- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #5.301
sen nerde çalışyosun canım. yazdıysan kaçırmışım valla.
bizim kendi işimiz canım bilgisayar dükkanımız var bitek pazar günü tatil ondada anca temizlikti gezmekti zor yetişiyom
anladım canım. kendinizn patronusunuz yani. oda güzel . ama tek gün olması kötü. kafa izni felan yapamıyonmu
nie çıldırtıyo kız bu erkeklerinde başka işi yokhep bizi sinir ediyolar
vallaya deli olcam bigün sırf bu herifin yüzünden heeşler evlnemden önce and içiyolar. karımı her daim çıldırtmaya and içiyorum diye
anladım canım. kendinizn patronusunuz yani. oda güzel . ama tek gün olması kötü. kafa izni felan yapamıyonmu
evet kendi işinin patronu ne güzel ama zor yanlarıda vardır
ben sitenizin yeni perisiyim internette araştırma yaparken sürekli karşıma çıkıyordu bu site. sonra iyice sarmaya başladım en sonunda üye oldum. kimseyi tanımıyorum ama burası harika bir ortam çok iyi geliyor bana. 18 yaşındayım, Marmara ünv.de halkla ilişkiler okuyorum,müzisyenim biyandan yetenek sınavına çalışıyorum,hafta sonlarıda bi tanıtım şirketinde süpervizör olarak çalışıorum işte böyleee
vavvv . benim için bi şarkı bestelesene canım ya. ben evde hergün besteliyom ama çocuklar beğenmiyo. kızım kulaklarını kapatıyo ve annneeeeee diye bağırıyo.ben sitenizin yeni perisiyim internette araştırma yaparken sürekli karşıma çıkıyordu bu site. sonra iyice sarmaya başladım en sonunda üye oldum. kimseyi tanımıyorum ama burası harika bir ortam çok iyi geliyor bana. 18 yaşındayım, Marmara ünv.de halkla ilişkiler okuyorum,müzisyenim biyandan yetenek sınavına çalışıyorum,hafta sonlarıda bi tanıtım şirketinde süpervizör olarak çalışıorum işte böyleee
vallaya deli olcam bigün sırf bu herifin yüzünden he:88:
datlucadı valla çok doğru söylüyosun resmen yarış yapıyo adam karımı nasıl delirtirim yarışı hergün bişey çıkarıyo uyuz:113::113:
hoşgeldin aramıza canım maşallah neçok iş yapıyosun
evet kendi işinin patronu ne güzel ama zor yanlarıda vardır
kendi işin olması daha zor bence bende size özeniyorum erkek için kendi işi olması iyide benim için zor siz 5 te gidiyosunuz mesela hafta sonu tatil resmi günler tatil yıllık izin bizde yok hiç tatil:84::84:
kendi işin olması daha zor bence bende size özeniyorum erkek için kendi işi olması iyide benim için zor siz 5 te gidiyosunuz mesela hafta sonu tatil resmi günler tatil yıllık izin bizde yok hiç tatil:84::84:
hangi şehirdi böcüğüm
vavvv . benim için bi şarkı bestelesene canım ya. ben evde hergün besteliyom ama çocuklar beğenmiyo. kızım kulaklarını kapatıyo ve annneeeeee diye bağırıyo.
hehehehbende yapıorm öle nacizane besteler ama insan içine çıkartmadım pek belki bigün buraya yüklerim
:81::81::81:
:81::81::81:
sende kızım gibi çıldırdın:2:
nihan kı bursada alışveriş yapılcak yerler varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?