KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

afiyet olsun kızlar benimde kociş geldi bizde az önce kahvaltı yaptık ayy ben 11 kadar uyumaya alıştım bayramda sabah kalkmak çok zor geliyo ya eşime diyomki çocuk yapsakya oda o nerden çıktı diyo bende dedim ben evde olmak uyumak istiyom dedim tatil çok güzel ya her sabah keşke hayat hep tatil olsa diye uyanıyom

nihan anamm kavgamı ettin kıı cazgır seni aferin kız iyi yapmışın korksun senden acık kendini bişey zannetmesin işte öle tepeleyiverirler insanı

öfff ya bu annem beni deli etçek ya dün aradım günde akşam aradım gene yok şimdi aradım gene güne gitmiş sinir oldum yaa:95:zaten tatilden sonra işe zorla geliyom bide böyle gezmeğe gidip iyice delirtiyolar beni ya

Allahım gönlüne göre versin canım istiyosanız inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi bebeğiniz olur evde olmak çok güzel dimi ya

anammm hadi kız beraber yapak yani aynı zamanlarda hamile kalak
nihan anamm kavgamı ettin kıı cazgır seni aferin kız iyi yapmışın korksun senden acık kendini bişey zannetmesin işte öle tepeleyiverirler insanı

deli ediyo benim gibi sakin insanı bile çileden çıkarıyor dur kız daha bişey yapmadım o bundan sonra korksun benden

Allahım gönlüne göre versin canım istiyosanız inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi bebeğiniz olur evde olmak çok güzel dimi ya

amin canım inşallah.iki tane kaybettim zaten bundan sonrada olurmu bilmem hayırlısı artık.evde olmak bazen güzel ama bazende çok sıkıcı oluyo

olur canım sen merak etme rabbim hayırlısını versin yeterki Allahım çok büyük Rabbimin bi bildiği vardır sen hiç merak etme her kışın ardından mutlaka bahar gelir senin baharında çok yakındadır inşallah

korksun valla en iyisini yapmışın sesinizi çıkarmadıkça deliriyoya o zaten

inşallah canım ama zor görünüyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…