- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #7.841
haaa . bende nail babayı alcez evdeki kocayı atcez anladum.anamm geçmiş olsun canım ya çok zor inşallah bozulmamıştır da niye çamaşır mak ve buzdolabından geçtin onu anlamadım onlar niye bozuluyiiii
şaka yaptım kız bu zamanda kim kime para veriyo dimek istedim
kız gözün doysun yuhhhh
boşver canım senin mazeretin var
ayrıca iyi günlerde kullan ceketini
delüü yabahada gönder o nail babayı ama sonra babayı almayalım
oda var
kızlar noldu biliyonuzmu akşam bütün gece mutfaktaydık galiba bulaşık makinemde bozuldu dua edinde bişey olmasın ya o bozulcana çamaşır makinesi yada buzdolabı bozulsun
bizim lavoba tıkanıyodu birkaç gündür akşamde yemek yaptım gene tıkandı bide ben bulaşık makinesini çalıştırdım sen makinenin suyuda lavoboya çıkmaya başladı lavobayı boşalttık falan eşim boruları çıkardı lavoba aç döktük boruya tıkalı gitmiyo elleri yandı kocikimin sıcak su dökerkene uğraştık uğraştık açılmadı saat oldu 12 bıraktık sonra sabah babalarına söyledik onlar otururkende öle olmuş hortum sokuyolarmış oraya akşama hortum sokçaklar off yine iş var akşamabu arada makineme bi baktım musluk resmi yanıp sönüyo saat ters dönmüş kapatma tuşuna basıyom kapanmıyo koştum sigortadan kapattım bidahada açmadım noldu bilmiyom valla delircektim akşam
nası yaniBabayı almayalım derken:44:
yeni yıl hediyesi kız sevgililer gününe çok var daha
anamm geçmiş olsun canım ya çok zor inşallah bozulmamıştır da niye çamaşır mak ve buzdolabından geçtin onu anlamadım onlar niye bozuluyiiii
sevmiyom onları eşimin anasınla babası fi tarihinde almışlar
aa şuan da çok şaşkınım ben seninle kaç aydır konuşuyorum ama adını hazal olarak biliyordum sormakta aklıma gelmemişti hiç
uyyy okurken yoruldum , çok geçmiş olsunnn
hiç bişeyin bozulmasın diye dua edelim biz en iyisi.
Allahım dileğin makianlarından hiçbiri bozulmasın. Ne bulaşık makinası, ne çamaşır makinası, ne buzdolabı. Sen onuh affet allahım . Yanlışlıkla söyledi.
Amin
valla öldürdün gülmekten he
banada hep hazal gibi geliyodu hee tanıştığımıza memnun oldum aynur
Allahım dileğin makianlarından hiçbiri bozulmasın. Ne bulaşık makinası, ne çamaşır makinası, ne buzdolabı. Sen onuh affet allahım . Yanlışlıkla söyledi.
Amin
özür dilerim bi daha sormam
haaa . bende nail babayı alcez evdeki kocayı atcez anladum.
sağol canımtesekkurler nihanim daha guzelleri sizin olsun
evet yabanada hep hazal gibi geliyodu hee tanıştığımıza memnun oldum aynur
ne ozuru laaa esprik yaptiydim ama basarili olamadim galiba kirdiysam seni kusura bakmaaa
ay öldüm gülmekten deliisin kızım ya valla gerçekte böyle biri niye yokki hayatımda
hayatıma gel nen
sağol canım
evet ya
canım benimmmm.
valla çıkacam, milli eğitime gitmem lazım . sizi bırakıp çıkamıyom.
tamam canım kolay gelsin:80: sana hemen gelcenmi
canım benimmmm.
valla çıkacam, milli eğitime gitmem lazım . sizi bırakıp çıkamıyom.
Amin
anamm geçmiş olsun canım ya çok zor inşallah bozulmamıştır da niye çamaşır mak ve buzdolabından geçtin onu anlamadım onlar niye bozuluyiiii
aa şuan da çok şaşkınım ben seninle kaç aydır konuşuyorum ama adını hazal olarak biliyordum sormakta aklıma gelmemişti hiç
banada hep hazal gibi geliyodu hee tanıştığımıza memnun oldum aynur
sakın soyismini felan sormayın. çok kızıyooo
yok kız ne küscem, şaka ettim
gitme aman boşverbenimde lavobaya gitmem gerek ama bırakıpta gidemiyom burayı
benimde lavobaya gitmem gerek ama bırakıpta gidemiyom burayı
yok kız olurmu öyle şey hazaldır diye bizde sormadık kiayy simdi aylarca sizi kandirio gibi hissettim vallabende memnun oldum canlarim
yaprak nerde loo yaprak nirdesin bacum facede bi video yayınladım gelinli izlesene bi yarıldım gülmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?