KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

browniiiiiiiiiiiiiiiiii yapamadım ya
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun

böle bişi çıktıı

hastayiz gurban sen
bu arada ben ve esim hazal ismine bayiliyoruz ogluma kiz demisti dr bizde hazal koycaktik ismini haha

gecmis olsun cnm yaa avrupa jkarlar altinda bizde evden cikmioz hasta olmiyalim diee umarim hemen gecer cnm
sana kucuk bi sir veriim benim adim hazal deill cnm ben ilk gebeligimde kizim olsaydi ismini hazal koycaktim ama dusuk yapinca buraya uye olurken hazal die kaydettim. ben de coook seviom hazal ismini insaallah ikinci bebegim kiz olursa ismini hazal koycam.

Son düzenleme:
heloo kurban nasilsin

ayy ins ikincide kiz olur o zamn ne diyeyim ama vaz gectim be kizim olsa baska isim koyarim heralde hihi
cok kararsizim isim konusunda
ay cikmayin valla hasta olurusnuz allh korusun daha minicik yakisiklim zaten

şehnaz geçmiş olsun canım hayırdır bugün kurs yokmu

canim vardi kurs ama gitmedim cok hastayiz magdundan gribime onun gibi bisey kesin yalnis yazdim ismini biliyorum hahahaah ondan olduk ailece

ayy kocam bana ceket almiss canim benim yaa ilk defa hediye olarak kiyafet aldi askimm kesin guzeldir kocam zevkli insandir vesselam kendimden biliorum

insallah cnm hazal isminden vazgecmem asla ins ikinci kiz olur.

cnm sen dil kursunami gidiosun ilkmi gidiosun once gittinmi?
ben ik geldigim sene gitmistim 1 bucuk sene ama unutmus gibiyim hic konusmayinca insan unutuyor.
oglum buyusun yine gidicem yasadigin yerin dili cok onemli gitmem gerek yoksa mal gibi yasamis olurum valla
cikmayiz cnm ya cok soguk buralar dort gozle havalarin guzel olmasini bekliorum oglumda buyumus olcak o zaman. nisanda anca havalar duzelir

browniiiiiiiiiiiiiiiiii yapamadım ya
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun

böle bişi çıktıı

cnmbirde lilypieden dene orda tickeri hazirla htm url var ordan kopyala profil kismindan cizelge ekle kismindaki bosluga yapistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…