KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Allah razı olsun :)) Bugüne kadar hiç böyle yoğun bir forum ortamında bulunmamıştım.Yazdıklarımın içinde kayboluyorum resmen :)

Ben Derya.24 yaşındayım,nişanlıyım.Çalışmıyorum.

neden canım bizde bazen duruluyoruz da akşam saati pek bereketlendi burası aman maşallah diyelim nişanlıymışsın canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin düğün nezaman

Allah razı olsun :)) Bugüne kadar hiç böyle yoğun bir forum ortamında bulunmamıştım.Yazdıklarımın içinde kayboluyorum resmen :)

Ben Derya.24 yaşındayım,nişanlıyım.Çalışmıyorum.
bende 24 yaşındayım çalışıyorum evliyim
maşallahhh nice seneleree darısıda bana inşallahh ay yeni yeni alışıyorum ya evliliğee hem çalışıp hem evlilik zor vallaaa :)))

evet ikisini birden yürütmek zor gerçekten

ben çıkıyorum kızlar görüşürüz yarın da burda olun
böcüüm ben çıkıyorum buralar sana emanet çıkarken iyi kitle he

Düğün yaza ama tarih olarak belli değil daha.

Ayrıca kim buraya zincir vuracakmış şaşarım :)) Bizim geldiğimimizi mi gördünüz canım,ben gececiyim valla...

aaa sizler çok yenisiniz ya biz 9 yılı devirdik,[/QUOTE]

oooo Allah nazarlardan saklasın bebeğinde pek tatlı maşallah

Düğün yaza ama tarih olarak belli değil daha.

Ayrıca kim buraya zincir vuracakmış şaşarım :)) Bizim geldiğimimizi mi gördünüz canım,ben gececiyim valla...

yok canım yanlış anlama onlar gidiyoya şimdi ondan bende 7 8 gibi gidiyorum en son sen kalırsan sen kapatırsın topiğimizi

çıkıyorum ben arkadaşlarım evime gidiyorumm bitti mesai şükürr yarında gelirim görüşmek üzere ööpüyorummmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…