- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #6.101
elif şafakı hiç okumadım. ama çok methediliyo. okumam lazım sanırım.Çoğu zaman yazarı seçerimama ki ilgimi çeken bir konu olursa tabii ki yazarına bakmam bile alırım.
Mesela Canan Tanın resmen serisi var,Elif şafak ise en büyük tutkum favorim(Edebiyat yazarı)
benim oğlum 8 yaşında kızımda 1,5 yaşında teyzesioglum 6 ysinda kizim gecen ayin besinde 1 yasima girdi teyzesi sizin cocuk varmi nerelisin yas kac
elif şafakı hiç okumadım. ama çok methediliyo. okumam lazım sanırım.
slm kizlar nabersiniz oglumun altini ustunu degistirdim dedesinin yanina gitcez ababmiz isten geldimi.
sizede bakiim dedim kaynatmissiniz muhabbetiniz bol olsun.
dun gece bogazim agriodu odum koptu girp olcam die hap ictim iyi bir terlettim kendimi simdilikii gibiyim insallah yine agrimaz yaa hasta olmak istemiyorum ogluma bakamam o zaman
slm kizlar nabersiniz oglumun altini ustunu degistirdim dedesinin yanina gitcez ababmiz isten geldimi.
sizede bakiim dedim kaynatmissiniz muhabbetiniz bol olsun.
dun gece bogazim agriodu odum koptu girp olcam die hap ictim iyi bir terlettim kendimi simdilikii gibiyim insallah yine agrimaz yaa hasta olmak istemiyorum ogluma bakamam o zaman
benim iş yerim oldukça müsait. evde de çocuklara örnek olma adına istiyom. benden görüp onlarda eline bişey alırlar belki.ohh vaktiniz bol kitap okuyorsunuz ne guzel kendime vakit ayiracagim zaman ne zaman gelecek cok merak ediorum :44:
bu arada teolagda dogum yapmis kizlar arkadas face den gormus ama hala kk ya ugramadi en kisa surede gelir insaallah
Evet bende özellikle Elif Şafağı okumanı tavsiye ediyorum
Aşk ve siyah sütü okumanı öneririm...
Benim hayatımda bitirdiğime üzüldüğüm
hayatımda eksikliğini hissettiğim tek kitap AŞK.
Siyah sütte anneliği anlatan bir kitap.
Özellikle annelerin okumasını tavsiye ediyorum.
Hoş gerçi ben okudum bebek fikrinden korkmaya başladım :)
sağol canım , cümlesinikiniallahim korusun allah anali babali büyütsün insallah
hımmm. en kısa zamanda temin etmeli.öncelikle AŞK'ı , çok ihtiyacım var bu aralar öyle bi kitaba.
ben kitap okumaya başlayınca tazeleniyorum sanki. kitap bittiğinde yeni bir ben çıkıyo ortaya .çok mu yel akıllıyım acep
Kolay gelsin askbocugum :))
oglan normal olarak kiskanclik yapiyor kiz bizim odada yattindan oda bizle yatmak istiyor bizim odada uyuyor uyuyunca odasina götürüyoruz ama uyanir uyanmaz gecede olsa yanimiza geliyor :))
hb brownim biraz kendinizi tanitirsaniz memnun olurum tanitinki tanisalim dimi ama
olsun canım seninde çok vaktin olur daha çok küçük oğluşun acık büyüsün rahatlarsınohh vaktiniz bol kitap okuyorsunuz ne guzel kendime vakit ayiracagim zaman ne zaman gelecek cok merak ediorum :44:
bu arada teolagda dogum yapmis kizlar arkadas face den gormus ama hala kk ya ugramadi en kisa surede gelir insaallah
yes:128:Evet canım etkilendiğim kitapta bende tazeleniyorum,düşüncelerim bile değişiyor.
içimden konuşmaya başlıyorum sonra olaylara tepkim bile farklı oluyor.
kitap okumak kadar güzel birşey yok mutlaka herkes okumalı diye düşünüyorum.
aman daha ne olsun , akşam akşam pek bişey yenmiyo zatenbişey yapamıcam bugün haber verdi hazır bişeyler aldım eve gidincede börek yaparım bide patates salatası yetişebilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?