KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

derfat dikkat et cnm bebişine bu aralar zaten salgın varmış. keşke ben de uyutabiilsem dedikten sonra nehir geldi yanıma anne bana süt yap diyo ama şimdi uyursa ilerleyen saatlerde uyanır sabaha kadar otururuz artık. o yüzden oyalıcam biraz

haklsın canım galiba grip olacak inş olaz çünkü benim oğlumun bünyesi çok zayıf kolay kolay atlatamıyo hastalıkları

ne yemek yaptın bakalım kocişine bende çok acıktım ama tek başıma canım bişey istemiyo aksama kadar aç aç bekliyorum aksam eşimle yiyiorum bu arada yas kaç?

bugün biraz işin kolayına kaçtım. kızımla dışardaydık ve gelincede ugraşmak istemedim yemekle falan. buzlukta böle anlar için hazırladığım köftelerim vardı. yanına da pilav,çorba,salata klasik.. 25 yaşındayım cnm sen?

tek başına zaten yenmiyo ki benimde sabah kahvaltılarım öle kendime hazırlamıyorum bile öle kahvaltı. nehiri yedirirken biraz ondan biraz bundan. güya kahvaltı yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…