KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

selam kizlar böcügüm nasilsin iyilestinmi tamamen atlattinmi bittimi artik.
ignen biraz acimis galiba

saol canım çok şükür geçti bitek belim ağrıyo hala iğnenin yapıldığı yer valan ağrı yapıyo bi tek o geçmedi sen nasılsın iyimisin canım kızın nasıl o resimdeki kızınmı maşallah canım çok tatlı çok güzel bi bebek rabbim nazarlardan saklasın rabbim bahtını güzel etsin inşallah

cok sükür atlattin yaaaa
gecer o agrida insallah kimi insanda yapiyor bel agrisi iste.
evet canim kizimdi deistim yine ama profilde dursun karar verdim
cok saol canim allah böyle güzellikten sizede nasip etsin insallaaahhhh

bende cok uzuluom ama ne yapalim gurbet iste ay cnm ya sende zorluk cekmissin ama ikincisinde daha tecrubeli olursun annen gelmis ne guzel ya bende kismetse ikinci cocukta getircem annemi cocuk icin olmasa bile anemi getircem buraya babamla burdaki duzenimi gorsun annem

bocugum hosgeldin cnm nasilsin ameliyat nasil gecti

herkese selam kizlarr nasilsiniz bu arada herkese iyi bayramlar yarin yazaman netten hepinizi sevgi ile kucaklior opuyorum kankiler

polyananim senin nickinin altindaki yazinin anlami ne yaa baba bizim bildigimiz baba demekmi merek ettimde

hoşbulduk hazalcım sende hoşgeldin canm çok şükür iyileştim minik yusufumuz napıyo iyimi üzmüyo dimi annesini

saol cnm hosbulduk iyi olmana sevindim cnm
yusufta iyi teyzesi emzin die kucagima aldim uyudu kaldi kucagimda kiyamiyorumda uyandirmaya gece huzusuzdu gaz cikaramadi oglum simdi mis gibi uyuyo bende onu izliorum

saol cnm hosbulduk iyi olmana sevindim cnm
yusufta iyi teyzesi emzin die kucagima aldim uyudu kaldi kucagimda kiyamiyorumda uyandirmaya gece huzusuzdu gaz cikaramadi oglum simdi mis gibi uyuyo bende onu izliorum

canım benim kıyamam ben ona nasılda güzel uyuyodur dimi şimdi öp onu benim için canım

babama asigim yaziyor orada kizz
okunusu biraz zor katiliyorummm

aman kin ALLAH iyiligini versin bende bu ne diyom yaa zor okunuyo tabi duzgun yazsana cahil durumuna dusuruyon beni :)))

hazal polyanan siz napıcaksınız yarın eşlerinizi izin veriyolarmı bayramlarda

benim esim zaten sabah 10 yada 11 de gelio izin alamsina gerek yok sonrada k.babam gile gidecez aksama kadar orda olucaz

canım benim kıyamam ben ona nasılda güzel uyuyodur dimi şimdi öp onu benim için canım

operim tabi cnm o uyuyunca beni uyku tutmuyo nedense sanki hemen aglicak gibi gelioo :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…