- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 163
- 36
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #5.921
neyse bu kadar acitasyon yeter. ben çıkayım artık . hereke iyi akşamlar
bende izliyom ağlayıp duruyom ya ama üzülüyom ya bitçek artık hani bitince çıkıyoya 6 bölüm kaldı diye içime burukluk çöküyo çok üzülüyom:84:
bende açamam eşim benim bilgisayar ve internetin iş dışında kullanılmasından hoşlanmaz
onunda yok face benimde buraya üye olduğumu bile bilse kızabilir :78:
ordaki kızmı yapıyormuş
ama moralim bozuldu annem taş düşürüyodu yıllardır sürekli hastalanıyodu ama hiç bi doktor bişey demiyolardı bugün yine hastaneye gitmiş perşembe hemen yatacaksın ameliyat demiş moralim bozuldu
barlarda giyiniyorlar süsleniyorlaracık sacık erkeklerin masasına gidip içki içiyorlar
muhabbet ediyorlar eğlendiriyorlar yanı
kızlar bende geldimm
olabilerilk buluşmaya heyecan yaptık heralde
geçmiş olsun Allah acil şifa versin canımama moralim bozuldu annem taş düşürüyodu yıllardır sürekli hastalanıyodu ama hiç bi doktor bişey demiyolardı bugün yine hastaneye gitmiş perşembe hemen yatacaksın ameliyat demiş moralim bozuldu
ben feys acamam kizlar esim istemio acmami :44:
ama moralim bozuldu annem taş düşürüyodu yıllardır sürekli hastalanıyodu ama hiç bi doktor bişey demiyolardı bugün yine hastaneye gitmiş perşembe hemen yatacaksın ameliyat demiş moralim bozuldu
olabiler
geçmiş olsun Allah acil şifa versin canım
geçimş olsun canım Allah acil şifalar versinn...
bende açamam eşim benim bilgisayar ve internetin iş dışında kullanılmasından hoşlanmaz
onunda yok face benimde buraya üye olduğumu bile bilse kızabilir :78:
ordaki kızmı yapıyormuş
bu arada benimde faceyim yok eşim istemiyo sadece msn kullanıyrom
nihan86 derfat 'a sorduğun soruya derya fatih diye bende tahminimi kullanmak istiyorum
nihan86 derfat 'a sorduğun soruya derya fatih diye bende tahminimi kullanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?