KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

tamam almayız.
bişi daha sorcam:26:
gerçek adın nee:97:

sevgililer gunune simdimi hedie alacaksiniz? ayy ben ne alcam yaa bu halde disari cikamamki ciksamda esimle cikiomm

ama inss o alir bana yaa dogum hediesi almisti bugun cektte almis insallah bunlari sevgililer gunu hediesi saymazz

bu ay öyle fakirim ki hiç kimselere hiç bişey alamam

nail baba gelsede bacadan ecik para atsa

sevgililer gunune simdimi hedie alacaksiniz? ayy ben ne alcam yaa bu halde disari cikamamki ciksamda esimle cikiomm

ama inss o alir bana yaa dogum hediesi almisti bugun cektte almis insallah bunlari sevgililer gunu hediesi saymazz

kız gözün doysun yuhhhh

bizimkisinin bana alacağı olmadığı için öle zannettiğim için benimde ona alasım yok eğer alırsa bi duvara çöp sokacam

sen daha 5 aylık evlisin kız. bu erkekler zamanla yola geliyo. bizimkide hiç almazdı sonra kendiliğinden almaya başladı.

boşver canım senin mazeretin var
ayrıca iyi günlerde kullan ceketini

delüü ya bahada gönder o nail babayı ama sonra babayı almayalım
bizimkisinin bana alacağı olmadığı için öle zannettiğim için benimde ona alasım yok eğer alırsa bi duvara çöp sokacam
oda var

kızlar noldu biliyonuzmu akşam bütün gece mutfaktaydık galiba bulaşık makinemde bozuldu dua edinde bişey olmasın ya o bozulcana çamaşır makinesi yada buzdolabı bozulsun
bizim lavoba tıkanıyodu birkaç gündür akşamde yemek yaptım gene tıkandı bide ben bulaşık makinesini çalıştırdım sen makinenin suyuda lavoboya çıkmaya başladı lavobayı boşalttık falan eşim boruları çıkardı lavoba aç döktük boruya tıkalı gitmiyo elleri yandı kocikimin sıcak su dökerkene uğraştık uğraştık açılmadı saat oldu 12 bıraktık sonra sabah babalarına söyledik onlar otururkende öle olmuş hortum sokuyolarmış oraya akşama hortum sokçaklar off yine iş var akşamabu arada makineme bi baktım musluk resmi yanıp sönüyo saat ters dönmüş kapatma tuşuna basıyom kapanmıyo koştum sigortadan kapattım bidahada açmadım noldu bilmiyom valla delircektim akşam

yeni yıl hediyesi kız sevgililer gününe çok var daha

güle güle giyin canımmm ne güzel ayy bizimkisinin hiç öle huyları yokturr beeeeeeee

saol cnm benim ins sizinkilerde alir sizlere en guzel hedieler

tamam almayız.
bişi daha sorcam:26:
gerçek adın nee:97:

sende cok soruon haaa :)) Aynur benim adim memnun oldum.

yeğenlerime alcam ben hediiye küçük aşklarım onlar benim

ay bende sevgililer gunu sandim en guzeli cocuklari sevindirmek cnm en iyisini yapiorsun. benim yegenlerde burda olsa onlara alirdim gerci aliyom hep onlara hediye ama veremiomm seneye yaza veririm artik

he o nail baba bizede gelse eyu olurr

anamm geçmiş olsun canım ya çok zor inşallah bozulmamıştır da niye çamaşır mak ve buzdolabından geçtin onu anlamadım onlar niye bozuluyiiii
nası yani Babayı almayalım derken:44:
şaka yaptım kız bu zamanda kim kime para veriyo dimek istedim

aa şuan da çok şaşkınım ben seninle kaç aydır konuşuyorum ama adını hazal olarak biliyordum sormakta aklıma gelmemişti hiç

uyyy okurken yoruldum , çok geçmiş olsunnn
hiç bişeyin bozulmasın diye dua edelim biz en iyisi.
Allahım dileğin makianlarından hiçbiri bozulmasın. Ne bulaşık makinası, ne çamaşır makinası, ne buzdolabı. Sen onuh affet allahım . Yanlışlıkla söyledi.
Amin

sende cok soruon haaa :)) aynur benim adim memnun oldum.

özür dilerim bi daha sormam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…