KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hazal polyanan hoşgeldiniz nasılsınız bebişleriniz nasıl büyümüştürler biraz dimi minnoşlarım benim öpün onları benim için
polyanan uzakta olunca öyle olur canım bizim koşturmakla geçti bayram ya hiç bişey anlamadık ilk gün sabahtan akşama kadar etlerle uğraştık çarşambadan cumartesiye kadarda hiç aralıksız düğün vardı hep düğündeydik sen düşün artık düğün komasına girdik karı koca

iyim canim. büyüyor kizim günden güne teyzesi.beni cok uykusuz birakiyor ama gece emzirdigimi bile unutuyorum artik.öperim tabiki.
türkiyede oldunmu bayram öyle geciyor iste.bizde hep disaridaydik alisveris merkezlerini gezdik durduk.bizde kac gündür et yeye midem agridi.

selam kızlar site bu haledeyken girip yazasım gelmiyor hiç alışırız umarım çok ta yavaş çalışıyor
neyse polyanan hazal bebişlerinizi benim için de öpün bende bayramdan bişey anlamadım valla sıkıcıydı bi 3. gün çok eğlendim o kadar

operim teyzoslar uyuyo oglum simdi bende uyucam ama kafami yastiga koyunca zirlio oglum ne yapcam bilemedim anlio herhalde uyucagimi yatirmio beni oglum

valla benimde girip yazasim gelmiyor aynen alisiriz ama
öperim teyzesi uyuyor simdi uyansin bi
hele ben hiiiic bisi anlamadim ilk defa burda bi bayram gecirdim buda son olacak ama yine türkiyeye gelecem bayramlarda.
niye giii 3. günü naptinizkine

operim teyzoslar uyuyo oglum simdi bende uyucam ama kafami yastiga koyunca zirlio oglum ne yapcam bilemedim anlio herhalde uyucagimi yatirmio beni oglum

valla hazalim ben yatagina koyuyorum agliyo kucagima aliyorum susup uyuyo kucaga alisacak diye korkuyorum bu gidisle.seninkide öylemiii.ben gündüzleri hic uyuyamiyorum böyle.

kaynımla gezdik sonra bowling oynamaya gittik eşim çalışıtığı için o gezdirdi

oh ne güzel iyi yapmissiniz.bende bi kere bebegimi kayinvalideme birakip disari ciktim kocamla.

Son düzenleme:
evet cnm benimkide yatagini sevmiyo kucagima alinca susuyor alistirmiyim diyorum ama agliyincada dayanamiyorum bende gunduz yatamiorum geceleri zaten nobetteyiz babamisda erken ise gittigi icin salonda uyuyor kocami ozledim yaa oda aynen seni ozledim diyor ama oglumuz icin uzun bir sure bole gececek

iki gündür acayip gaz sancisi var geceleri bende cok uykusuzum valla.ben alismasin diye almiyorum aglasin biraz diyorum ama benimde kocam dayanamiyor.papucum dama atildi galiba.
tabi özler kiz bence hic ayri yatmasaydin ama erken kalktigi icinde mecbur demi.
sanki bebegim yillarca yanimdaymis gibi varya cok sükür allahima.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…