KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kızlar elçiye zeval olmaz dilekden namıdiğer aşk böcümden size slmlar getirdim. günaydınlarını iletiyor.. kendisi şuang ördüğünüz gibi aşşağıda bizi görebiliyor okuyabiliyor ama cvp veremiyor...kk nın azizliğine uğradı ne kadar uğraştıysada cvp yazamıyor bilginiz olsun... ben aracılığıyla sorularınızı duygu ve düşüncelerinizi iletebilirsiniz

gunaydin kizlar nasilsiniz? bu haftada bitti gunler cabuk gecsin yaz gelsin hemen burasi coooook sogukk - 20 lerde hava evin ici 24 c ama evde bile usuyoz yaa

kiz yprk o nasil kahvalti sofrasi anaaa tam benlik yaa ben duzgun kahvalti bile yapamiyorumm
ellerine saglik cnm

gunaydin kizlar nasilsiniz? bu haftada bitti gunler cabuk gecsin yaz gelsin hemen burasi coooook sogukk - 20 lerde hava evin ici 24 c ama evde bile usuyoz yaa

kiz yprk o nasil kahvalti sofrasi anaaa tam benlik yaa ben duzgun kahvalti bile yapamiyorumm
ellerine saglik cnm

afiyet olsun canım benimde içim gittide bende yapamıyorum kayfaltı bi hafta sonu eşim evdeyken anca

selam kızlar burda lapa lapa kar yağıyor her yer bembeyaz:98: bide camın önünde oturuyorum içersi sıcacık dışarsı buz birazdanda çayımı yudumlarım kar keyfi yaparım oh mis

selam kızlar burda lapa lapa kar yağıyor her yer bembeyaz:98: bide camın önünde oturuyorum içersi sıcacık dışarsı buz birazdanda çayımı yudumlarım kar keyfi yaparım oh mis

ohhh nihayet birileri geldi bizede yarın kar geliyomuşş bakalım bekliyoruz heyecanlaa
sen iştemisin canım evdemiii

özel mesajdamı atamıyor kazene bildirse bizde öyle bi problem yok
böcüğüm kıyamam sana

hoşgeldin canımm . sinek avlıyoz bugün kimse uğramıyo buraya sen napıyosun bebişin napıyo. sen şuan evdemisin izindemisin

hb cnm çok mersincik ben bebişimle oynuyorum, çok keyifli sıpa maşallah :))) doğum iznindeyim hala normal izin bitti, ücretsiz izin aldım şimdi onu kullanıyorum,
çok romantiğim hava yüzünden

nihan karmı yağıyo ne güzel oh bide camın yanındamışın ya ben dışarsını hiç göremiyorum bizde cam yok işmerkezinin içine bakıyo şuan dışarsı nasıl bilmiyorum eşim sabah telefon açtı kar yağıyo diye ama şimdi nası bilmiyorum bide çok soğuk ya doncaz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…