KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

selam kizlar bu arada hafta sonu bombos burasi polyanan bebegin resmini nereye ekledin ben bisi gormedim

himm simdi gordum proflde cok tatli masaallah cnm yaa buyusunlerde o zamanda resim ekleriz insaallah

hazalcigim ya cidden cok uzuldum senin durumuna gerci benimkide senden farkli degildi kuzum
biz o zamnlarda kayinvalidemlerle konusmuyorduk
erken dogum yaptim bi esim yanimdaydi saolsun oda cok destekcimdi dogumuna bile girdi
sonra annmin vizesi cikmadigi icin gelemdi oglusum 15 günlük falandi annm geldiginde
oglumu 9 dikisim varken agrili halimle ben baktim
yapcak birsey yok seninde dedigin gibi gurbetin zorlugu iste :..(((
ama keske anneni cagirsaymisin be kuzum
ikincisinde mutlaka cagir

günaydın kızlar nasılşsınız nevar ne yok bakalım ben burdayım bugün canım sıkıldı geldim bugün dükkana nihan sen çalışıyomusun hayırdır
şehnaz nerdesin yavrum
kızlar hadi gelin kaynatalım acccık özlledim sizi:82:

özledim kız seni
ben bugün yarım gün çalışıyorum maalesf benle uğraşan biri vardı ya hani hala uğraşıyor kendisi beni nöbetçi yaptı bugün Allahından bulasıca

günaydınlar nihancım nasılsın bugün çalışıyomusun olsun öğlene kadar en azından seninle uğraşanada sinir oldum he bilesin

özledim kız seni
ben bugün yarım gün çalışıyorum maalesf benle uğraşan biri vardı ya hani hala uğraşıyor kendisi beni nöbetçi yaptı bugün Allahından bulasıca

bende seni özledim canım gelde konuşalım acık ya gitmeden
kendi başına dönsün inşallah sen gönlünü ferah tut canım hiç merak etme Allah yardım eder sana rabbim kullarına yardım eder sen sabret herşeyin hayırlısı

nabım canım ya işte sabah erken kalktım temizlik felan dün deil önceki gün çarşıdaydım şimdi yarın kayınvalidemler gelicek onların tarafa gideceğiz bayram yapmaya nişanlımla.ikinci gün ablam gelicek istanbuldan böyle yani sen ne yapacksın bayramda askbocuğum sen nasılsın

bende iyiyim canım aynen nette takılıyorum sen nişanlımısın ne güzel bayram programın nişanlıyken daha güzeldir nişanlınla gezin bol bol

evet askbocugum nişanlıyım 8 ayımız kaldı cetvelde gözüm hepevde son bayramım güzel tabiki nişanlıyken bayram güzel geçiyor ama hem otarafa gitmek hem bizim tarafı gezmek çok yorucu oluyo geçen bayram 2 gün hiç durmadan gezdik sen evlimisin canım varmı bebek çoluk çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…