KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ooo polyanan iyice adapte olmuşun canım...bende bugün bebeğime 3.battaniyesini aldım..
bi ince 2 kalın..yeter heralde yıkar yıkar kullanırız

battaniye cok kullaniyliyor canim benim sicak tutanlari tercih et bence 2 ince 2 kalin al yikar yikar kullanirsin tabiki ben öyle yapiyorum suan.

battaniye cok kullaniyliyor canim benim sicak tutanlari tercih et bence 2 ince 2 kalin al yikar yikar kullanirsin tabiki ben öyle yapiyorum suan.

evt cnm..benim ince battaniyem çok da ince değil aslında yani şu hastane çıkışlarında olan penye battaniye den değil ince örgü büyük bi battaniye çok da kullanışlı ikide yün battaniyesi oldu kızımın ama penye battaniye almayıda düşünüyorum aslında..işime yaricaktır bebeğin nasıl biraz büyüdümü ağrıların dindimi canım...

hazalcım oğlun nasıl sen normal mi doğum yapmıştın daha önce sormuştum ama okuyamadım nasıl geçti doğumun canım

ooo bi sürü battaniyesi varmis omayramizin.
kizim büyüyor tabi teyzesi hizla boy atip kilo aliyor.
ay böyyylee icime sokasim geliyor kizimi.
agrim zaten pek fazla yoktu canim olanda coktan gecti bile eskisi gibiyim cok sükür .
karnin iyice büyümüstür simdi demi
cok güzel bisi yaa

polyanan canimcim kiyamam sana zorlanmissindr .
sende benim gibi tek kaldin hee dogumdan sonra
allahtan kayinvalidenler geliyormus
bebisin napiyor

polyanan canimcim kiyamam sana zorlanmissindr .
sende benim gibi tek kaldin hee dogumdan sonra
allahtan kayinvalidenler geliyormus
bebisin napiyor

cok fazla zorlanmadim ama biride olsa hic fena olmazdi biz gurbetcilerin kaderi galiba
dün geldi kayinvalidemler.
bebisim iyi teyzesi uyuyup buyüyor cok uslu masallah

saol sehnaz teyzesi iyiyiz biz yakisikli oglumla uykusuzluk disinda tabiii
se nasilsin cnm ne guzel sen buyuttun pasani bizde byuturuz insaallah bana hep ayni kalcak gibi gelio

cok fazla zorlanmadim ama biride olsa hic fena olmazdi biz gurbetcilerin kaderi galiba
dün geldi kayinvalidemler.
bebisim iyi teyzesi uyuyup buyüyor cok uslu masallah

ohh masallh yesin onu teyzesi
is basa düstümmü mecbur kalkiyorsun herseyin altindan canim ama simdi dahada rahatlamissindr kayinvaliden gelince

masaalah polyanan cnm senin prenses uyuyup buyuyor
benimki gecelri husysuz biraz yada normali bu bana uyumuyo gibi gelio

ay polyanan k.validen yardima geldi dimi ne guzel yaa benimkiler burda yasiolar ama gelip gittikleri yok soguk ve uzak die gelmiolar bugun misafirlige gelecekler ahh ahhh anam bacim gibi varmi beee keske birinden biri burda olsaydi ne olurdu yanii

saol sehnaz teyzesi iyiyiz biz yakisikli oglumla uykusuzluk disinda tabiii
se nasilsin cnm ne guzel sen buyuttun pasani bizde byuturuz insaallah bana hep ayni kalcak gibi gelio

bizde cok iyiyiz tatlim
uyuyuttm oglusumu banyo yapicam
bi girip sizlere bakiniyim dedim
yerim o yakisikliyi ben ya pasam benim
canim bak cok sasiracaksin ne zamn büyüdüü bu diyeceksin
zamnla öyle cabuk geciyorki anlatamam
bak arda kaan 11 subatta 2 yasina girecek insallah zaman ne cabuk gecti
simdi ikinciyi istemeye basladik bile insan cok özlüyo o minicik hallerini
zamanini iyi gecir yavrusunla devamli sev kokla ay ne tatlidir simdi o

ohh masallh yesin onu teyzesi
is basa düstümmü mecbur kalkiyorsun herseyin altindan canim ama simdi dahada rahatlamissindr kayinvaliden gelince
valla rahatladim biraz yetisemiyordum ya onuda birak yalnizlik cok sikmisti beni.
masaalah polyanan cnm senin prenses uyuyup buyuyor
benimki gecelri husysuz biraz yada normali bu bana uyumuyo gibi gelio

seninkinede masallah annesi olacak okadar artik. baten benimkininde gece huysuzlugu tutuyor.normal artik olacak o kadar sana öyle geliyordur.

haa uykusuzluk problemini unutmusum canim
nasil uykusu gunduz uyuyo gecemi uyanik
kac saatte bir uyaniyo
bende ilk dogum yapptigimda ruh gibi geziniyordum bi o kadarda sinirli

ayy öldüm bittim bu sabah arkadaşımla kahvaltıya gittik daha sonra evli bi arkadaşımı ziyarete daha sonrada çarşıya çıktık yeni geldimm azcık uzanayım akşama gelicem siz nasılsınz kızlar :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…