- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #4.961
iyim canim. büyüyor kizim günden güne teyzesi.beni cok uykusuz birakiyor ama gece emzirdigimi bile unutuyorum artik.öperim tabiki.hazal polyanan hoşgeldiniz nasılsınız bebişleriniz nasıl büyümüştürler biraz dimi minnoşlarım benim öpün onları benim için
polyanan uzakta olunca öyle olur canım bizim koşturmakla geçti bayram ya hiç bişey anlamadık ilk gün sabahtan akşama kadar etlerle uğraştık çarşambadan cumartesiye kadarda hiç aralıksız düğün vardı hep düğündeydik sen düşün artık düğün komasına girdik karı koca
selam kızlar site bu haledeyken girip yazasım gelmiyor hiç alışırız umarım çok ta yavaş çalışıyor
neyse polyanan hazal bebişlerinizi benim için de öpün bende bayramdan bişey anlamadım valla sıkıcıydı bi 3. gün çok eğlendim o kadar
operim teyzoslar uyuyo oglum simdi bende uyucam ama kafami yastiga koyunca zirlio oglum ne yapcam bilemedim anlio herhalde uyucagimi yatirmio beni oglum
kaynımla gezdik sonra bowling oynamaya gittik eşim çalışıtığı için o gezdirdivalla benimde girip yazasim gelmiyor aynen alisiriz ama
öperim teyzesi uyuyor simdi uyansin bi
hele ben hiiiic bisi anlamadim ilk defa burda bi bayram gecirdim buda son olacak ama yine türkiyeye gelecem bayramlarda.
niye giii 3. günü naptinizkine
mrb hanımlar..
nasılsınız..çok yabancı hissettim kendimi :)
günaydın kızlar ben geldim nabersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?