KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

evliyim canım nişan yıldönümünüde kutlayan bendim evliliğe daha var nişanla avunuyomm şimdilik

ha aman iyi yanlis hatirlamiom demekki uykusuzluk beynime vurmadi daha
hahaha sende hem evlisin hem nisan yilinimi kutluyon kis ben nisanlandim ertesi gun resmi nikah kiydik vize basvurusu icin iki gun ust uste hem nisan hem evlilik yildonumu kutluoz tabi dugun gununu saymiom dugun 1 senen sonra olmustu

:85:uzakmışınız ya biz mobilyalarımızı inegölden almıştık gitmemiz kesinleşirse sana haber veririm belki vaktimiz kalırsa gelmeye çalışırız

ay bebikim kıyamam ya sana türkiyeye gelince ilk işin bunları yemek olsun
tabi cnm ilk isim konyaya gider gitmez etliekmek yicem sonrada sirada yemekler cok valla temmuz ayini sabirsizlikla bekliomm
uyyyy çok uzakmış canım ya. aman dikkat et bebeğine felan üşütmeyin.

he cnm dunyanin bir ucu bebek usumesin die hep ecdeyim zatii ama bu gudisle ben kafayi usutcem yaaa

Bende bende teşekkür ederim yaprakcıma
fotolarımı beğenmiş :))

ay esra erolda bi kiz cikti 18 yasinda 1 cocugu var 2 kez imam nikahi birliktelik yasamis babsi ølmus annesi bakio kiza ve cocuga herkes hungur hungur agliii ay hec dayanamam yaa ALLAH yardimcisi olsun hayat insana neler yasatio yaa

browni nasılsın canım iyimisin ne var ne yok

iyiyim canım ya ağlama krizim tuttu
Sen nasılsın
tv açık ben pcdeyim
esra erolprogram yapıyor 18 yasında bir kız cıktı
bir bebeği var 13 yasında evlenmiş yoksullar.
bebeğine 1 ay boyunca süt alamadıgı için sekerli su içirmiş
Barlarda konsluk yapmıs falan filan.
içim acıdı yane hayatlar var halimize bin şükür

ayy cnm ya sendemi izlion icim burkuldu yaa

ee açtım ben reklam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…