- 6 Ağustos 2010
- 3.382
- 59
- 158
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #6.061
çok şükür iyiym , oğlanda iyi teyzesi. sağolasın, hal hatır soranların bol olsundatlu cadım nasısın iyisindir işallah oğlan nası iyimi
evet ya kargo parası:26:valla çok pahalıya bi haftada bitiyo kitap bidaha kalıyo ondan sonra yakın olsak yapardıkta kargo parasıyla gene aynı kapıya çıkar
istanbuldaydım kızlar bayramda gittm önceki gün döndüm çokk özledim sizi neler yapıyosunuz
istanbuldaydım kızlar bayramda gittm önceki gün döndüm çokk özledim sizi neler yapıyosunuz
çok şükür iyiym , oğlanda iyi teyzesi. sağolasın, hal hatır soranların bol olsun
evet ya kargo parası:26:
çok fazla gezmedim aslında olıvıuma filan gittim alışveriş yaptım 2 tane albise 1 çizme 1 tane de cüzdan aldımmtiyatrı sinema gaziosmanpaşada akrabağlarımız vardı misfirliğe gittik ama güzeldi yine gidicem. Galiba istanbulda olanınız yokmu kızlar:97:
kilosuna göre alıyolar galiba. Isterseniz yapalımkargoyala birbirine göndermek mantıklı ptt kargoda pahalımı ki 5i geçmez herhalde kız
çok fazla gezmedim aslında olıvıuma filan gittim alışveriş yaptım 2 tane albise 1 çizme 1 tane de cüzdan aldımmtiyatrı sinema gaziosmanpaşada akrabağlarımız vardı misfirliğe gittik ama güzeldi yine gidicem. galiba istanbulda olanınız yokmu kızlar:97:
ohh iyi hadi kız cumartesi bakırköy pazarı oluyo oraya git çok güzel şeyler oluyo hemde ucuz ben gidince kendimi kaybediyomaldıklarınıda güle güle kullan canım istanbulda deiliz canım
kız gecikme falan varmı hamiş olmayasın
hatta kitapın arkasına notlar düşeriz. her eline geçen not düşer. tarih atar
ben istanbulda iken salpa var kadıköyde oraya giderdik. senin dedğin gibi böcüğüm kenidimi kaybediyodum. öyle yerlere bol paralı gitmeyecen. insan önünü alamıyo
valla herşeyi almak istiyo insan bide ben herzaman gidemediğim için alıyım nası olsa bidaha nezaman gelcem diyom iyice abartıyom
zannetmiyorum askbocugum regli zamanıma daha 2 hafta var
o yüzden bilemiyorum
işe yeni girmiştim maaşı çekip alış verişe çıkma gafletinde bulundum. Gerisini yazmayım artık:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?