- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #5.841
kapalı çarşı pazar günleri kapalı canım.
ikea burs şehirler arası terminalinin orda yeni yalova yolu üzerinde
ikeanın orda birde anatolium var alış veriş merkezi bovling merkezler var
ikeadan çıkıp yine yalova yolu üzerinde as merkez var ikea ile arası 10 dakika as merkezde de kayak pistleri var
alışveriş merkezi çok canım kent meydanı var osmangazide ona yakın zafer plaza var altıparmakta
mudanya yolunda olması lazım korupark var yine alışveriş merkezi
daha var ama şuan aklıma bunlar geldi tatlım
en güzel iskende heykelde sönmez var herkez bilir kime sorsan gösterir sönmezin arkasında büyük iskenderci var orası çok güzel
fomora meydanı var ordada var hatta başbakanımız geldiğinde misafirlerinde orda ikram eder ama oranın adını unuttum bu iki yerde süper tatlım tavsiye ederim
he bu arada yemişken 1,5 ye 1 yetmeyebilir tadını okdadr çok sevcenki 2 bile isteyebilirsin
kapalı çarşı pazar günleri kapalı canım.
ikea burs şehirler arası terminalinin orda yeni yalova yolu üzerinde
ikeanın orda birde anatolium var alış veriş merkezi bovling merkezler var
ikeadan çıkıp yine yalova yolu üzerinde as merkez var ikea ile arası 10 dakika as merkezde de kayak pistleri var
alışveriş merkezi çok canım kent meydanı var osmangazide ona yakın zafer plaza var altıparmakta
mudanya yolunda olması lazım korupark var yine alışveriş merkezi
daha var ama şuan aklıma bunlar geldi tatlım
en güzel iskende heykelde sönmez var herkez bilir kime sorsan gösterir sönmezin arkasında büyük iskenderci var orası çok güzel
fomora meydanı var ordada var hatta başbakanımız geldiğinde misafirlerinde orda ikram eder ama oranın adını unuttum bu iki yerde süper tatlım tavsiye ederim
he bu arada yemişken 1,5 ye 1 yetmeyebilir tadını okdadr çok sevcenki 2 bile isteyebilirsin
cnm iskender kebebi cekti burda o kadar guzel yapmiolarr
ora nere bozok yaylsında bile güneş vardı bugünhosbulduk cnm benim naparsiniz bakiimm cnm cok SIKILIO disari cikmak istiim ama kocam hala iste pofff -4 derece bugun biraz iyi hava
ora nere. bozok yaylasında da güzel yapmıyolarcnm iskender kebebi cekti burda o kadar guzel yapmiolarr
o boğazını tutuyo yiyemez
hosbulduk cnm benim naparsiniz bakiimm cnm cok SIKILIO disari cikmak istiim ama kocam hala iste pofff -4 derece bugun biraz iyi hava
afiyet olsun bacım ne yiyon gııbende yemedim bişey zor tutuyom kendim üzerinize afiyet 2 kilo almışımda kafayı yicem
canım kusura bakma seni görmedim ya sen lohusasın canın istedi üzüldüm şimdi
ora nere bozok yaylsında bile güneş vardı bugün
ora nere. bozok yaylasında da güzel yapmıyolar
yaprak sen evlimisn cnm
1. nisan yilini kutlayan kimdi yaa ay uykusuzluk beni mahvetti valla herseyi karistirir oldum
aman yesin bi kereden bişey olmaz
rica ederim canım sorcan bişey olursa cvplarım yinenihan çok saol yawrum:132:inşallah bu hafta sonu yada önümüzdeki hafta gelmeyi düşünüyok aslında pazar günü gelcektik biz abim dedi beraber gidek bizde kaldık inşallah gelebiliriz bide kıyafet falan gibi alışveriş yapmak istesem özel biyer varmı
bide senin yaşadığın yer ne tarafta senide görmek isterim:78:
iyiyiz canım bizde one kız -4 derece bence senin hiç canın sıkılmasın sıcacık evinde otur kuzum burda lodos var sıcak hava daha yeni doğum yaptın üşütürsün falan
ay bebikim kıyamam ya sana türkiyeye gelince ilk işin bunları yemek olsunyok cnm onemli deil avcumu yalarim hamile iken cnm cok etliekmek cekerdi ama burda yapmiolar maalesef hep avcumu yalardim simide yalarim sorun yok alistim yalamaya artik
burasi norvec cnmm
uyyyy çok uzakmış canım ya. aman dikkat et bebeğine felan üşütmeyin.yok cnm onemli deil avcumu yalarim hamile iken cnm cok etliekmek cekerdi ama burda yapmiolar maalesef hep avcumu yalardim simide yalarim sorun yok alistim yalamaya artik
burasi norvec cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?