KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

slm polyanan nasilsin cnm ne var ne yok prenses almira nasil geceleri uyuyormu? cok sordum farkindayim ama hepsini bir arada cikariim dedim

slm canim benim ay site kapanmisti simdi girdim sinir oldum ya bune böyle
iyim cok sükür kar kis kiyamet yuvarlanip gidiyoruz.
almiram iyi teyzesi yatiyor kalkiyor agliyor
geceleri bazen cok iyi uyuyor bazende uyutana kadar sinir kupu oluyorum.
5 saat araliksiz uyuyor bazen.
yok giii sor anacim bende sana sorayim.
hastaydi oglusun nasil oldu.geceleri uyuyormu seninki.
40mizda tamamen cikti hadi hayirli olsun ikimizede:94::90:

evet benim tarafım geldi yengem halamlar falan annem hepsini görünce dayanamadım çok özlemişim inşallah alışıcam bendee sen yeni alıştıysan benim daha çok zamanım var demekki

bu arada yeni girebildim siteye ya bune bölee :95:

ya hakkaten ne bu yaa sabahtan beri giremiyom siteye

bizde iyiyiz teyzesi oglum bugun biraz daha iyi az oksuruyor
ay masaallah almiramiza 5 saat uyuyor demekki benimkinin en fazla uykusu 2,5 saat fazla yatmiyor maalesef ay evet 40mizda cikti sukur valla ama bi degisiklik yok sen dr. kontrolune gittinmi ben gittigimde spiral takti 2 gun kanama olur dedi ama hala gecmedi kanama 1 hafta olcsak yarin normalmi bilmiyorum yarin gitcez doktoruma. ve bide kanla beraber et parcasi gibi bibsi geliyor ole bole deil cok gelio valla korkuyom bisimi oldu die
sen takcanmi spiral yada takdinmi?

ben geldim millet. elektrikler kesildi sabah teee öğlen geldi.
özledizinmi ben anacım

evet ya millet usandı valla.
ne olsun işte bakınıyım öyle .arada milletin rüyasını yorumluyom geçinip gidiyoz işte.

Son düzenleme:
evet ya millet usandı valla.
ne olsun işte bakınıyım öyle .arada milletin rüyasını yorumluyom geçinip gidiyoz işte.

rüyadamı yorumluyon ki sen hemen aşam gördüğüm rüyayı anlatem yorumla bağalım şindii ben bi yolda yürüyom biraz uzakta ama iyice görebiliyom bi site gözüküyo çok güzel arkamdanda ortaokul arkadaşım var bana diyoki odtü lüyüm ben odtü kazandım diyom bende ona bende evimin hanımlığını kazandım diyom.kız ben ev istiyom ev istememle bu rüyanın bi etkisi varmıdır ki:44::44:

hayır olsun inşallah. sen ünüversite okumadınmı canım

gecmis olsun canim benim tamamen iyilesir insallah insan nasil üzülüyor demi.
seninki cabuk acikiyor demekki ondan uyaniyordur iyi yine masallah hic yatmayan bebekler var kiz.
bende gecen hafta gittim idrar yolu enfeksiyonu vardi üsütmüstüm gecti simdi bu haftaya bi daha randevu verdi gidicem bende 3 gün önce regl oldum dedigin gibi basta parca parca bisiler geliyordu gecti simdi ama cok fazla kanamam oldu 2 gün simdi normal.
spiral kanama yapiyor galiba gecer insallah.
bende adet düzensizligi vardi spiral takilmiyo duzensiz olanlara bilmiyorum ya cok kararsizim benim annem spiralle hamile kalmisti korkuyorum ya taktirirsam ve hamile kalirsam
acidimi taktirirken

bdende taktırcam ama kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…