığım pastalarda misafirlere kalmıştı
ama yatak kurmakta baya riskli kız ağır oluyorlar
hemde nasil riskli ama kafma koydugum seyi yapmam lazim rahat edemiyorum yoksa
seninkiyle benimki aceleceymis demek birde benimki 1 ay erken geldi
nihan senindemi bebeğin varr ben bilmiyorumm
1 ay erkenmi aa onu bilmiyordum vay aceleci
yok kız benim ki 40 haftayı doldurmuştu o gelmeseydi ertesi gün alcaktı doktor sezeryanla
evet canım ama burda değil cennete buluşcaz inş
vefat etmişti 1 ay yaşayıp
evet teyzesi 1 ay erken geldi
seninkiden iyi zamnlama olmus ama sezeryana gerek kalmamis
off yakeske hic girmeseydim bu konuya
icim tuhaf oldu
Allahim sana saglikli sihatli gzel bebisler nasip etsin ins nihanim
evet canım ama burda değil cennete buluşcaz inş
vefat etmişti 1 ay yaşayıp
yok kız yine sezeryana aldı doktor o hayatımı kararttı zaten
yok be şehnazım öyle deme ben onu anlatmayı çok seviyorum o sadece yer değiştirdi inş kavuşçaz beni üzmüyor onu hatırlamak zaten hiç aklımdan çıkmıyorki her bayram gittiğimiz gibi bu bayramda gitçez mezarına rahat olun siz o konuları konuşunca kötü hissetmiyorum eğer kötü hissedersem Allah katında bu zamanda kadar sabrettiklerim boşuna gidecek isyan etmiş olacağım siz rahat olun canlarım
bilseydim sormazdım yaranı açtım kusura bakma canım okadar sohbetimiz oldu dedim bebeğinden hiç haberim yok ondan sordumah ben ah..
yok kız yine sezeryana aldı doktor o hayatımı kararttı zaten
yok be şehnazım öyle deme ben onu anlatmayı çok seviyorum o sadece yer değiştirdi inş kavuşçaz beni üzmüyor onu hatırlamak zaten hiç aklımdan çıkmıyorki her bayram gittiğimiz gibi bu bayramda gitçez mezarına rahat olun siz o konuları konuşunca kötü hissetmiyorum eğer kötü hissedersem Allah katında bu zamanda kadar sabrettiklerim boşuna gidecek isyan etmiş olacağım siz rahat olun canlarım
canimsin ya sana yakisanda bu zaten
bende artik minik melegin icin dualar edicem
o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?