KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Çoğu zaman yazarı seçerimama ki ilgimi çeken bir konu olursa tabii ki yazarına bakmam bile alırım.
Mesela Canan Tanın resmen serisi var,Elif şafak ise en büyük tutkum favorim(Edebiyat yazarı)
elif şafakı hiç okumadım. ama çok methediliyo. okumam lazım sanırım.

slm kizlar nabersiniz oglumun altini ustunu degistirdim dedesinin yanina gitcez ababmiz isten geldimi.
sizede bakiim dedim kaynatmissiniz muhabbetiniz bol olsun.

dun gece bogazim agriodu odum koptu girp olcam die hap ictim iyi bir terlettim kendimi simdilikii gibiyim insallah yine agrimaz yaa hasta olmak istemiyorum ogluma bakamam o zaman

ohh vaktiniz bol kitap okuyorsunuz ne guzel kendime vakit ayiracagim zaman ne zaman gelecek cok merak ediorum :44:

bu arada teolagda dogum yapmis kizlar arkadas face den gormus ama hala kk ya ugramadi en kisa surede gelir insaallah

elif şafakı hiç okumadım. ama çok methediliyo. okumam lazım sanırım.

Evet bende özellikle Elif Şafağı okumanı tavsiye ediyorum
Aşk ve siyah sütü okumanı öneririm...
Benim hayatımda bitirdiğime üzüldüğüm
hayatımda eksikliğini hissettiğim tek kitap AŞK.

Siyah sütte anneliği anlatan bir kitap.
Özellikle annelerin okumasını tavsiye ediyorum.
Hoş gerçi ben okudum bebek fikrinden korkmaya başladım :)

aman dikkat et canım çok geçmiş olsun. c vitamini takviyesi yap bol bol.gecede bizim kız ateşliydi. kalktık şurup içtik biraz dolandık yattık. sabaha terleyip atmıştı şükür ama şimdi burun dolu. ememiyo

hoşgeldin canımcım geçmiş olsun
dikkat et kendine hasta olma sakın

ohh vaktiniz bol kitap okuyorsunuz ne guzel kendime vakit ayiracagim zaman ne zaman gelecek cok merak ediorum :44:

bu arada teolagda dogum yapmis kizlar arkadas face den gormus ama hala kk ya ugramadi en kisa surede gelir insaallah
benim iş yerim oldukça müsait. evde de çocuklara örnek olma adına istiyom. benden görüp onlarda eline bişey alırlar belki.

hımmm. en kısa zamanda temin etmeli.öncelikle AŞK'ı , çok ihtiyacım var bu aralar öyle bi kitaba.

ben kitap okumaya başlayınca tazeleniyorum sanki. kitap bittiğinde yeni bir ben çıkıyo ortaya . çok mu yel akıllıyım acep

allahim korusun allah anali babali büyütsün insallah
sağol canım , cümlesinikini

senin oğlunla kızının arası nasıl

Son düzenleme:
oglan normal olarak kiskanclik yapiyor kiz bizim odada yattindan oda bizle yatmak istiyor bizim odada uyuyor uyuyunca odasina götürüyoruz ama uyanir uyanmaz gecede olsa yanimiza geliyor :))

Evet canım etkilendiğim kitapta bende tazeleniyorum,düşüncelerim bile değişiyor.
içimden konuşmaya başlıyorum sonra olaylara tepkim bile farklı oluyor.
kitap okumak kadar güzel birşey yok mutlaka herkes okumalı diye düşünüyorum.

oglan normal olarak kiskanclik yapiyor kiz bizim odada yattindan oda bizle yatmak istiyor bizim odada uyuyor uyuyunca odasina götürüyoruz ama uyanir uyanmaz gecede olsa yanimiza geliyor :))

canım benim oğlum 8 yaşında oda aynısını yapıyo. ve kızı çok hırpalıyo.
hasetinden yarılacak

browni sen hangi şehirdesin canım

hb brownim biraz kendinizi tanitirsaniz memnun olurum tanitinki tanisalim dimi ama

hımmm neyse sizin için bir daha kendimi tanıtayım :)
22 yaşındayım,Mersinde yaşıyorum
11 aylık evliyim,henüz bebek sahibi değilim.
çalışıyordum yakın zamanda işimden istifa ettim.
şuanda ev hanımlığına alışmakla meşgulum.

olsun canım seninde çok vaktin olur daha çok küçük oğluşun acık büyüsün rahatlarsın
buarada dikkat et kendine hasta olma ıhlamur falan iç bol bol
teolog ada çok sevindim oda kurtulmuş demek

yes:128:

bişey yapamıcam bugün haber verdi hazır bişeyler aldım eve gidincede börek yaparım bide patates salatası yetişebilirsem
aman daha ne olsun , akşam akşam pek bişey yenmiyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…