- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #7.481
fıkra okudum de
bende gülüyorum ya kayinvalidem soruyor neoldu diye gelde anlat simdi:90:
selammmmmmmm
selammmmmmmm
şakamı yaptınyok kız burdayım şaka yaptım . he he
valla nihancım ablamları felan çok güldürürm. sınıf arkadaşlarınmla toplanırız onlarıda güldürürm. espirili bir kişiliğim var. :97:
şakamı yaptın
kız polyana neden olmaısn dedi ya . bende kaçtım korkudan güya heh.
sanal ortama göre bi espiri değilmiş onu anladım
öyle yapmayın kız sağlığa zararlı . bi sıcak bi soğuk üşütürsünüz yoksa
ok o zaman
gecmis olsun canim benim tamamen iyilesir insallah insan nasil üzülüyor demi.
seninki cabuk acikiyor demekki ondan uyaniyordur iyi yine masallah hic yatmayan bebekler var kiz.
bende gecen hafta gittim idrar yolu enfeksiyonu vardi üsütmüstüm gecti simdi bu haftaya bi daha randevu verdi gidicem bende 3 gün önce regl oldum dedigin gibi basta parca parca bisiler geliyordu gecti simdi ama cok fazla kanamam oldu 2 gün simdi normal.
spiral kanama yapiyor galiba gecer insallah.
bende adet düzensizligi vardi spiral takilmiyo duzensiz olanlara bilmiyorum ya cok kararsizim benim annem spiralle hamile kalmisti korkuyorum ya taktirirsam ve hamile kalirsam
acidimi taktirirken
selam polyanan hazal bayadır görüşemedik iyisiniz umarım
ben hap hiç kullanmadım hep normal yollarla korunduk
he şimdi anladım evet gerçekten öylekız polyana neden olmaısn dedi ya . bende kaçtım korkudan güya heh.
sanal ortama göre bi espiri değilmiş onu anladım
anam hemen şımarma kızteşekkür ederim hanımlar. bugün uçarak gidcem eve anlaşıldı.
iyyim canım sağolay napalim hayatim bu ziikim spiralin kanamasi daha bitmedi azalcana cogalio
evet cnm bunada sukur tabee uzuluyoim tabi kiziom kendime nasi hasta ettim oglumu diee ama olunca oluo iste
sen nasi regl oldun yaa dr. bana emziren anneler genelde regl olmaz demisti
aman diger yontemler cokmu garanti sanki biz buna bel bagladik iste ama ilerde rahatsiz olursam cikartirim valla
slm nihanim bayadir gorsemioz nasilsin cnm normal yonden nasil koruncam la korkarim ben bide bu halde hamile kalirsam amannn
önemli değil tatlımkiz nihanim valla yazini görmemisi özür dileriiiiimmm:78:
iyim canim sende ne var ne yok. normal yol derken :26:
he şimdi anladım evet gerçekten öyle
anam hemen şımarma kız
buda geceden beri yağmur yağdı hiç aralıksız ya .eee polyanancım kayınvalidenler ne kadar daha durcak orda
baya yardımı dokundumu iyimisiniz
kar hala devam ediyormu burda yağmıyo artık:97:
eee polyanancım kayınvalidenler ne kadar daha durcak orda
baya yardımı dokundumu iyimisiniz
kar hala devam ediyormu burda yağmıyo artık:97:
bu sefer gerçek gidiyon dimi kız:80: hadi güle gülebuda geceden beri yağmur yağdı hiç aralıksız ya .
neyse kızlar ben kaçıyom . hava yağışlı bakcımı evine bırakayım iyice karamadan. herkezi öpüyom
byeee:79:
1 ay daha dururlar heralde yok kiz ben zaten herseyimi kendim yapiyordum yemegime yardim ediyor o kadar.
dün lapa lapa kar yagidi valla
bu sefer gerçek gidiyon dimi kız:80: hadi güle güle
anaaa nihanim cadunun dudaginimi opuyon gizzzzz o nasii bi smiley ole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?