- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #7.301
gunaydin kizlar nasilsiniz? bu haftada bitti gunler cabuk gecsin yaz gelsin hemen burasi coooook sogukk - 20 lerde hava evin ici 24 c ama evde bile usuyoz yaa
kiz yprk o nasil kahvalti sofrasi anaaa tam benlik yaa ben duzgun kahvalti bile yapamiyorumm
ellerine saglik cnm
selam kızlar burda lapa lapa kar yağıyorher yer bembeyaz:98: bide camın önünde oturuyorum içersi sıcacık dışarsı buz birazdanda çayımı yudumlarım kar keyfi yaparım oh mis
özel mesajdamı atamıyor kazene bildirse bizde öyle bi problem yokkızlar elçiye zeval olmazdilekden namıdiğer aşk böcümden size slmlar getirdim. günaydınlarını iletiyor.. kendisi şuang ördüğünüz gibi aşşağıda bizi görebiliyor okuyabiliyor ama cvp veremiyor...kk nın azizliğine uğradı ne kadar uğraştıysada cvp yazamıyor bilginiz olsun... ben aracılığıyla sorularınızı duygu ve düşüncelerinizi iletebilirsiniz
Günaydın kızlaaaarr ben geldim, nasılsınız?:89:
işteyim kız tabisi deohhh nihayet birileri geldibizede yarın kar geliyomuşş bakalım bekliyoruz heyecanlaa
sen iştemisin canım evdemiii
işteyim kız tabisi de
ne oldu ki canımkız nerde çalışıyodun sen :44:
ne oldu ki canım
kamuda çalışıyorum
hoşgeldin canımm. sinek avlıyoz bugün kimse uğramıyo buraya sen napıyosun bebişin napıyo. sen şuan evdemisin izindemisin
tamam canım anladımyok kıs ben bilmiyodumda hep soracaktım kalıyodu ölee.şimdi aklıma geldi sorum dedimdi
ben geldimmaccık geç oldu ama napeniz bakalım eyümüsünüz bacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?