- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #7.361
evet çok yakınız 7--10 dk yürüyüş mesafesi
evet sen uzaktın galibane kadar güzel yaa
hayırlara yor canım rüyanı..gunaydin kizlar nasilsiniz
uleyn cok kotu ruya gordum aglayarak uyandim. oglumu ayagimda sallarken uzanarak yatmisism belim heryerim agriiioglumuda hasta etmisim burnu tikali oksuruyo kiyamam ben sipamaa
bu sabah hic iyi baslamadim gune insaallah boyle devam etmez:44:
günaydın kızlarevet sen uzaktın galiba
hayırlara yor canım rüyanı..
kıyılırmı hiç hazalım ya uyumuyormu beşiğinde canım ayağına alıştırma pek zor olur senin için tabi sen bilirsin daha iyisini de.
evet sen uzaktın galiba
hayırlara yor canım rüyanı..
kıyılırmı hiç hazalım ya uyumuyormu beşiğinde canım ayağına alıştırma pek zor olur senin için tabi sen bilirsin daha iyisini de.
günaydın kızlar
hazal geçmiş olsun canım.
evet sen uzaktın galiba
aynı şehirdeyiz canım ama mesefa var arada ha diyince gidememek beni çok üzüyor ona ihtiyacım o kadar çok oluyokii yanımda olsun istiyorum
gunaydin kizlar nasilsiniz
uleyn cok kotu ruya gordum aglayarak uyandim. oglumu ayagimda sallarken uzanarak yatmisism belim heryerim agriiioglumuda hasta etmisim burnu tikali oksuruyo kiyamam ben sipamaa
bu sabah hic iyi baslamadim gune insaallah boyle devam etmez:44:
günaydın canımgünaydın kızlar
hazal geçmiş olsun canım.
anladım hazalım evet canım öyle yap sen nasıl alıştırırsan öyle giderhayirlara gelsin cnm gercekten cok korktum.
ayakta sallamak hic iyi degil farkindayim ama iste oglum yatsin diye saliyorum bundan sonra yatagina koycam alissin artik biraz zirlicak ama olsun o kadar yatagimizda yattiginda biz cok rahatsiz oluyoruz esimle.
sagol datlum nasilsin hosgeldin.
oluyor tabi olmazmı canım ama yine aynı şehirdesin ya şehirde farklı olsaydıevet sen uzaktın galiba
aynı şehirdeyiz canım ama mesefa var arada ha diyince gidememek beni çok üzüyor ona ihtiyacım o kadar çok oluyokii yanımda olsun istiyorum
saol yaprakcim
datlum bende artik ayoircam yatagini valla heryerim tutulmus ama simdide hasta kiyamam yatagina yatirmaya iyilessin koyarim ben emzik veriorum cnm iyi emio emzigi
nihancim aglasada artik aliscak yatagina biraz zor olacak ama katlancaz
kiz yaprak ben gurbetteyim anam yanima gelemiyo sukret bakiim halineekeske anam olaydi yanimdaa
canım benim çok çok çok haklısın bende çok kızıyom kendimeesizlerin durumu daha zorr Allah yardımcınız olsun:85:
saol cnm hele su anda ole ihtiyacim varki annemi keske olsa yanimda keske
anaaaaa sıra dayağınamı çekecen kızsizide boş bırakmaya gelmiyo he ne bo topiğin hali kim geldi ilk sabah
hazalcuğum senin o avatardakiler ne yapiyolar kuzum . ben çözemedim:44:
bide onlar cıbıldak mı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?