KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

gunaydin kizlar nasilsiniz

uleyn cok kotu ruya gordum aglayarak uyandim. oglumu ayagimda sallarken uzanarak yatmisism belim heryerim agriii oglumuda hasta etmisim burnu tikali oksuruyo kiyamam ben sipamaa

bu sabah hic iyi baslamadim gune insaallah boyle devam etmez:44:

ne kadar güzel yaa
evet sen uzaktın galiba
hayırlara yor canım rüyanı..
kıyılırmı hiç hazalım ya uyumuyormu beşiğinde canım ayağına alıştırma pek zor olur senin için tabi sen bilirsin daha iyisini de.

evet sen uzaktın galiba

kıyılırmı hiç hazalım ya uyumuyormu beşiğinde canım ayağına alıştırma pek zor olur senin için tabi sen bilirsin daha iyisini de.
günaydın kızlar
hazal geçmiş olsun canım.

evet sen uzaktın galiba

hayirlara gelsin cnm gercekten cok korktum.

ayakta sallamak hic iyi degil farkindayim ama iste oglum yatsin diye saliyorum bundan sonra yatagina koycam alissin artik biraz zirlicak ama olsun o kadar yatagimizda yattiginda biz cok rahatsiz oluyoruz esimle.

günaydın kızlar

sagol datlum nasilsin hosgeldin.

geçmiş olsun canım ayağında sallarken acaba yerden soğukmu kaptıki :44:

ÇOK ŞÜKÜR HAZAL İYİYİM. BEN KIZI YANIMIZDA YATIRMAYA ALIŞTIM BEŞİĞİNDE UYUMUYO BİZİDE ÇOK RAHATSIZ EDİYO. BAKICIM NEDEN EMZİK VERMEDİN DİYO BANA. KEŞKE VERSEYDİM DİYOM. EMZİK NİYETİNE BENİ EMİYO SABAHA KADAR.
uyanıyomki her yerim kazık gibi

ÜZÜLME KIZ YAPRAK. AYNI ŞEHİRDESİN NASILSA. GURBETTE OLANLARI DÜŞÜN.
BURDA ÇOK GÜZEL KAR YAĞDI HER YER BEMBEYAZ. AMA SOĞUK TABİ.

günaydın kızlar
günaydın canım
anladım hazalım evet canım öyle yap sen nasıl alıştırırsan öyle gider

saol yaprakcim
datlum bende artik ayoircam yatagini valla heryerim tutulmus ama simdide hasta kiyamam yatagina yatirmaya iyilessin koyarim ben emzik veriorum cnm iyi emio emzigi
nihancim aglasada artik aliscak yatagina biraz zor olacak ama katlancaz

kiz yaprak ben gurbetteyim anam yanima gelemiyo sukret bakiim halinee keske anam olaydi yanimdaa

canım benim çok çok çok haklısın bende çok kızıyom kendimee sizlerin durumu daha zorr Allah yardımcınız olsun:85:

hazalcuğum senin o avatardakiler ne yapiyolar kuzum . ben çözemedim:44:
bide onlar cıbıldak mı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…