KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

istanbuldaydım kızlar bayramda gittm önceki gün döndüm çokk özledim sizi neler yapıyosunuz

çok fazla gezmedim aslında olıvıuma filan gittim alışveriş yaptım 2 tane albise 1 çizme 1 tane de cüzdan aldımm tiyatrı sinema gaziosmanpaşada akrabağlarımız vardı misfirliğe gittik ama güzeldi yine gidicem. galiba istanbulda olanınız yokmu kızlar:97:

güle güle giy
kargoyala birbirine göndermek mantıklı ptt kargoda pahalımı ki 5i geçmez herhalde kız
kilosuna göre alıyolar galiba. Isterseniz yapalım

ohh iyi hadi kız cumartesi bakırköy pazarı oluyo oraya git çok güzel şeyler oluyo hemde ucuz ben gidince kendimi kaybediyom aldıklarınıda güle güle kullan canım istanbulda deiliz canım

hatta kitapın arkasına notlar düşeriz. her eline geçen not düşer. tarih atar

ohh iyi hadi kız cumartesi bakırköy pazarı oluyo oraya git çok güzel şeyler oluyo hemde ucuz ben gidince kendimi kaybediyom aldıklarınıda güle güle kullan canım istanbulda deiliz canım

tamam canım bidahakine orayada gideceğim duyuyorum ama hiç gitmedm pazarına datlucadum saol canım

ben istanbulda iken salpa var kadıköyde oraya giderdik. senin dedğin gibi böcüğüm kenidimi kaybediyodum. öyle yerlere bol paralı gitmeyecen. insan önünü alamıyo

işimi bitirdim ütüyü yapacak halim kalmadı
gelene kadar yazmısınız habire yetieşmiyorum

ben istanbulda iken salpa var kadıköyde oraya giderdik. senin dedğin gibi böcüğüm kenidimi kaybediyodum. öyle yerlere bol paralı gitmeyecen. insan önünü alamıyo

valla herşeyi almak istiyo insan bide ben herzaman gidemediğim için alıyım nası olsa bidaha nezaman gelcem diyom iyice abartıyom

Bende kitap okumayı çok severim
kitapların fiyatlarından yakınanlardanım.
ben kişisel gelişim,psikoloji,drama,biyografi
ve aşk romanlarını çok severimbunlar mevcut.
kitaplarım çokdeğerlidir benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…