- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #6.841
bende valla sabah sabah pasta börek muhabbeti yapıyoz şöyle bi masada olsa bunlar bide çay olsa bide siz olsanız
ben bi başlıyom sabah akşam iş çıkışına kadar ağzım boş durmuyoo habire acıkıyom ay:44::44:
ben bi başlıyom sabah akşam iş çıkışına kadar ağzım boş durmuyoo habire acıkıyom ay:44::44:
nihan sabah sabah yaptığına bak çikolatalı pasta petibör falan şimdiden acıktırcan bizi ha petibörün arasına bide lokum koydunmuydu nekadarda güzel olur
iyiyiz canım sen nasılsın uykumu açmaya çalışıyorum baya açıldı sizi görünce
ne o hanımlar aşmı eriyonuz nedir
ayyben ermiyorumda ilk nihan başlattı belki o eriyodur inşallah
mideni çalıştıryon sürekli. zayıf kalırsın işte . bende öyleydim bi zamanlar. çekmecem bakkal dükkanı gibiydi.
sen çanakkaledeydin demi böcüğüm
kilo almak mı istiyon yaprak
evet canım. ablamlar şarköyde oturuyolar. her yaz oraya geliyoduk geçen seneye kadar. çanakkaleye çok yakın. gezme fırsatıda buldum iki kere.ewet canım çanakkaledeyim sende yozgattaydın dimi
benim bildiğim sürekli atıştırınca mide sürekli çalıştığından habire yakıyo. tabi senin bünyende yakmaya müsait bi bünye olabilir. ama doğum felan yapına alırsın kız acele etme
kaç kilosunki
evet canım. ablamlar şarköyde oturuyolar. her yaz oraya geliyoduk geçen seneye kadar. çanakkaleye çok yakın. gezme fırsatıda buldum iki kere.
temam kızım mankenlik ajansıma alıyorum seni
şaka bir yana iki kilo daha alsan yeter kız 65 e 55
dilek özel mesajlarını sil nen bişey gönderiyorum ulaşmıyo hani geçenlerde bişey istemiştin ya onun linkini atçam
temam kızım mankenlik ajansıma alıyorum seni
şaka bir yana iki kilo daha alsan yeter kız 65 e 55
manken gibi zaten bi görsen:93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?