- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #7.821
ayy kocam bana ceket almiss canim benim yaa ilk defa hediye olarak kiyafet aldi askimm kesin guzeldir kocam zevkli insandir vesselam kendimden biliorum
tamam almayız.saol cnm daha once soledi boyle bi ceket gordum begenirmisin die anlattigina gore guzel bisi ama a2 3 gun oluyo soliyeli bugun gitmis almis ay bocugum hedie olarak hep taki alir ve cok guzeller hepsi ben taki hastasiyimdir ilk defa kiyafet aldi cok sevindim.
saol datlumm yiok cnm gercek adim hazal deill
hahahaha
bu arada kizlar ben bole bisi yaparsam kusura bakmayin malum bir cocuk bir pc hic gecmisi okuyamiom fazla tamammi canlarim sonra tavir almayin bana haa
bişey yok aslında ama ne bilim içimden gelmiyonoldu gıı niye alasın yok aslında benimde yok hiç :90:
ben bişey almıcam hiç alasım yok:82:
ben bişey almıcam hiç alasım yok:82:
sevgililer gunune simdimi hedie alacaksiniz? ayy ben ne alcam yaa bu halde disari cikamamki ciksamda esimle cikiomm
ama inss o alir bana yaa dogum hediesi almisti bugun cektte almis insallah bunlari sevgililer gunu hediesi saymazz
bizimkisinin bana alacağı olmadığı için öle zannettiğim için benimde ona alasım yokeğer alırsa bi duvara çöp sokacam
boşver canım senin mazeretin varsevgililer gunune simdimi hedie alacaksiniz? ayy ben ne alcam yaa bu halde disari cikamamki ciksamda esimle cikiomm
ama inss o alir bana yaa dogum hediesi almisti bugun cektte almis insallah bunlari sevgililer gunu hediesi saymazz
delüü yabu ay öyle fakirim ki hiç kimselere hiç bişey alamam
nail baba gelsede bacadan ecik para atsa
bizimkisinin bana alacağı olmadığı için öle zannettiğim için benimde ona alasım yokeğer alırsa bi duvara çöp sokacam
boşver canım senin mazeretin var
ayrıca iyi günlerde kullan ceketini
Delüü yaBahada gönder o nail babayı ama sonra babayı almayalım
oda var
sevgililer gunune simdimi hedie alacaksiniz? ayy ben ne alcam yaa bu halde disari cikamamki ciksamda esimle cikiomm
güle güle giyin canımmm ne güzel ayy bizimkisinin hiç öle huyları yokturr beeeeeeee
tamam almayız.
bişi daha sorcam:26:
gerçek adın nee:97:
yeğenlerime alcam ben hediiye küçük aşklarım onlar benim
bu ay öyle fakirim ki hiç kimselere hiç bişey alamam
nail baba gelsede bacadan ecik para atsa
babalara gelmeyelim demek istedi galiba:44:nası yaniBabayı almayalım derken:44:
anamm geçmiş olsun canım ya çok zor inşallah bozulmamıştır da niye çamaşır mak ve buzdolabından geçtin onu anlamadım onlar niye bozuluyiiiikızlar noldu biliyonuzmu akşam bütün gece mutfaktaydık galiba bulaşık makinemde bozuldu dua edinde bişey olmasın ya o bozulcana çamaşır makinesi yada buzdolabı bozulsun
bizim lavoba tıkanıyodu birkaç gündür akşamde yemek yaptım gene tıkandı bide ben bulaşık makinesini çalıştırdım sen makinenin suyuda lavoboya çıkmaya başladı lavobayı boşalttık falan eşim boruları çıkardı lavoba aç döktük boruya tıkalı gitmiyo elleri yandı kocikimin sıcak su dökerkene uğraştık uğraştık açılmadı saat oldu 12 bıraktık sonra sabah babalarına söyledik onlar otururkende öle olmuş hortum sokuyolarmış oraya akşama hortum sokçaklar off yine iş var akşamabu arada makineme bi baktım musluk resmi yanıp sönüyo saat ters dönmüş kapatma tuşuna basıyom kapanmıyo koştum sigortadan kapattım bidahada açmadım noldu bilmiyom valla delircektim akşam
şaka yaptım kız bu zamanda kim kime para veriyo dimek istedimnası yaniBabayı almayalım derken:44:
saol cnm benim ins sizinkilerde alir sizlere en guzel hedieler
sende cok soruon haaa :)) Aynur benim adim memnun oldum.
ay bende sevgililer gunu sandim en guzeli cocuklari sevindirmek cnm en iyisini yapiorsun. benim yegenlerde burda olsa onlara alirdim gerci aliyom hep onlara hediye ama veremiomm seneye yaza veririm artik
he o nail baba bizede gelse eyu olurr
kızlar noldu biliyonuzmu akşam bütün gece mutfaktaydık galiba bulaşık makinemde bozuldu dua edinde bişey olmasın ya o bozulcana çamaşır makinesi yada buzdolabı bozulsun
Bizim lavoba tıkanıyodu birkaç gündür akşamde yemek yaptım gene tıkandı bide ben bulaşık makinesini çalıştırdım sen makinenin suyuda lavoboya çıkmaya başladı lavobayı boşalttık falan eşim boruları çıkardı lavoba aç döktük boruya tıkalı gitmiyo elleri yandı kocikimin sıcak su dökerkene uğraştık uğraştık açılmadı saat oldu 12 bıraktık sonra sabah babalarına söyledik onlar otururkende öle olmuş hortum sokuyolarmış oraya akşama hortum sokçaklar off yine iş var akşamabu arada makineme bi baktım musluk resmi yanıp sönüyo saat ters dönmüş kapatma tuşuna basıyom kapanmıyo koştum sigortadan kapattım bidahada açmadım noldu bilmiyom valla delircektim akşam
sende cok soruon haaa :)) aynur benim adim memnun oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?