KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

nasıl yani bursada olmamı kız kaçtane alışveriş merkezi var küçük biyer değilki bursa kocaman çarşısı var içinde kaybolursun

çarşısını biliyom kıı gittiydim anam çarşıda hep kuyumcu vardı sizin kocaman kocaman bilezikler setler vardı şaştım kaldım:111:

bende istanbulda tuzlaya geldim hiç gezemedim ama çok merak ediyorum istanbulu
tuzlada pek bişi yok heralde öle biliyorum ben. Bak sana tavsiyem ilk işin Taksim/Beyoglu/Galata/Eminönü sahil yapmak olsun sonra Çamlıcaya git,Ortaköye,Sarıyere Özellikle Kadıköy/Modayı gezmeni tavisye ederim daha varda aklıma gelmio

çarşısını biliyom kıı gittiydim anam çarşıda hep kuyumcu vardı sizin kocaman kocaman bilezikler setler vardı şaştım kaldım:111:

yok kız tmm kuyumcuda var ama kıyafet satan yerleri alt çarşıları filan var çok yevruumm gelsen ben seni gezdiriim

istanbul gibi var mı be yaaa. ömür yetmez istanbulu yaşamaya. 1 sene kaldım ve çok pişman oldum döndüğüme

tuzlada hiçbişi yok ayy tersaneler neyim var sanayi yeri işyerimin genel merkezi orada eğitim için gelmiştim gelmemle dönmem bir oldu zaten ah bi gelsem gezecem heryeri. diyorum aşkitoma bi haftasonu gidelim gezelim diyede fırsat yokki işten güçten ama o sahilde gezmeyi çok istiyorum yaaaaaa

gelin gezin vallahi ben burdan başka şehirde yaşamam Türkiye'de İstanbul gibi diyar yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…