- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #5.001
merhaba kızlar nasılsınız
anammm hadi kız beraber yapakafiyet olsun kızlar benimde kociş geldi bizde az önce kahvaltı yaptık ayy ben 11 kadar uyumaya alıştım bayramda sabah kalkmak çok zor geliyo ya eşime diyomki çocuk yapsakya oda o nerden çıktı diyo bende dedim ben evde olmak uyumak istiyom dedim tatil çok güzel ya her sabah keşke hayat hep tatil olsa diye uyanıyom
nihan anamm kavgamı ettin kııcazgır seni aferin kız iyi yapmışın korksun senden acık kendini bişey zannetmesin işte öle tepeleyiverirler insanı
Allahım gönlüne göre versin canım istiyosanız inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi bebeğiniz olur evde olmak çok güzel dimi ya
korksun valla en iyisini yapmışın sesinizi çıkarmadıkça deliriyoya o zatenanammm hadi kız beraber yapakyani aynı zamanlarda hamile kalak
ama sonra düşündümde çocuk olunca daha çok uykusuz kalcam sen kalda seninkini severik
deli ediyo benim gibi sakin insanı bile çileden çıkarıyor dur kız daha bişey yapmadım o bundan sonra korksun benden
olur canım sen merak etme rabbim hayırlısını versin yeterki Allahım çok büyük Rabbimin bi bildiği vardır sen hiç merak etme her kışın ardından mutlaka bahar gelir senin baharında çok yakındadır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?