KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

he birde heykelde set başı diye biyer var orda mahfel diye bir mekan var ordada kahve içmenizi tavsiye ederim

o boğazını tutuyo yiyemez

yaprak sen evlimisn cnm
1. nisan yilini kutlayan kimdi yaa ay uykusuzluk beni mahvetti valla herseyi karistirir oldum

nihan çok saol yawrum:132:inşallah bu hafta sonu yada önümüzdeki hafta gelmeyi düşünüyok aslında pazar günü gelcektik biz abim dedi beraber gidekbizde kaldık inşallah gelebiliriz bide kıyafet falan gibi alışveriş yapmak istesem özel biyer varmı
bide senin yaşadığın yer ne tarafta senide görmek isterim:78:

hosbulduk cnm benim naparsiniz bakiimm cnm cok SIKILIO disari cikmak istiim ama kocam hala iste pofff -4 derece bugun biraz iyi hava

iyiyiz canım bizde one kız -4 derece bence senin hiç canın sıkılmasın sıcacık evinde otur kuzum burda lodos var sıcak hava daha yeni doğum yaptın üşütürsün falan

afiyet olsun bacım ne yiyon gıı bende yemedim bişey zor tutuyom kendim üzerinize afiyet 2 kilo almışımda kafayı yicem

dün kayınvalidemde kalmıştıkta sabah çayla içersin diye gözleme koyduydu ondan kaldıydıda midem kıyıktı atıştırım 2 dedim:)) aman bende kilo alsam diye uğraşıyom yaf

canım kusura bakma seni görmedim ya sen lohusasın canın istedi üzüldüm şimdi

yok cnm onemli deil avcumu yalarim hamile iken cnm cok etliekmek cekerdi ama burda yapmiolar maalesef hep avcumu yalardim simide yalarim sorun yok alistim yalamaya artik

ora nere bozok yaylsında bile güneş vardı bugün

ora nere. bozok yaylasında da güzel yapmıyolar

burasi norvec cnmm

rica ederim canım sorcan bişey olursa cvplarım yine
kıyafet için bu alışveriş merkezlerinde var güzel yerler kapalı çarşıda da güzel yerler var canım ama pazarları kapalı oluyor. ben kimlik mağazasından yapıyorum veya levisten
ben inegölde yaşıyorum bursaya 45 dk uzak canım

iyiyiz canım bizde one kız -4 derece bence senin hiç canın sıkılmasın sıcacık evinde otur kuzum burda lodos var sıcak hava daha yeni doğum yaptın üşütürsün falan

he cnm oturuom zatiii ama bunaldim yavv alisveris merkezine gitmek istiim kislik ceket alicam onceki ceketim olmuo artik dar gelioo once 53 kiloydum hamile iken 76 olmustum simdik 64 kiloyum ben vermek istiom kilo koca istemio bole daha guzelmisim ama ben hafif olmak istiom

yok cnm onemli deil avcumu yalarim hamile iken cnm cok etliekmek cekerdi ama burda yapmiolar maalesef hep avcumu yalardim simide yalarim sorun yok alistim yalamaya artik

burasi norvec cnmm
ay bebikim kıyamam ya sana türkiyeye gelince ilk işin bunları yemek olsun

burasi norvec cnmm
uyyyy çok uzakmış canım ya. aman dikkat et bebeğine felan üşütmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…