- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #6.801
bende de oldu canım az öncesaolun kizlar o uyanmadan bende uyuyim bari
ulen site bakimda diio duruyor ama siz yaziosunuz bende nie ole oluyo
şehriye pilavı deneyeniniz oldumu
bennnnnnn denedim ve sevdim ama aşkitom hiç beğenmedi dahada yapmadım
ben yapmadım benim herif öle enteresan şeyleri yemiy ama teyzem yapıyodu herseferinde yaptırıyodum çok güzel oluyo
bizim heriflerde aynı model galiba
hımmm deneyim bi ara.yok deel çiğ kadayıfı margarinle kavuruyosun iyice borcama yayıyosun üstüne muhallebi üstüne tekrar kadayıf çok güzel oluyo hem kolay
aynı makarnalı gibi. makarna yerine şehriye koyuyosun. içine de yoğurt , mayonez. garnitür.şehriyeyle nası oluyo anlat bakim bide onu denerim
ben bayılrım. ara ara yaparım. iri taneli şehriyelerle daha üzel oluyo. tereyağlı . ohhşehriye pilavı deneyeniniz oldumu
onerden çıktıbende denemek istiyorum ama benimkide sevmez büyük ihtimalyeniliklere açık değil kendisi
bu arada böcüğüm ne marifetlisin kız
bende denemek istiyorum ama benimkide sevmez büyük ihtimalyeniliklere açık değil kendisi
bu arada böcüğüm ne marifetlisin kız
çok misafir ağarlamısndan belli marifetli olduğu
datlucadım şehriyeyi haşlıyomusun yağda falan kavuruyonmu
bende severim ama keşke ardımdan yaptıklarımı toparlayacak, misafir gttikten sonra evi temizleyecek biri olsa
sizin kadar olamasamda yapmaya çalışıyom işte
ben misafiri çok severim misafir gelince çok seviniyorum seve seve yapıyorum
güle güle canım:80:canlarım herkezlere iyi akşamlar diliyorum. yeni masa geldi bana . onu düzenleyecem. sonrada çıkacam. öptüm herkezi:79:
canlarım herkezlere iyi akşamlar diliyorum. yeni masa geldi bana . onu düzenleyecem. sonrada çıkacam. öptüm herkezi:79:
enamm bi geldim herkesler gitmiş ya kocişim geldi ondan çıktım:92:
tamam canım iyi bak kendine öpüyorum iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?