- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #5.321
nasıl yanibursada olmamı kız kaçtane alışveriş merkezi var küçük biyer değilki bursa kocaman çarşısı var içinde kaybolursun
bursada şöle yerin altına doru bi alışveriş merkzi vardıydı zaar adı neydiki
bende İstanbuldanım hihihiih
zafer plazayımı diyorsun
ay bi haber okudum moralim bozuldu :2: şöhret dizisini izleyeniniz varmıydı
bende İstanbuldanım hihihiih
hee zafer plazaydı adını duydumda hiç gitmedim ama büyük bi yer sanırım
evet ne olduki ....
nasıl yanibursada olmamı kız kaçtane alışveriş merkezi var küçük biyer değilki bursa kocaman çarşısı var içinde kaybolursun
tuzlada pek bişi yok heralde öle biliyorum ben. Bak sana tavsiyem ilk işin Taksim/Beyoglu/Galata/Eminönü sahil yapmak olsun sonra Çamlıcaya git,Ortaköye,Sarıyere Özellikle Kadıköy/Modayı gezmeni tavisye ederim daha varda aklıma gelmiobende istanbulda tuzlaya geldimhiç gezemedim ama çok merak ediyorum istanbulu
çarşısını biliyom kıı gittiydim anam çarşıda hep kuyumcu vardı sizin kocaman kocaman bilezikler setler vardı şaştım kaldım:111:
güzel yer , hele şehitlik. ben yozgatçanakkale
senin
enerji patlaması yaşıyorum ne yapıyımgençlik ateşi
maşallah
hee izlemiştimay bi haber okudum moralim bozuldu :2: şöhret dizisini izleyeniniz varmıydı
dizi oyuncularından bi çocuk vefat etmiş onur bayraktar adı....
yok kız tmm kuyumcuda var ama kıyafet satan yerleri alt çarşıları filan var çok yevruumm gelsen ben seni gezdiriim
tuzlada pek bişi yok heralde öle biliyorum ben. Bak sana tavsiyem ilk işin Taksim/Beyoglu/Galata/Eminönü sahil yapmak olsun sonra Çamlıcaya git,Ortaköye,Sarıyere Özellikle Kadıköy/Modayı gezmeni tavisye ederim daha varda aklıma gelmio
istanbul gibi var mı be yaaa. ömür yetmez istanbulu yaşamaya. 1 sene kaldım ve çok pişman oldum döndüğüme
gelin gezin vallahituzlada hiçbişi yok ayy tersaneler neyim var sanayi yeri işyerimin genel merkezi orada eğitim için gelmiştim gelmemle dönmem bir oldu zaten ah bi gelsem gezecem heryeri. diyorum aşkitoma bi haftasonu gidelim gezelim diyede fırsat yokki işten güçtenama o sahilde gezmeyi çok istiyorum yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?