KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

eylülü uyuttum şimdi cnm sabahtan beri çok keyifliydi gülüşüp duruyoduk yoruldu uyudu, sorma doğduğunda hastanede meşhur oldu zaten hem kilosu yüzünden, hemde saçları yüzünden :))

hoşgeldin polyanan iyiyiz canım sen nasılsın bebiş napıyor

kiz karsilasamiyoruz bi türlü
iyim canim napayaim ev-bebek-disari yuvarlanip gidiyorum.
iyi almiramda artik gülüyo benimle aglamaktan baska degisik sesler cikarmayada basladi.

eylülü uyuttum şimdi cnm sabahtan beri çok keyifliydi gülüşüp duruyoduk yoruldu uyudu, sorma doğduğunda hastanede meşhur oldu zaten hem kilosu yüzünden, hemde saçları yüzünden :))

maşallah resimde baya saçları çok gözüküyo kilosuda yanakları tombiş tombiş maşallah Rabbim nazarlardan saklasın

iyi almiramda artik gülüyo benimle aglamaktan baska degisik sesler cikarmayada basladi.

karşılaşamadık canım pazara gitmiştim şimdi geldim dondum valla çok soğukya
sen nasılsın almiramız gülücük atmayamı başladı artık kızlar çabuk gülüyo rabbim hep güldürsün inşallah kızını
sen nasılsın canım iyimisin nası geçiyo günler

Geç kaldım bugün yetişemedim sizlere
misafirlerim vardı...

buarada kızlarhava çok soğuk çok üşüyorum ya
sobayı kucaklayasım geliyoorrr

kızlar bn donuyorum resmen..5 kattayız ve ev yılıkcakmış gibi geliyo yaa..camlardan su girmiş dün..kötü geçicek galiba kış..ALLAH dışarda kalanların yardımcısı olsun...
polyanan cnm benim bebeğin yanında kimbilir nekdar keyifli zaman geçiriyosunuzdur..
bebeğin ne güzel gülümsüyo demekki artık ohh bebişimize...

Benimde camlar su almış yaa...
bende en son kattayım binanın
hem daha soğuk oluyor hemde daha ürkütücü
Allah evi barkı olmayana yakacağı olmayana yardım etsin

Maraba millet ben de geldim.Burası kar yağışlı hemde sağanak .Nasıl yağıyor ama bir görseniz pencereden hayran hayran bakıyorum valla.

ayy brownim bizim camlardan akıp akıp duruyo yatakları çektik falan ama o çıkan ses rüzgarın o gürültüsü anlatılcak gibi değil dediğin gibi acayip üsrkütücü yani..sanki ev yıkılcakmış gibi..
gerçekten RABBİM evi olmayanların yardımcısı olsun ben düşünemiyorum bu soğukta dışarıda olmayı...

evet ya bi karşılaşamadık
maşallah ona ya yüzünden gülücük eksik olmasın bebişimizin
amin bu soğukta kimbilir ne zorluk çeken vardır Allah yardımcısı olsun
günaydın kızlar hiç bişey yazılmamış kimse uğramıyo artık

he gı sabah bi bakım okuyum dedim çayımı herşeyimi önüme aldım okumaya hazırlandım ana bi baktım 3-4 kişi anca yazmışş

napim canım haftasonunu üşüyerek donarak geçirdik ankara çok soğuktu.
misafirlerim geldi gitti. ev temizliği falan filan derken 2 günü geçirdik öyle..sen naptın bidenem

cumartesi alışveriş yaptım pazar günü arkadaşımın nişanı vardı ordaydım çok uykusuz kaldım gece geç döndük şimdi uyukluyorum hala ya ve başım ağrıyor bebikim
burdada hava buz gibi ya ama ankaranın ayazaı daha beter valla

hemide nasıl varya buzzz... canım sen annene yakınmı oturuyosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…