- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #5.101
Allah senine çok benziyoz birbirimize benimkide bana veriyo
yok canım bitti artık taşım yok düşmedi ama doktor onu kuma döndürmüş kırmış içimde inşallah tekrar olmaz bazısında tekrarlıyomuş
herkez de bu soruyu sordu bugün henihan akşama ne yemek yaptın kuzum biz akşam anneme gittik yemek yapamadım bi tek karnıbakar var yemek olarak oda yetmez netsek ki dışarda da yemek istemiyom bu sıra fazla kaçırıyom kahvaltıyı dükkanda yapıyoz poğaça börek bide akşam da hamur işi yemeyelim
aa şimdiden önlemini al pastil filan kullan canım boğaz ve karın ağrısından nefret ediyorumboğazlarım acımaya başladı benimde düğünlerin acısı çıkçak heralde:78::94:
evet sonradan fena çıkıyo acısı geçmiş olsun canım ameliyat oldun ya ondan vücudün halsiz düştü halsiz düşünce kötü mikroplar iş başında dikkat etseydin ya kuzum beşimdiden haber ver bari adama bu akşam yemekler senden diyede adam şimdiden ne yapçanı düşünsün yoksa birden söyleyip şaşırtma adamı
valla eve gidince ilaç kullanayım bari baya acıyo sıcak su falan içtim ama yumuşamadı hiç kısacık elbiseyle hep dışardaydım üşüdüm işte illa acısı çıkçak:78:
gel aramıza bacımbenim kankam yok(
evet sonradan fena çıkıyo acısı geçmiş olsun canım ameliyat oldun ya ondan vücudün halsiz düştü halsiz düşünce kötü mikroplar iş başında dikkat etseydin ya kuzum be
valla arıyım şimdi söliyim ozaman
kocem da öyle diyo hem ameliyat oldun hem kısa elbise giydin incecik çoraplarla üşüdün hem bide oynadın terledin sen hasta ol ben sana sorcam ozaman diyo:94::18:
evet aynen benimkide öyle der şunu yapçam derim ,şöyle olsun böyle olsun ben sana sorarım derevet sonradan fena çıkıyo acısı geçmiş olsun canım ameliyat oldun ya ondan vücudün halsiz düştü halsiz düşünce kötü mikroplar iş başında dikkat etseydin ya kuzum be
valla arıyım şimdi söliyim ozaman
kocem da öyle diyo hem ameliyat oldun hem kısa elbise giydin incecik çoraplarla üşüdün hem bide oynadın terledin sen hasta ol ben sana sorcam ozaman diyo:94::18:
keşke dikkat etseydin bari önlemini al da çenesine düşme canım pastillerde çok iyi geliyor
akşama ilaç içerim canım
şehnazla konuştum kursa başlamış daha yeni olduğu için biraz yoruluyomuş o yüzden gelememiş en kısa zamanda gelicekmiş çok selam söyledi
yaa nihan ben sitede biyere girmek istiyom 10 saatte açılmıyo takılıp kalıyo sendede oluyomu başka sitelere falan hiç sorun yok kk da oluyo
geldim bacılarımm. benide aranıza aldınız için teşekkürlerrrrr:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?